sienot pisze:nie ważna jest ilość ważna jest jakość
jasne ze tak, no ale chyba komu jak komu ale Maldiniemu tej jakosci i klasy chyba nie odmowisz? Swoja droga ciekawe jaki pilkarzj podobnej klasy zaliczy nastepna setke
Moderator: Moderatorzy
bartas pisze:
jasne ze tak, no ale chyba komu jak komu ale Maldiniemu tej jakosci i klasy chyba nie odmowisz? Swoja droga ciekawe jaki pilkarzj podobnej klasy zaliczy nastepna setke
ziutek_pabianice pisze:Lyon - Roma 0:2
Valencia - Inter 0:0
Liverpool- Barcelona 0:1
Chelsea - Porto 2:1
Kuba1992 pisze:Ja osobiście byłem zaskoczony wynikiem Barcelony. Sądziłem że awansuje a tu nic z tego. Całego meczu nie ogladalem bo na DSF skakali z relacjami z kazdego meczu. Mnie bardzo podobala sie bramka Mancinego w meczy z Lyonem.10 razy przełożył piłke pod nogami i z lewej nogi strzelił gola. Zaskoczeniem jest odpadniecie Interu. Porto grało dobrze tylko taka szmate puscil Helton ze strach.
ziutek_pabianice pisze:Milan wygrał 1:0, gola zdobył Kaka w trzeciej minucie dogrywki.
Rosso-Nero pisze:ziutek_pabianice pisze:Milan wygrał 1:0, gola zdobył Kaka w trzeciej minucie dogrywki.
Milan sie troche pomęczył (niestety). Jednak nie tylko dlatego, że Boruc bronił świetnie (przy strzałach Maldiniego, Seedorfa oraz Pirlo), ale także z powodu dużej ilości szcześcia (poprzeczki Ambrosiniego i Kaki), a przy faulu na Kace sędzia mógł zdecydować się na przywilej korzyści, bo Inzaghi wychodził na sam na sam z Borucem. Teraz czekać tylko na losowanie... Ja licze po cichu na Liverpool.
ziutek_pabianice pisze: zobaczymy kto jest lepszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości