PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
-
Gość
Nie bede pisał by nie odchodzić od tematu i wzbudzadz zbędnej dyskusji nie mniej jednak powinno chyba mniec znaczenie kto w niej gra . grając w nie mam wrazenie nie nie ma sie zadnego wpłwu na przebieg sezony i zalezy to tylko od przypadku . A zeby było jasne nie mam do ciebie o to pretesji bo jest to głowna wada tej serii managerów . Kiedyś grałem w LPM i przecietną druzyna raz za razem wygrywałem ligę mistrzów . Więc jak pisałem dużo tam przypadku niż kontroli gracz .Ale graty za chęci pozro 
A ja mam komplet zwycięstyw jak do tej pory (czas ogranicza siedzenie przy gierce) - ale fakt, kluczem jest trener, płace, odnowa w szpitalu i takie tam jeszcze szczegóły jak np. szybkie wypożyczenie na 1 sezon 2-3 zawodniczek typu Skerowic, jednocześnie doskonałe opłacenie poszukiwacza talentów, kontraktowanie 17-to latek na 6 lat i ich jak najszybsze wypożyczenie gdzie indziej (limit graczy zagranicznych - 4) - reszta to pestka - acha, trener im droższy tym lepszy, ja mam Trześniewskiego (a jak...
) - dobre efekty daje także zmienianie w ciągu meczu ze 4 razy taktyki gry obronnej i jej oczywiście dostosowanie do składu jaki się posiada - no i nacisk na najsilniejsze akcenty w grze ofensywnej także jest oczywisty. Nie można także pomylić pozycji na których grają poszczególni gracze - bo przyporządkowuje się je kolejno od 1 do 5 a później rezerwowe od 1 do 5. Wymieniać graczy także warto - najlepiej zagraniczne talenty (wiadomo - ograniczenie) na krajowe (jak się uda). 
-
Gość
Zagrałem 10 kolejek i przyszedłem się podzielić wrażeniami
Gram oczywiście AZS Gorzów w ekstraklasie, po 10 kolejkach jestem na 2 miejscu z 1 porażką, prowadzi CCC bo wygrali z "nami" w ostatniej kolejce
Długo grałem w oryginał tej gry więc wiem wszystko co i jak. Podoba mi się, że jest dodane tyle klubów zagranicznych i że w ekstraklasie są "nowe" drużyny. Fajnie, że zmieniłeś też nazwy banków. W 6 kolejce Anna deForge przeszła do Dudy Leszno ale nie zagrała tam ani meczu bo po chwili była już w mojej drużynie
Na początku gry zaciągnałem maksymalną ilość kredytów (10 milionów chyba) i rozbudowałem hale do maksimum możliwości: 6000 krzesełek, loża, parkingi te sprawy
Jak wygram euroligę z AZSem to przenosze się do rezerw i z nimi wchodze do ekstraklasy
Czuje, że ta gra zajmie mi sporo czasu z długich zimowych wieczorów
Ogólnie gra bardzo mi się podoba, szkoda, że nie można dodać nowych opcji ale pewnie nawet nie jest to możliwe.
Pozdro ide grać dalej
Ogólnie gra bardzo mi się podoba, szkoda, że nie można dodać nowych opcji ale pewnie nawet nie jest to możliwe.
Pozdro ide grać dalej
AZS PWSZ GORZÓW WLKP
-
gulchynsky
- Młodzik
BartekO pisze:Zagrałem 10 kolejek i przyszedłem się podzielić wrażeniamiGram oczywiście AZS Gorzów w ekstraklasie, po 10 kolejkach jestem na 2 miejscu z 1 porażką, prowadzi CCC bo wygrali z "nami" w ostatniej kolejce
Długo grałem w oryginał tej gry więc wiem wszystko co i jak. Podoba mi się, że jest dodane tyle klubów zagranicznych i że w ekstraklasie są "nowe" drużyny. Fajnie, że zmieniłeś też nazwy banków. W 6 kolejce Anna deForge przeszła do Dudy Leszno ale nie zagrała tam ani meczu bo po chwili była już w mojej drużynie
Na początku gry zaciągnałem maksymalną ilość kredytów (10 milionów chyba) i rozbudowałem hale do maksimum możliwości: 6000 krzesełek, loża, parkingi te sprawy
Jak wygram euroligę z AZSem to przenosze się do rezerw i z nimi wchodze do ekstraklasy
Czuje, że ta gra zajmie mi sporo czasu z długich zimowych wieczorów
![]()
Pozdro ide grać dalej
Ja mam takie pytanie, bo w sumie nawet do tego nie doszedłem... Można w tej grze zmieniać klub? Jeżeli tak, to w jaki sposób? Wiem, że w managerze piłkarski można było, ale nie wiem, czy w koszykówce...
Niestety w tym managerze nie można zmieniać klubów, a szkoda. Kredyty brałem żeby zbudować sobie fajną hale
Znalazłem jeden dość poważny błąd: grałem już 16 kolejkę ekstraklasy i jak po meczach euroligi otworzyłem tabele to gra się wyłączyła i wyrzuciła komunikat, że nie można znaleźć jakiejś tam drużyny.
Fajnie by było gdybyś zmienił Suprolige na Eurolige i Puchar Saporty na Puchar FIBA oraz żeby po transferach nie wyświetlało się: "Czubak Katarzyna został wypożyczony do xxxxxxxx" Kolejna sprawa to kupowanie meczów, co prawda z tego nie korzystam bo nie satysfakcjonuje mnie takie wygrywanie ale nie może być tak, że RMKS Rybnik nie przyjmuje 600.000 PLN za przegranie meczu sparingowego
Pozdro jakbyś miał jakieś pytania to pisz bo wiem o tej grze wszystko

Znalazłem jeden dość poważny błąd: grałem już 16 kolejkę ekstraklasy i jak po meczach euroligi otworzyłem tabele to gra się wyłączyła i wyrzuciła komunikat, że nie można znaleźć jakiejś tam drużyny.
Fajnie by było gdybyś zmienił Suprolige na Eurolige i Puchar Saporty na Puchar FIBA oraz żeby po transferach nie wyświetlało się: "Czubak Katarzyna został wypożyczony do xxxxxxxx" Kolejna sprawa to kupowanie meczów, co prawda z tego nie korzystam bo nie satysfakcjonuje mnie takie wygrywanie ale nie może być tak, że RMKS Rybnik nie przyjmuje 600.000 PLN za przegranie meczu sparingowego
Pozdro jakbyś miał jakieś pytania to pisz bo wiem o tej grze wszystko
AZS PWSZ GORZÓW WLKP