Hymn naszego klubu
Moderator: qBK
Hymn naszego klubu
Zastanawiałem sie od dluzszego czasu dlaczego nasz klub nie ma jedynej niepowtarzalnej piosenki ktora mozna bylo traktowac jako hymn... Fajnie bylo by w pierwszym meczu w nowym roku powitac nasze cukierki nowym hymnem:)
Piotro pisze:no wlasnie takiego hymnu raczej nikt nie chcialby miec moze zrobimy plebiscyt kto napisze najladniejszy hymn dla naszego klubu....![]()
hehe masz jakies pomysły to juz ano dawaj
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
Piotro pisze:pomysly kiedys byly....ale to dawno a kartki z nimi juz pogubione...ale dlaczego by nie usiasc i nie wymyslic. poza tym jest trudno podsunac cos wszystkim kibicom nie bedac w klubie tegoz
Jak zapodasz jakąś ciekawa propozycje która przypadnie do gustu to zapewniam że jest szansa ze ja usłyszysz podczas meczu pozdrawiam
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
No ja proponuje zostać przy tym co jest.Może nowy sezon przyniesie nowe pomysły
Ale moim skromnym zdniem hymn jest troche za bardzo dostojny
No ale nasza sztandarowa przyśpiewka?hhhmmm...czemu nie.Znak rozpoznawalny w całej Polsce żeby kazdy wiedział że gra Odra a z nią są wierni kibice.Jedyny i niepowtarzalny
Sadze że z nowym sezonem to bedzie dobry pomysł
Pozdro dla wszystkich ziomów

Ja go znam to jest ten no...
-
kibic jacek
hymn odry cukierków
jak długo na wawelu zygmunta bije dzwon jak dłudo nasza odra zwyciężać będzie wciąż zwycięży orzeł biały zwycięży polski ród zwycięży nasza ODRA bo to opolski klub. wierny swojej drużynie znów przyjdę na jej mecz , smutek z serca zginie , rozterki miną też . wycięży.......