10. kolejka 1.12.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 04 grudnia 2006, 20:22

ziutek_pabianice pisze:PS. Następny mecz u siebie gramy dopiero 6. stycznia z Lotosem i tu na A powinno pojawić się zdecydowanie więcej osób :!:

I powinni dopingować, a nie mówić jak Ty. I mi się tu nie wypieraj, że krzyczałeś, bo ja od czasu do czasu spoglądałem się na Ciebie i widziałem, że tam trochę ustami ruszałeś :!: Nawet Boczek krzyczał głośniej od Ciebie :lol:
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 04 grudnia 2006, 21:27

misiek_pabianice pisze:
ziutek_pabianice pisze:PS. Następny mecz u siebie gramy dopiero 6. stycznia z Lotosem i tu na A powinno pojawić się zdecydowanie więcej osób :!:

I powinni dopingować, a nie mówić jak Ty. I mi się tu nie wypieraj, że krzyczałeś, bo ja od czasu do czasu spoglądałem się na Ciebie i widziałem, że tam trochę ustami ruszałeś :!: Nawet Boczek krzyczał głośniej od Ciebie :lol:

Tak 8) szkoda, że stałeś 2 rzędy niżej i to ja widziałem co ty robisz, a nie na odwrót. A Boczek włączył się w dogrywce :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 grudnia 2006, 21:58

Ziutek, przestań p...!!!
Ja również widziałem z jakim "zaangażowaniem dopingowałeś" :twisted: Co k... ? Przyszły porażki to już się nie chce być z drużyną?? Lepiej popisać sobie na Forum swoje farmazony i jęczeć że do ósemki nie wejdziemy :twisted: :?: Dziecko neostrady :twisted: :!: :!:

Jeszcze raz potwierdza się stara prawda, że takie trudne chwile hartują charakter i cementują otoczenie!! I bardzo dobrze że mamy słaby sezon, przynajmniej będzie można się przekonać kto jest z klubem NA DOBRE I NA ZŁE :!: :!: :!:
Słyszałem dziś w tv taki tekst:
" Gdy jest sukces to ze zwycięzcami są wszyscy, gdy przychodzi czas porażek pozostają tylko kibice...... PRAWDZIWI KIBICE!!!!"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 04 grudnia 2006, 22:41

dokladnie Szymon. my w Łodzi akurat wiemy to po ostatnich drugoligowych latach doskonale. teraz, gdy jest Orange i jest czolowka tabeli, pojawia sie pelno ludzi, ktorych nie widzalem w zyciu (albo po prostu nie pamietam tych, ktorzy byli 8 lat temu bo maly gowniarz bylem). tacy ludzie tez sa potrzebni, bo placa za bilety, ale jest roznica miedzy kibicem a KIBICEM.

te roznice widac nawet naszym Pierrocie :) jak jest przegrany mecz itd.itp., to zostajemy zazwyczaj zaledwie w 4- 5 - osobowym towarzystwie, a jak ostatnio pokonali Wisle, to nagle stolika nie bylo wolnego :D

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 05 grudnia 2006, 06:51

U nas są jednak Ci prawdziwi Kibice, znam przynajmniej kilku 8)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 05 grudnia 2006, 15:23

ja mam zamiar być z druzyną nawet jak spadnie do I ligi. Włókniarz dał nam tyle radości, że czas pokazać przywiazanie do drużyny :!: Na Młyn chodze od niedawna, ale kibicuje już od ładnych paru lat :!: Wszystko zaczeło się od meczu z Wisłą jakieś 5/6 lat temu :!: :twisted: Licze, że kibice niezawiodą i będą z drużyną w tych trudnych chwilach :!: :) Dozobaczenia na meczu ze śledziami 8)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 05 grudnia 2006, 16:00

nie dygaj małolat :P bedzie dobrze 8)

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 05 grudnia 2006, 17:55

Do kibiców Włókniarza - wybieracie się w sobotę do Łomianek?

Wróć do „Kibice”