II kolejka play-out: Odra Brzeg - SMS Łomianki

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Michal-Lemberg
Amator

II kolejka play-out: Odra Brzeg - SMS Łomianki

Postautor: Michal-Lemberg » 20 marca 2007, 20:45

Witam Wszystkich!

Nikt tego tematu jeszcze nie założył, więc pozwoliłem sobie dostąpić tego zaszczytu. Przypominam, że wypowiadamy się tylko o spotkaniu brzeskiej Odry z Łomiankami pod kątem kibicowskim. Piszcie śmiało: spostrzeżenia, uwagi, propozycje, pozytywy lub negatywy (zero napinki, kłótni na forum publicznym między brzeżanami, "dosrywania" - pełna hooltura ;) ).

PS. Brawo mały Kuba! Oby tak dalej!

Aha, jak Ktoś chce, to mogę powrzucać teksty piosenek, o które mnie część osób prosiła (ale to nie w tym temacie rzecz jasna)...

Hey Śląsk!
Ostatnio zmieniony 20 marca 2007, 21:55 przez Michal-Lemberg, łącznie zmieniany 1 raz.

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 20 marca 2007, 21:07

Raczej duzo sie nie dzialo na meczu. Pokrzyczelismy, probowalismy jakis nowych piosenek. Kibicow Łomianek nie bylo raczej, a przynajmniej ja sie ich nie dopatrzylem. Oprawa przecietna, ale zabawa dobra. Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 21 marca 2007, 14:12

pozytywy lub negatywy (zero napinki, kłótni na forum publicznym między brzeżanami, "dosrywania" - pełna hooltura ).

ty jestes najwiekszym negatywem lamusie :!:
skad sie urwales :?:
skumaj ze nie jestes lubiany w prawdziwym gronie brzeskich pretorian wiec pal gume koles
i jesli chcesz to ja ci zrobie "hoolture"
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 21 marca 2007, 15:49

Załatwiajcie swoje wewnętrzne konflikty w swoim gronie! Większość użytkowników mało interesują Wasze sprawy więc nie chcą tego czytać na forum ogólnopolskim a przy okazji to trochę lipa gdy "pierze się" swojej brudy przed całą Polską.

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 21 marca 2007, 16:14

Lisu pisze:... a przy okazji to trochę lipa gdy "pierze się" swojej brudy przed całą Polską.

Nie pierwszy raz z resztą.
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 21 marca 2007, 18:57

YorkieBoy pisze:
pozytywy lub negatywy (zero napinki, kłótni na forum publicznym między brzeżanami, "dosrywania" - pełna hooltura ).

ty jestes najwiekszym negatywem lamusie :!:
skad sie urwales :?:
skumaj ze nie jestes lubiany w prawdziwym gronie brzeskich pretorian wiec pal gume koles
i jesli chcesz to ja ci zrobie "hoolture"

Nie komentuję, bo szkoda... Ja się nie uważam za pretorianina, jestem kibicem Śląska. A swoje antypatie zostaw dla siebie, "prawdziwy pretorianinie"...

PS-1. YorkieBoy, zapraszam na priwa. Nie rób tu już obory, osobista prośba. Szkoda, że poziom wypowiedzi sięga rynsztoku...
PS-2. Lisu i KACPERS święta prawda... To już nie jest żałosne, to jest przykre...

Hey Śląsk!

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 21 marca 2007, 19:45

Michal-WKS pisze:PS-2. Lisu i KACPERS święta prawda... To już nie jest żałosne, to jest przykre...

Mimo tego nadal prowadzisz tę dyskusję tutaj zamiast wyjaśnić sobie to na PW.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 21 marca 2007, 22:14

Lisu pisze:
Michal-WKS pisze:PS-2. Lisu i KACPERS święta prawda... To już nie jest żałosne, to jest przykre...

Mimo tego nadal prowadzisz tę dyskusję tutaj zamiast wyjaśnić sobie to na PW.

Mimo tego ciagle mu o tej dyskusji przypominasz.

Ps. Kacpers, twoja uwaga jakze duzo wnosi do tematu, posty nabijasz?

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 marca 2007, 07:00

Nie nie nabijam postów tylko chciałem zwrócić uwage na to że po raz kolejny jedziecie sobie przy wszystkich :? [/url]
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 22 marca 2007, 09:30

to juz swego rodzaju tradycja :lol:

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 marca 2007, 19:20

STOP ! takim tradycjom :wink:

Wróć do „Kibice”