EUROLIGA 1/4 finalu

Ligi Europejskie, Euroliga Kobiet, EuroCup Kobiet, ME oraz pozostałe rozgrywki.

Moderatorzy: ann, Ałgaja, bart_81

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 lutego 2007, 17:33

To Brno popłyneło....

jak dla mnie to zgodnie z planem. myślę, że nawet Vesela niewiele by zmienila.
Nolan dziś slabiutko(patrzac tylko na statystyki)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 28 lutego 2007, 17:43

ann pisze:jak dla mnie to zgodnie z planem. myślę, że nawet Vesela niewiele by zmienila.
Nolan dziś slabiutko(patrzac tylko na statystyki)

Brno nie miało dzisiaj czym straszyć...nie trafiały spod kosza (nawet sam na sam z owym), nie trafiały za trzy, głupio traciły piłkę...jakby było bardzo zmęczone, albo nieskoncentrowane (pewnie bardziej to pierwsze). Nolan rzeczywiście słabiutko, straty miała okropne...kilka razy diewuszki ze Spartaka jej piłkę zabrały, tak po prostu.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 28 lutego 2007, 20:16

a co to Aguilar i Yigit sie pobiły?? obie technical foul... można gdzieś ten mecz obejrzeć?? na razie Sutton Brown szaleje już 21 punktów - chyba chcę ann coś udowodnić :wink:

53 - 46 po 28 minetach
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 28 lutego 2007, 20:29

Jak tam wynik Fener? Osesku, dawaj na bieżąco, bo nie mam pojęcia, gdzie mogę sledzic wynik...

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 28 lutego 2007, 20:33

fearless pisze:Jak tam wynik Fener? Osesku, dawaj na bieżąco, bo nie mam pojęcia, gdzie mogę sledzic wynik...

http://fbtv.mail2web.com/

http://www.fibaeurope.com i z prawej strony Live...1:42 do końca i 69:70 dla Ros Casares
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 28 lutego 2007, 20:42

MIlton się fuksnęło...

Wszystkim tym, którzy u buka nie postawili na remis, szczere wyrazy współczucia... :)

Szkoda, ze mi transmisja nie chodzi...

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 28 lutego 2007, 20:56

czyzby to koniec... 80 -82 po dogrywce, Dydek albo kontuzja albo sie wściekł na nią trener skoro wpuścił Ferragut .. Milton mi 3 w typerkach załatwiła!! aż skoczyłem jak dobiła ten rzut Feaster na 2 sek do konca...

ps. to FF w Walencji albo w Moskwie, ja obstawiam za Moskwą bo Ros juz dostało mecz gwiazd
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 28 lutego 2007, 22:51

Dydek ma kontuzję,bo prawie nie grała w meczach z Fenerbahce.
Ja stawiam na Bourges ,choć organizacja FF w Moskwie też wielce prawdopodobna.

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 02 marca 2007, 22:44

Władze FIBA Europe ogłosiły, że tegoroczny Final Four Euroligi kobiet rozegrany zostanie w Moskwie.
Finałowy turniej rozegrany zostanie w dniach 30 kwietnia-1 maja, a otworzy go pojedynek gospodyń - Spartaka Moskwa Region z CSKA Volgabumash. W drugim meczu Bourges Basket podejmie Ros Casares.
!AMUNT VALENCIA!

Wróć do „Rozgrywki w Europie/ME”