2 runda PO: TS Wisla Kraków-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.3-0
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Baty straszliwe...Mialm nadzieje ze dziewczyny pokaza prwadziwa wole walki i powalcza z Wisła...Moje nadzieje spelzly na niczym o po tym co pokazalo CCC wczoraj i co pokazuje dzisiaj z Lotosem to coraz bardzie zaczynam bac sie o mozliwos wskoczenia na pudlo w tym sezonie...:/
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
Pierwsza kwarta masakra 35-14 druga juz w miare15-15 .Brakuje mi obok O.Chomac 2 zawodniczki ktora pociagnelaby gre.Mysle ze przegrywamy ten mecz nie przez brak umiejetnosci i tylko przez to ze w glowach naszych koszykarek dzieje sie cos zlego.Niewiem brak wiary w swoje umiejetnosci czy co?Mecz nadal trwa i mam nadzieje ze powalcza i wyjda z tego spotkania z twarzą.Co by co niektorzy nie rozpisywali sie jak to latwo ,gladko i przyjemnie Wisla pokonala Azs.
NIESTETY to nie zart prima-aprilisowy .Zenujaca skutecznosc we wszystkich elementach gry.Chwala wam za to ze jestescie w pierwszej 4 PLKK ale na Wisle naszpikowana zawodniczkami zagranicz. wasza wola walki to troche malo ,co nie znaczy wcale ze musimy tak wysoko przegrywac.Troche zimniejsza glowa ,spokoj i opanowanie i moze wynik wygladal by troche inaczej.Jeszcze mecz(e) w Gorzowie wierze w to ze tu zagramy zdecydowanie skuteczniej .Gratulacje dla wygranych
ładne dożynki dziś ogladałem!!
co tu duzo pisać, 12 zawodniczek punktowało, i która wchodziła za ławki nie było widać ubytku w grze, znakomite asysty Skery i Niunia ładnie obsłużyła Andzie przy allyupie ( tak się to pisze??
) Natalia pokazała dziś łysemu jak sie ustawiać w ataku - super!! oby tak było dalej, to można być spokojnym o gre naszych pań!! brawo jeszcze raz!!
co tu duzo pisać, 12 zawodniczek punktowało, i która wchodziła za ławki nie było widać ubytku w grze, znakomite asysty Skery i Niunia ładnie obsłużyła Andzie przy allyupie ( tak się to pisze??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Rzeznia przy R22. Gorzów nie istniał, chco zaczał od obiecujacego 5-0. Potem rozpoczal sie nasz odjazd. Wynik jest tak niski tylko dlatego ze ansze od drugiej kwarty starały sie grac zbyt efektownie, wiec udane akcje przeplatały startami. W sumie po takim meczu nie ma co za wiele pisac..
Agata ponoc chora - była dzis na trybunach - wyglada kwitnaco
Agata ponoc chora - była dzis na trybunach - wyglada kwitnaco
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
I kto by pomyślał, że będzie lżej, łatwiej i przyjemniej niż wczoraj
bardzo dobry mecz, jak to ktoś powiedział (Greebo
) pięknych akcji więcej niż na meczu gwiazd, owe zagrania i trójki Ani i Skery sprawiły, że nie było bardzo nudno
Rzeczywiście Gorzów nie istniał, bez serc, bez ducha, bez sił, bez rzutu, a trener Maciejewski ustawieniem zespołu przyczynił się do naszych znakomitych kontr...choć tak naprawdę niezależnie od ustawienia Gorzowa z taką grą jaką My dziś zaprezentowaliśmy i tak AZS nie miał szans.
Rzeczywiście Gorzów nie istniał, bez serc, bez ducha, bez sił, bez rzutu, a trener Maciejewski ustawieniem zespołu przyczynił się do naszych znakomitych kontr...choć tak naprawdę niezależnie od ustawienia Gorzowa z taką grą jaką My dziś zaprezentowaliśmy i tak AZS nie miał szans.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
To co było do napisania o meczu, juz zostało napisane.
Mnie osobiście bardzo cieszy taka gra Wiślaczek. Liderki drużyny pokazały,że na to miano zasługują. Zresztą dzisiaj , która by zawodniczka nie weszła do gry, to nie była zawodniczką bezwartościową.
Tak jak trener Gorzowa powiedział, gra pressingiem przeciwko zespołowi, który ma długa ławkę może byc zgubna i była.
Miejmy tylko nadzieję, że po 2 zwycięstwach nasze nie zlekceważą rywala i wygrają w trzech meczach.
Naprawdę jakoś nie uśmiecha mi się nocować w Gorzowie.
Mnie osobiście bardzo cieszy taka gra Wiślaczek. Liderki drużyny pokazały,że na to miano zasługują. Zresztą dzisiaj , która by zawodniczka nie weszła do gry, to nie była zawodniczką bezwartościową.
Tak jak trener Gorzowa powiedział, gra pressingiem przeciwko zespołowi, który ma długa ławkę może byc zgubna i była.
Miejmy tylko nadzieję, że po 2 zwycięstwach nasze nie zlekceważą rywala i wygrają w trzech meczach.
Naprawdę jakoś nie uśmiecha mi się nocować w Gorzowie.
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Agata ma anginę.
a co do meczu. znowu lekko łatwo, przyjemnie i długimi momentami bardzo efektownie. naprawdę kilka akcji które dziś zaprezentowały nasze dziewczyny po prostu miodzio:)
w końcu bronimy, gramy zespołowo( 27 asyst), to jest ta Wisła jaką ogląda się z przyjemnością!
gratulacje dla wszystkich dziewczyn za oba mecze!!
a co do meczu. znowu lekko łatwo, przyjemnie i długimi momentami bardzo efektownie. naprawdę kilka akcji które dziś zaprezentowały nasze dziewczyny po prostu miodzio:)
w końcu bronimy, gramy zespołowo( 27 asyst), to jest ta Wisła jaką ogląda się z przyjemnością!
gratulacje dla wszystkich dziewczyn za oba mecze!!
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Osobiście byłem po ostatnich wyczynach Białej Gwiazdy w lekkich obawach. zapowiadano ze Gorzów bedzie walczył i napsuje wiślaczkom duzo krwi a to jednak rzeczywistośc okazała sie odmienna - co oczywiscie cieszy.
Wg po niedawnych słbaych występach, niby
konflikcie Ed-DeForge dziewczyny postanowiły dobitnie pokazać, ze Wisła wraca na właściwe tory i nie dawać powodu do pisania bzdur, ze Lotos coraz lepiej , Wisła słabo. Myśle ze tymi dwoma spotkaniami wislaczki uspokoiły fanow prezentujac naprawde kawał dobrego basketu do jakiego nas przyzwyczaiły.
Dzisiaj Edo miał chyba okazję przekonać się ze duża rotacja składem to wysmienity pomysł. Zmienniczki pokazały ze nie odstaja w zaden sposob od podstawowej piątki. Dzis rece same składały się do oklasków.
Brawo Wisła!
Wg po niedawnych słbaych występach, niby
Dzisiaj Edo miał chyba okazję przekonać się ze duża rotacja składem to wysmienity pomysł. Zmienniczki pokazały ze nie odstaja w zaden sposob od podstawowej piątki. Dzis rece same składały się do oklasków.
Brawo Wisła!

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”