Finał MP Juniorek-organizator KKS Olsztyn

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MKS
Młodzik
Kontaktowanie:

Finał MP Juniorek-organizator KKS Olsztyn

Postautor: MKS » 08 maja 2007, 11:16

GRUPA – A:
- UKS LIDER Pruszków
- VBW GTK Gdynia
- M U K S Poznań
- SKS 12 Warszawa

GRUPA – B:
- KS AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
- KKS OLSZTYN Olsztyn
- M T K Pabianice
- KS KORONA Kraków

16.05.2007 r.
LIDER – SKS 12
AZS PWSZ – KORONA
OLSZTYN – MTK
VBW GTK - MUKS

17.05.2007 r.
KORONA – MTK
SKS 12 – MUKS
LIDER – VBW GTK
OLSZTYN – AZS PWSZ

18.05.2007 r.
VBW GTK – SKS 12
MTK – AZS PWSZ
MUKS – LIDER
OLSZTYN - KORONA

19.05.2007 r.
A4 – B4
A3 – B3
A2 – B1
A1 – B2

20.05.2007 r.
- o miejsca 3-4 pokonane zespoły ze spotkań A2-B1 i A1-B2
- o miejsca 1-2 zwycięzcy spotkań A2-B1 i A1-B2

GościuZEbeściak

Postautor: GościuZEbeściak » 08 maja 2007, 21:00

MUKS - i długo, długo nic...chyba więcej pisać nie 3ba?
Lider - zespół 1 zawodniczki i 4 pomocniczek, czy starczy Jej sił??
GTK Gdynia - w plecy z Liderem, a mimo to później awans z 1 miejsca w półfinałach:-) ?? tendencja wzwyżkowa zatem
SKS - czy znajdą sposób na Oli? w lidze nie poszło 2 razy..mimo to krążek zdecydowanie możliwy do wywalczenia

Gorzów Wlkp - bardzo mocny team jak na 2 miejsce (w fazie półfinałowej)..raczej na podium?
KKS Olsztyn - ogromny sukces awans do finałów, "czarny koń" i gospodarz:-) chociaż z tego co wiem nie będą się raczej napinać
MTK Paby - raczej krążek, ale grupa słaba nie jest..
KORONA - dość poukładana gra i dobre transition..niezła ekipa, zbilansowany atak

tak widzę to ja, proszę o jakieś uwagi?

Gość

Postautor: Gość » 08 maja 2007, 22:10

Pierwsza grupa bardzo ciekawa - MUKS chyba poza zasięgiem, chociaż na pewno nikt się nie położy, a pozostałe trzy ekipy bardzo równe... Ciężko coś przewidzieć - dyspozycja w danym dniu i przygotowanie będą chyba odgrywać kluczową rolę. Będzie ciekawie...
Druga grupa dla mnie chyba jest bardziej przewidywalna - bardzo mocne dwa zespoły - Pabianice (Gala, Szemraj, Hylewska...) i Korona ( Pacuła, Ratajczak, Wilk i Klaudia). Gorzów chyba nie jest aż tak mocny - przegrał z Gdynią, męczył się z Ostrowią i mimo Kaczmarczykowej ściągniętej ze Szczecina nie wejdzie do strefy medalowej. Poza tym Pieczyrak - tak nie lubiany przez większość trenerów - zarozumiały buc będzie pewnie i tak grał dla przeciwników :lol: :lol: :lol: I gospodarz KKS Olsztyn - zespół, który poczynił bardzo duży postęp, może w jakimś meczu zmusić przeciwników do strasznej walki, ale chyba jest raczej bez szans - warunki fizyczne i chyba trochę umiejętności... Choć wyniki w fazie ćwierćfinałów i półfinałów miał imponujące :D

Gość

Postautor: Gość » 09 maja 2007, 14:44

leo pisze:no i co na to GOrzowek.....Pioeczurak chyba zamienil sie w pieczarke hehe to dlatego ze jest zarozumialym bufonem!!! i nie dostali tacy zarozumilai potentaci heheee niezla beke! a ja uwazam ze laseczki z KKS-u sa swietne niedojrze ze ladne, fajne i zgrabne to jeszcze niezle graja!!! widzialem w glucholazach....sa niezle a poza tym to one sa wszystkie rocznik 90....i co wy na to..? czy nie jest to imponujace ze tak mlody zespol awansowal tak wysoko!!! One juz maja medal!!! pozdrawiam olsztyn.

To że dziewczyny z KKSu są ładne, fajne i zgrabne to akurat mało im pomoże, godzien podziwu jest natomiast fakt, iż są rocznikiem młodszym i że świetnie grają (ale w finałach to nic nowego, tutaj wszystkie zespoły sobie radzą..) Ja tam stawiam na MUKS, SKS12, KORONĘ i MTK w walce o krążki, czego i sobie i Wam życzę:-)
Co do Pana P. do chyba nie ma osoby, która za nim przepada.

PoKeMoN

Postautor: PoKeMoN » 09 maja 2007, 18:17

hmm....więc myśle że to napewno duży sukces dla Olsztyna być w ósemce najlepszych zespołów w Polsce,nie mniej jednak grupe półfinałową oprócz MUKS-u Poznań miały łatwą do ogrania,byłem i widziałem iż Jelenia Góra oraz Głuchołazy w juniorkach są bardzo przeciętne a nawet troszke poniżej.Nie bede przytaczał tu innych grup ale szczerze to były bardzo ciężkie a Olsztynianki miały miększy orzecg do zgryzienia :P
Życze wszystkim powodzenia :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------
Fraagment z włatcy móch(władcy móch):P:

Angelika-Haj koledzy
Anusiak-Nie zadajemy się z dziewczynami
Angelika-Chciałam zaprosić was do siebie na pącz:)
Anusiak-Spieprzaj dziadu!xD
Maślana-Anusiak,to jest dziewczyna
Anusiak-No to spieprzaj dziadówo xD
Angelika-Ty Chamie
Anusiak-A chcesz w ryj
Konieczko-Własnie,nie wyzywaj się ty głupia cipo
Angelika-A ty wiesz chociaż co to jest cipa karyplu?
Konieczko-Lepiej od Ciebie,Ty dałnko
Anusiak-chodzcie chłopaki sprawdzimy ten nabój
Angelika-PEDAŁy!!
Anusiak-PEDAŁkA!! xD

http://www.youtube.com/watch?v=ICYuH8vOSwg :wink:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 09 maja 2007, 18:37

leo pisze:no i co na to GOrzowek.....Pioeczurak chyba zamienil sie w pieczarke hehe to dlatego ze jest zarozumialym bufonem!!! i nie dostali tacy zarozumilai potentaci heheee niezla beke! a ja uwazam ze laseczki z KKS-u sa swietne niedojrze ze ladne, fajne i zgrabne to jeszcze niezle graja!!! widzialem w glucholazach....sa niezle a poza tym to one sa wszystkie rocznik 90....i co wy na to..? czy nie jest to imponujace ze tak mlody zespol awansowal tak wysoko!!! One juz maja medal!!! pozdrawiam olsztyn.
Otoz drogi leo widze, ze masz powazny problem i chciales sie nim z reszta forumowiczow podzielic. Bardzo fajnie, ale staraj sie, wiem, ze to jest ciezkie, ale wiekszosci forumowiczow sie to udaje, pisac poprawnie nazwiska.

ps. moje zdanie na temat trenera Pieczyraka akurat jest tutaj nieistotne :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Pantczak
Amator

Postautor: Pantczak » 09 maja 2007, 19:31

kyS, chyba uważasz tak samo jak ja że szkoda tych finałów, ja miałem wielką nadzieję na mistrzostwa w Gorzowie :p. Już nawet organizowałem sobie dużo czasu w tym terminie :d

|| Jaś Fasola ||:)

Postautor: || Jaś Fasola ||:) » 09 maja 2007, 22:21

Co to wogole jest...w Olsztynie są finały:/ mogli by juz sobie odpuścisz ze zgłaszaniem swojej organizacji.Nie dość że beznadziejna hala do tego mała,jest zajebiście duszno a przede wszystkim małe trybuny:/ Już się nastawiałem że będą w Gorzowię,chciałem przyjechac tam specjalnie,poczuć to wszystko a tam ....bede sie czuł jak w minikoszykówce,zreszta nieodpowiada mi tamtejszy klimacik i tyle...poprostu sie zawiodłem :cry: :( :shock:

Życze powodzenia wszystkim drużynom ale wiadomo kto bedzie rządził w tym sezonie i nastepnym i nastepnym...hehe :P :) :D MUKS-ik do boju:
Pozdrowienia dla Skobel,Durak,Antczak,Najtkowska,Skowronek :P i reszty ekipy :D

gosc

Postautor: gosc » 09 maja 2007, 22:32

To prawda,rok temu byla Olimpiada Mlodziezy/rocznik 90/sala faktycznie mala i duszna , organizacja taka sobie, zakwaterowanie w internacie , syf zarcie itp. i dla prawie WSZYSTKICH DALEKO.........

Gość

Postautor: Gość » 09 maja 2007, 23:04

Moge wam powiedzieć szczerze że dwa powyższe komentarze to prawda.Dziewczyny ostro pracują i wydaje mi sie że warunki do grania powinny mieć jak najlepsze tymbardziej że są to FINAŁY ...tak jak to było w juniorkach starszych,świetna organizacja i wszystko z najwyższej półki.Trzeba było bardziej się zastanowić nad przydziałem ale no nic pozostaje stoczyć wielki bój i wskoczyć na podium.
Tego życze wszystkim wojowniczkom finałów MP :wink: :wink:

Gość

Postautor: Gość » 10 maja 2007, 12:09

A ja się nie zgadzam, hala jest klimatyczna i przyjemna, żarcie i baza noclegowa będzie w porządku bo w hotelu "Relax" :D Prawie wszystkim daleko?????? Pruszków, Warszawa, Kraków, Gdynia i Pabianice mają bliżej niż do Gorzowa... Tylko Poznań ma dalej... Poza tym sympatyczni ludzie :wink:

jakibylejaki

Postautor: jakibylejaki » 10 maja 2007, 18:16

tyle zamieszania o mlode dziewczyny , ktore jeszcze nic w zyciu nie osiagnely i staja na progu kariery...zastanowcie sie, czy spanie w odnowionym internacie to jakas ujma....hanba!!! to wstyd dla was ze tak myslicie, Ci co tak narzekaja to pewnie przydupasy Pieczyraka...bo to jego szkola! moze porozmawiacie z zawodniczkami ekstraklasy w jakich warunkach spaly na wyjazdach, w hotelach robotniczych...i graja nic im sie nie stalo a WY wmawiacie tym mlodym zawodniczkom jakie to one pokrzywdzone...umowmy sie, nie robmy z finalow juniorek MIstrzostw Swiata! jest to kolejny krok dopiero do sukcesow i wierzcie m i nic im nie grozi w internacie, musza nauczyc sie szacunku a nie utwierdzac w przekonaniu o wlasnym nadczlowieczestwie. Nie znam internatu ale juz nie ma walacych sie na leb i smierdzacych, kazdy dba o klienta i napewno tam tez nie jest zle. A Gorzow to juz przesadza i jego fani rowniez...troche kultury nie zaszkodzi, w olsztynie koszylkowka sie odradza takze dajmy tym mlodym ludziom szane a nie tylko p... kotka za pomoca mlotka.

Gość

Postautor: Gość » 10 maja 2007, 20:29

jakibylejaki pisze:tyle zamieszania o mlode dziewczyny , ktore jeszcze nic w zyciu nie osiagnely

klocilabym sie

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 10 maja 2007, 21:58

Szkoda ze nie wiem komu mam odpisac. :(
spoko, loko, luz i spontan... :-)

gośc z olsztyna

Postautor: gośc z olsztyna » 10 maja 2007, 22:25

malkontent najlepiej mi odpisz pozdrawiam :P

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”