I wszystko !
Ps.Co do Śląska to my jesteśmy Fc Śląska a nie Śląsk jest naszym Fc!!Oczywiście mówie ogólnie bo wiekszośc jak już wspomnialem jest kibicami Wks Śląsk Wroclaw.Pzdr
KIBICE
Moderator: qBK
Odra fan pisze:wiecie co..odbiegne tutaj od tematu w/w ale nie podoba mi się skandowanie na meczach nazw klubów śląska i pabianic.. zastanówice się dobrze czy w/w kluby robią to samo ?? co chcecie przez to osiągnoąc ??!! a moze poprostu lizecie dupy ???!!! patrzcie jak było na meczu z pabianicami... :/ włókniarz odra dwa bratanki i do picia i do szklanku ... to moze i jest [prawdziwe ale czy to was dotyczy ??!! moze i tych starszych tak.. ale nie młodszej kadry pretorian.. :/ wy nawet chyba nie gadaliscie nigdy z kibicami ze slaśka i pabianic (moze poza jednym który [rzychodzi na mecze odry i mysli ze jest boski... - slask ... :/:/:/) takze zasdtanówice się i prosze o rozwinięcie tego tematu... co o tym sądzicie ??!!
A mi sie to właśnie podoba :]
fajnie jest jak przyjezdza Włókniarz i okazujemy im takim spiewaniem szacunek. Słyszałam, że oni też tak spiewali i naprawde fajnie to wszystko wyglądało.
;]
-
Gość
-
Michal-Lemberg
- Amator
Witam!
Rozumiem, że osoba podająca się jako "Odra fan" ma jakieś "ale" do Śląska. Jeśli tak jest, to słucham... A może uprzedzenia (o ile są) wynikają z niewiedzy (z całym szacunkiem) lub braku poinformowania o niektórych sprawach?
A co do wypowiedzi w/w użytkownika... Może należałoby założyć temat pt. "Michal-WKS, co o nim sądzicie? Skargi i zażalenia". W niektórych instytucjach (lub firmach, zakładach itp.) do tej pory są książeczki skarg i wniosków, więc może co niektórzy również chcieliby z czegoś takiego móc skorzystać i dać upust swojej niechęci do mnie. Jeśli te osoby chcą, to osobiście mogę taki temat założyć, aby dać im odrobinę satysfakcji. 3mcie się & pzdr!
Hey Śląsk!
Rozumiem, że osoba podająca się jako "Odra fan" ma jakieś "ale" do Śląska. Jeśli tak jest, to słucham... A może uprzedzenia (o ile są) wynikają z niewiedzy (z całym szacunkiem) lub braku poinformowania o niektórych sprawach?
A co do wypowiedzi w/w użytkownika... Może należałoby założyć temat pt. "Michal-WKS, co o nim sądzicie? Skargi i zażalenia". W niektórych instytucjach (lub firmach, zakładach itp.) do tej pory są książeczki skarg i wniosków, więc może co niektórzy również chcieliby z czegoś takiego móc skorzystać i dać upust swojej niechęci do mnie. Jeśli te osoby chcą, to osobiście mogę taki temat założyć, aby dać im odrobinę satysfakcji. 3mcie się & pzdr!
Hey Śląsk!
po pierwsze: Michał-WKS nie widze najmniejszego powiązania Twojego postu z postem w/w osoby.........po drugie to nie jest forum piłkarskie. Jest do tego odpowiedni dział, gdzie mozna zamieszczać różne tamaty co komu sie podobie. A ten temat dotyczy wyraźnie ODRY BRZEG a nie WSK'u czy BTP.
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
-
Michal-Lemberg
- Amator
MIREq pisze:po pierwsze: Michał-WKS nie widze najmniejszego powiązania Twojego postu z postem w/w osoby.........po drugie to nie jest forum piłkarskie. Jest do tego odpowiedni dział, gdzie mozna zamieszczać różne tamaty co komu sie podobie. A ten temat dotyczy wyraźnie ODRY BRZEG a nie WSK'u czy BTP.
A Śląsk to tylko sekcja piłkarska? Wiesz, słyszałem jeszcze m.in. o koszykarskiej i piłki ręcznej, ale informacje, które posiadam mogą nie być do końca sprawdzone.
PS. W moim poprzednim poście było coś n/t BTP? Nie sądzę... Zresztą (przynajmniej dla mnie) nie ma czegoś takiego - w sercach kibiców zawsze będzie tylko Stal.
Hey Śląsk!
hehehe nie no tylko to było poruszenie kwestii formalnej. Bo to jest forum koszykówki dokładnie Odry a sa inne podfora gdzie te tematy bedą bardziej odpowiadały np. w "wajdparku" można przeciez założyć temat "Kibice"..i mysle że tam bedziesz miał zdecydowanie lepszy odzew i dyskusje bedą bardziej wartkie;)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
-
Michal-Lemberg
- Amator
MIREq pisze:hehehe nie no tylko to było poruszenie kwestii formalnej. Bo to jest forum koszykówki dokładnie Odry a sa inne podfora gdzie te tematy bedą bardziej odpowiadały np. w "wajdparku" można przeciez założyć temat "Kibice"..i mysle że tam bedziesz miał zdecydowanie lepszy odzew i dyskusje bedą bardziej wartkie;)
Dzięki Ci, MIREq za radę.
Hey Śląsk!
PS. MIREq, zapraszam w sobotę o 16:00 na mecz Stali (Piasta) z Odrą II Opole.
Michal-WKS pisze:Przy okazji kieruję więc prośbę do Administratorów i Moderatorów niniejszego forum, aby założony przeze mnie temat STAL BRZEG - PIŁKA NOŻNA został (o ile się da i będzie taka potrzeba) do innego (czyt. bardziej odpowiedniego) miejsca na forum, gdzie będzie można liczyć na "zdecydowanie lepszy odzew i wartkie dyskusje".
Hmm no ja mogę przenieść wspomniany temat do działu "Kibice" ale nie wiem czy tam będzie można liczyć na "zdecydowanie lepszy odzew i wartkie dyskusje"