Protest!

Moderator: qBK

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 19 grudnia 2006, 10:55

Zbych pisze:W końcu widzę jakieś ruchy w dobrym kierunku. Dobrze, że niektórzy mają na tyle dojrzałości w sobie, żeby zrozumieć, że obecna sytuacja nikomu nie służy. Im wcześniej dojdziecie to porozumienia z klubem, tym lepiej dla brzeskiej koszykówki.
Co do ostatniego meczu to moim zdaniem mogliście to lepiej rozwiązać. Np. nie kibicować przez połowę lub 3 kwarty a na koniec pokazać drużynie jak naprawdę może wyglądać kibicowanie w Waszym wydaniu. Ale było-minęło. Dogadajcie się z klubem.
Co do dyskusji o zmianie podpisu YorkieBoy-a – w 100% popieram. Firmuje się taki pajac podpisem słowo. a potem się dziwi że wp..ol od służb mundurowych dostaje. Gościu zrozum wreszcie, że takie podejście do sprawy to to samo jakby podszedł do Ciebie jakiś leszcz i powiedział Ci w twarz Ch.. Ci w d...! Jak byś zareagował?! :!: :?: Pewnie dałbyś mu w gębę o ile byłby mniejszy od Ciebie! Tak samo ma prawo reagować policja. Więc się nie dziw i nie biadol jaki to biedny jesteś. Jak następnym razem Cię spałują to jeszcze im przyklasnę :!:

Co Ty w ogóle wiesz o dopingu? krzyczałeś kiedyś na meczu? jeśli nie to po jakiego grzyba zabierasz głos w dyskusji?? Jeśli jesteś taki cwany i odważny w słowach to podejdż do nas przed meczem i porozmawiaj - bo pisać to jedno, a podejśc i porozmawiać to drugie!!
aa jeszcze jedno - skoro Ci sie nie podobało, że nie było dopingu przez cały mecz to czemu sam nie zacząłeś dopingować??

BRAWO DLA CWANIAKÓW MOCNYCH W SŁOWACH!!!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 19 grudnia 2006, 11:14

doping w III lub w IV kwarcie wygladalby tak jakbysmy sie cieszyli z prowadzenia i tylko wtedy dopingowali kiedy druzynie idzie dobrze, zreszta jak na razie najwiecej mowisz o tworzeniu dopingu a jakos nigdy nie widzialem zebys cos krzyknal, no chyba ze jak sam mowiles cos ci sie wyrwalo po adresem sedziow. Osobiscie mam nadzieje ze od nastepnego meczu doping bedzie juz funkcjonowal normalnie na wysokim poziomie ze zminimalizowana liczba obrazliwych hasel. wracajac do dopingu to jeszcze jedna mala uwaga: nie tworzysz nie krytykuj. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 20 grudnia 2006, 06:32

Wojtek pisze:Co Ty w ogóle wiesz o dopingu? krzyczałeś kiedyś na meczu? jeśli nie to po jakiego grzyba zabierasz głos w dyskusji?? Jeśli jesteś taki cwany i odważny w słowach to podejdż do nas przed meczem i porozmawiaj - bo pisać to jedno, a podejśc i porozmawiać to drugie!!
aa jeszcze jedno - skoro Ci sie nie podobało, że nie było dopingu przez cały mecz to czemu sam nie zacząłeś dopingować??
BRAWO DLA CWANIAKÓW MOCNYCH W SŁOWACH!!!

MuFa pisze:wracajac do dopingu to jeszcze jedna mala uwaga: nie tworzysz nie krytykuj

Oj dzieci, dzieci. Tworzyłem doping dla tego klubu jak jeszcze ..... a, sami policzcie co wtedy robiliście. Od 17 lat jestem kibicem brzeskiej Stali (jeszce wtedy tak się klub nazywał). Kibicowałem drużynie jak grały w niej takie gwiazdy jak Ula Wąsik czy Ania Golda, Gabi Mróz była na początku swojej kariery. Większość z Was pewnie czytała o tych nazwiskach w artykułach o historii klubu. Do tej pory mam w szafie 2-metrowy szalik w żółto-nebieskich barwach. Młyn znajdował się jeszcze wtedy po prawej stronie widowni (patrząc od wejścia na salę). I uwierzcie mi - to co robicie jest super (wtedy kiedy się nie obrażcie) ale w porównaniu z tym co było kiedyś to nie jesteście tacy boscy żeby nie można było Was skrytykować. Dlaczego tak alergicznie reagujecie na słowa krytyki :?:
Ponadto jestem już teraz ustatkowanym małżonkiem i kibicuję w inny sposób. I tak nie jest ze mną tak źle, bo moi koledzy - kibice z dawnych czasów nie przychodzą wogóle na mecze. I słowa typu 'nie tworzysz, nie krytykuj' są nie na miejscu. Czy ktoś, kto, dla przykładu, skończył karierę sportową nie ma prawa wypowiadać się o dyscyplinie którą kilka lat uprawiał. Kto ma Was oceniać jeśli nie ktoś w miarę obiektywny, patrzący na Was z boku :?:

MuFa pisze:doping w III lub w IV kwarcie wygladalby tak jakbysmy sie cieszyli z prowadzenia i tylko wtedy dopingowali kiedy druzynie idzie dobrze

Ja uważam, że nagła zmiana atmosfery na meczu i tak uzmysłowiłaby wszystkim, że mieliście w tym jakiś cel. Ale to tylko moja opinia w konfrontacji z Waszym niezależnym wyborem.

P.S. Krytykował będę nadal, czy Wam się to podoba czy nie - po to jest w końcu to forum. A Wasza sprawa czy będziecie coś z tego wyciągać czy tylko na mnie bluzgać.
Pozdrawiam
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 20 grudnia 2006, 09:15

Jak jesteś taki elokwentny i wygadany i masz tak ogromne doświadczenie to podejdz do nas przed meczem - podziel się swoim zdaniem, opinią, spostrzeżeniami! bo na forum to można napisać bardzo wiele!! pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 20 grudnia 2006, 09:44

Wojtek pisze:Jak jesteś taki elokwentny i wygadany i masz tak ogromne doświadczenie to podejdz do nas przed meczem - podziel się swoim zdaniem, opinią, spostrzeżeniami! bo na forum to można napisać bardzo wiele!! pozdrawiam!

Może nie widzę takiej potrzeby. A w końcu po to jest to forum żeby o takich rzeczach dyskutować. I właśnie tutaj dzielę się z Wami jak to nazwałeś "swoim zdaniem, opinią, spostrzeżeniami". Czym się różni odpowiedź na forum od odpowiedzi w realu :?: Przecież możesz powiedzieć i napisać to samo.
P.S. I nie pisałem o ogromnym doświadczeniu tylko o długości stażu. Dlatego tylko mam cokolwiek do powiedzenia w tym temacie i możecie mnie nie słuchać (czytać) ale nikt nie może mi zabronić się wypowiadać.
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 20 grudnia 2006, 12:03

Zbych pisze:W końcu widzę jakieś ruchy w dobrym kierunku. Dobrze, że niektórzy mają na tyle dojrzałości w sobie, żeby zrozumieć, że obecna sytuacja nikomu nie służy. Im wcześniej dojdziecie to porozumienia z klubem, tym lepiej dla brzeskiej koszykówki.
Co do ostatniego meczu to moim zdaniem mogliście to lepiej rozwiązać. Np. nie kibicować przez połowę lub 3 kwarty a na koniec pokazać drużynie jak naprawdę może wyglądać kibicowanie w Waszym wydaniu. Ale było-minęło. Dogadajcie się z klubem.
Co do dyskusji o zmianie podpisu YorkieBoy-a – w 100% popieram. Firmuje się taki pajac podpisem słowo. a potem się dziwi że wp..ol od służb mundurowych dostaje. Gościu zrozum wreszcie, że takie podejście do sprawy to to samo jakby podszedł do Ciebie jakiś leszcz i powiedział Ci w twarz Ch.. Ci w d...! Jak byś zareagował?! :!: :?: Pewnie dałbyś mu w gębę o ile byłby mniejszy od Ciebie! Tak samo ma prawo reagować policja. Więc się nie dziw i nie biadol jaki to biedny jesteś. Jak następnym razem Cię spałują to jeszcze im przyklasnę :!:

Po pierwsze po co sie interesujesz czyims podpisem,kazdy moze pisac sobie co uwaza i jest to prywatna sprawa kazdej odsoby, jego podpis to byl akurat cytat z piosenki, Twoj podpis tez moze sie komus nie spodobac ale nikt nie robi z tego zamieszania wiec po chuj sie czepiac.
Po drugie nikt nie ma prawo nikogo napieraldalac tymbardziej gwarant bo sluzby ochroniarskie sa po to zeby wyprowadzic delikwenta z hali a nie lac go za to ze uzyl jakic wulgaryzmow, z tego co wiem to maja prawo uzyc sily w obronie wlasnej a nie odpowiadajac sila na zaczepki slowne.
I jesli zdazy sie nastepny taki raz ze beda go palowac to radze Ci nie przyklaskiwac bo nieladnie smiac sie z czyjegos nieszczescia
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 20 grudnia 2006, 12:44

Zbych pisze:
Wojtek pisze:Jak jesteś taki elokwentny i wygadany i masz tak ogromne doświadczenie to podejdz do nas przed meczem - podziel się swoim zdaniem, opinią, spostrzeżeniami! bo na forum to można napisać bardzo wiele!! pozdrawiam!

Może nie widzę takiej potrzeby. A w końcu po to jest to forum żeby o takich rzeczach dyskutować. I właśnie tutaj dzielę się z Wami jak to nazwałeś "swoim zdaniem, opinią, spostrzeżeniami". Czym się różni odpowiedź na forum od odpowiedzi w realu :?: Przecież możesz powiedzieć i napisać to samo.
P.S. I nie pisałem o ogromnym doświadczeniu tylko o długości stażu. Dlatego tylko mam cokolwiek do powiedzenia w tym temacie i możecie mnie nie słuchać (czytać) ale nikt nie może mi zabronić się wypowiadać.

Sluchaj pisz co chcesz i co myślisz, jeśli nie chcesz z nami porozmawiać na hali - Twoja sprawa! jeżeli masz taki dlugi staż to przecież możesz się podzielić tym z nami i powiedzieć jak bylo kiedyś - może byśmy uwzględnili Twoje zdanie - coś zmienili w dopingu - bo jak dobrze wiesz - grupa kibiców nie ma aż tak długiego stażu jak Ty!! a skoro piszesz, że kiedyś kibicowałes - to tym bardziej! chcesz prowadzić dyskusję na forum - proszę bardzo!! ja uważam, że rozmowa a 4 oczy jest lepsza!! pozdrawiam!!

Wróć do „KS Odra Brzeg”