półfinały MP kadetek
Moderator: Moderatorzy
-
koszykarka_10
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
wracajac do tematu dziewczyn z koronny..to juz nie chodzi mi o czy wysoka czy niska..tylko o sama zaangazowanie ktore ta wysoka zawodniczka nie ma wcale...heh i to ze wstepujje z reprezetacja Polski nie musi sie tym chwalic innnym zawodniczom bo wcale zajebista nie jest a po zachowaniu mozna powiedziec ze tak sie czuje...to tyyle odemnie na ten temat:) zapytajcie sie dziewczyn z korony ? czy rzeczywiscie tak jjest nno i trenera P.
pozdro:)
-
anonim
moze powiecie jej to bezposrednio .. jak jestescie tacy cwani w pisaniu na forum takich rzeczykoszykarka_10 pisze:wracajac do tematu dziewczyn z koronny..to juz nie chodzi mi o czy wysoka czy niska..tylko o sama zaangazowanie ktore ta wysoka zawodniczka nie ma wcale...heh i to ze wstepujje z reprezetacja Polski nie musi sie tym chwalic innnym zawodniczom bo wcale zajebista nie jest a po zachowaniu mozna powiedziec ze tak sie czuje...to tyyle odemnie na ten temat:) zapytajcie sie dziewczyn z korony ? czy rzeczywiscie tak jjest nno i trenera P.pozdro:)
-
koszykarka_10
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
zgadzam sie! nikt nie docenia wogole rozgrywajacych..ktore maja najtrudniejsze zadanie:P i slowa naszego trenera Pasiecznego po cwiercfinalach kadetek do tego postu ze gram ja z Anka tylko w koronie..." tak naprawde tam grala tylko Ewa" i to rzeczywiscie byla prawda:P no i nie tylko tam:P hehe i przyznam ze nie brak jej zaangarzowania ..moze jedynie doswiadczenia;) pzdr:)[/img]
-
Gość
A widzieliście moze jak Jagoda grała na ćwierćfinałach Juniorek ? Ja jakos nie zauwazyłam u niej braku zaangażowania i według mnie pokazała co potrafi. Grała bardzo dobrze ... A to , że sie zachowuje jak sie zachowuje to tylko o niej świadczy widocznie taki ma charakter, a może jeszcze nie dojrzała?! .... ale od kąd jest w kadrze widac u niej wieksze zaangazowanie i bardziej sie przyklada to gry... niż wcześniej.... przynajmniej na boisku
zobaczymy co pokaże w Elblągu ...
Powodzenia
Korona
Pzdr for RÓŻA
;p
Powodzenia
Pzdr for RÓŻA
ok ok koniec tego tematu bo to jest temat "polfinaly do mP kadetek" ...
i bezsensu jest pisanie o zawodniczkach ktore sa bardziej znane bo graja w kadrze polski i wymienianie ich minnusow na forum .. a wiem ze to wcale mile nie jest..bo tez ostatnio zostalam troche zjechana..lol ale to juz nie wazne...
moze gosc sie przedstawi;>?:D pzdr:*
i bezsensu jest pisanie o zawodniczkach ktore sa bardziej znane bo graja w kadrze polski i wymienianie ich minnusow na forum .. a wiem ze to wcale mile nie jest..bo tez ostatnio zostalam troche zjechana..lol ale to juz nie wazne...
- niesmiertelna
- Nowy na forum
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- niesmiertelna
- Nowy na forum
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
niesmiertelna pisze:ok nie ma sprawy jesli ci to przeszkadza:)
nie chodzi o to ze mi, tylko.. niekorzy wchodza po to by zaczerpnac inforamacji na konkretny temat i przez takie wpisy musza przerzucac milion stron tematu by cokolwiek znalezc.. bo jest zawalony takimi postami ajjj
prawda mati ??
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2007, 14:21 przez paździoch-osanka, łącznie zmieniany 1 raz.
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

bedziemy in touch

-
Gość
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gość pisze:(...)Zdaje się, że dzisiaj gracie z Koroną i tam się okaże, kto jest dobry, kto ma większe zaangażowanie.
mecz jest chyba o 19 ajjj moze dzis Anna J. obali wg was mniemanie o sobie i to ze nie gra z zaangazowaniem i nic pozytecznego nie robi na tym boisku.. tylko ma cm i nic poza tym hmmm
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”