22 kolejka: Orzeł Polkowice - Odra Brzeg

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 03 marca 2007, 23:22

Musze pochwalic kibicow z Polkowic za doping zrobili naprawde duzy postep w sowim dopingowaniu ale szkoda ze prawie wogole nie slyszalem co spiewali nie weim moze przez to ze siedzieli po drugiej stronie hali a u nas tez bylo glosno ale naprawde wyglada to u was juz duzo lepiej niz kiedys.U nas uwazam ze nie bylo tak zle chociaz wydaje mi sie ze gorzej niz w meczu z Wisla.
Co do tego spiewania jestesmy u siebie jak ktos tam wyzej napisala to jeszce kilkakrtonie zaspiewalismy podczas meczu
a co do tego ze ktos slyszal same bebny to chyba czas isc do laryngologa.
Dziwne sa jakies zwyczaje u was jak wy zescie praktycznie bez problemu odpalili race tortowe a nam nawet zabroniono sztucznych ogni odpalic ale coz sa rowni i rowniejsi, tak samo nie rozumiem zachowania waszego nie wiem jak go nazwac dj'a przez to specjalne zagluszanie naszych spiewow Co do bebnow nie przy kazdej akcji co spiewalismy w obronie i w ataku bebny uzywalismy tylko przy kilku piesniach nawet chyba tylko przy polowie a tak bez benow wiec nie wiem dlaczego ten koleszka pisze ze slyszal same bebny
no i te ekscesy jeszce z wasza ochrona nie wiem skad wy ich bierzecie ale nie chce mi sie pisac na ten temat
Jeszce raz chcialbym podkreslic ze doping u was zmienia sie na lepsze
a co do mnie to czasowo wykrzyczalem chyba dzisiaj 3 mecze(w drodze do i z Polkowic no i normalny mecz) gardlo do wymiany
Pozdro dla ziomkow z autobusu zabawa przednia i dla panow i pań z brzeskiej policji za mile uroczyste przywitanie po powrocie :D :D :D
Z gory przepraszam za jakies bledy w tekscie ale jakos ciezka mam glowe :D :D :D
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 03 marca 2007, 23:29

Odry Brzeg w Polkowicach dokładnie 52 osoby (w tym jedna WKS Śląsk - ja :P). Dalszych szczegółowych informacji związanych z wyjazdem może niech udzieli MuFa lub Młody. Ogólnie, mimo porażki, wyjazd można zaliczyć na plus. Próbowaliśmy dopingować, lecz nie wiem jak to wyszło, ponieważ na hali panował tumult i trudno jest mi obiektywnie stwierdzić, jak to wszystko nam się udało (czy wyszło).
PS. No fakt, faktem, ochrona w Polkowicach czepia się wszystkiego. Biedny Pan Ochroniarz nawet musiał się poskarżyć, że nie został po królewsku potraktowany przez przyjezdnych (nas). Biedaczysko... :D Nic dodać, nic ująć... Serce się kraja, zaś żal d... ściska... Panie Ochroniarzu, dobrze, że Prof. Religa jest ministrem zdrowia, może Pan iść na skargę! :D
Ostatnio zmieniony 03 marca 2007, 23:53 przez Michal-Lemberg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 marca 2007, 23:31

Dziwne sa jakies zwyczaje u was jak wy zescie praktycznie bez problemu odpalili race tortowe a nam nawet zabroniono sztucznych ogni

U nas to były jaj z tymi tortówkami, ochrona nam je zarekwirowała :lol: i powiedziała i dopiero po meczu możemy ich użyć...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 03 marca 2007, 23:36

co do DJ to jednak sami na hali nie byliscie i jakby nie patrzec podczas naszych piosenek ta muzyka tez leciala a co za tym idzie przeszkadzala :? :? co do ochrony nam tez dzisiaj zaszkodzila :? :? co do spiewow trudno zeby kibice po przeciwnych stronach hali sie slyszeli jezeli w obydwoch ekipach caly czas bylo glosno ...

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 03 marca 2007, 23:37

no widzisz czyli takze jakies problemy sa stwarzane u was tak jakby to byla jakas roznica czy odpalicie race przed czy po meczu, co do dopingu gosci jak najbardziej na plus impreza na calego, i naprawde dobry doping a sadze ze bedzie jeszcze lepiej, odnosnie naszego dopingu sadze ze najgorszy nie byl, ale do tego z meczu z Wisla nieporownywalny, ogolnie wyjazd na plus i wielkie dzieki wszystkim ktorzy nie szczedzili gardel, pozdro

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 03 marca 2007, 23:38

ccc pisze:co do DJ to jednak sami na hali nie byliscie i jakby nie patrzec podczas naszych piosenek ta muzyka tez leciala a co za tym idzie przeszkadzala :? :? co do ochrony nam tez dzisiaj zaszkodzila :? :? co do spiewow trudno zeby kibice po przeciwnych stronach hali sie slyszeli jezeli w obydwoch ekipach caly czas bylo glosno ...

nie mozecie nic zrobic z tym dzik dzejem :lol: wiesz nam on przeszkadza dosc zadko moze raz w roku natomiast was juz chyba troche wkurza?

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 03 marca 2007, 23:39

MuFa pisze:no widzisz czyli takze jakies problemy sa stwarzane u was tak jakby to byla jakas roznica czy odpalicie race przed czy po meczu, co do dopingu gosci jak najbardziej na plus impreza na calego, i naprawde dobry doping a sadze ze bedzie jeszcze lepiej, odnosnie naszego dopingu sadze ze najgorszy nie byl, ale do tego z meczu z Wisla nieporownywalny, ogolnie wyjazd na plus i wielkie dzieki wszystkim ktorzy nie szczedzili gardel, pozdro

Chyba gospodarzy :D[/b]
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 03 marca 2007, 23:40

jesi to by byly race to ja rozumiem ... ale bez przesady zeby nie mozna bylo odpalic nie dymiacych swieczek tortowych ktore dostaja piecioletnie dzieci na urodziny ...

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 03 marca 2007, 23:42

MuFa pisze:
ccc pisze:co do DJ to jednak sami na hali nie byliscie i jakby nie patrzec podczas naszych piosenek ta muzyka tez leciala a co za tym idzie przeszkadzala :? :? co do ochrony nam tez dzisiaj zaszkodzila :? :? co do spiewow trudno zeby kibice po przeciwnych stronach hali sie slyszeli jezeli w obydwoch ekipach caly czas bylo glosno ...

nie mozecie nic zrobic z tym dzik dzejem :lol: wiesz nam on przeszkadza dosc zadko moze raz w roku natomiast was juz chyba troche wkurza?

jakos jak narazie nikt sie nie pofatygowal zeby to zmienic ... ale juz moze wkrotce ... :D

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 03 marca 2007, 23:43

ccc pisze:jesi to by byly race to ja rozumiem ... ale bez przesady zeby nie mozna bylo odpalic nie dymiacych swieczek tortowych ktore dostaja piecioletnie dzieci na urodziny ...

Przecież oni nam nawet nie pozwalali odpalić zimnych ogni:)co oczywiscie olaliśmy.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 03 marca 2007, 23:48

aha zapomnialem dodac, od nas w mlynie okolo 52 osob ale dokladniejsze dane umieszcze z czasem

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 03 marca 2007, 23:50

Aha, mam takie jeszcze jedno pytanie dla naszych Szanownych Gości z Polkowic. Te dzieciaki od Was, które tak się napinały na nas pod halą, to ile płacą za NEOSTRADĘ? A może im już ją odłączyli i muszą z kafejek korzystać, stąd są tacy nerwowi? :D Pytam, bo martwię się o ich zdrowie psychiczne. :D

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 04 marca 2007, 00:07

Stal Brzeska, :!: Stal Brzeska :!: ,Stal Brzseska maja :!: :!: :!:
Niestet bardzo nam przykro, ale.... :cry: :cry: :cry:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 04 marca 2007, 00:08

Nawet nie wiesz jak nam przykro :cry:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 04 marca 2007, 00:15

Brodacz pisze:Nawet nie wiesz jak nam przykro :cry:

Przykro,przykro,ale...

....co tam chcesz napisz :cry: :cry: :cry:

My się cieszymy :!: :lol:

Niestety Waszym kosztem :?
Kto by tak przypuszczał :?: :!:

Żałujemy :cry:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Wróć do „Kibice”