Problemy z forum
Moderator: Moderatorzy
Ja ten sam "problem" i to raczej od dluzszego czasu. Co prawda uzywam dwoch przegladarek, ale na drugiej w ogole nie wchodze na kkforum. Na innych forach automatyczne logowanie dziala normalnie. W sumie nie duzy problem, ale w jakis tam sposob psuje komfort korzystania z forum.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Mnie to raczej "wyrzuca" z forów PHPBB by Przemo, a ze zwykłymi PHPBB nie mam problemów
Standardowa porada w takich przypadkach to czyszczenie cookies, ewentualnie wina może być po stronie serwera, ale o ile nie używacie jakiś baaardzo niestandardowych przeglądarek to nie powinno być problemów, bo większość użytkowników nie ma takich problemów (albo o nich nie piszą
)
U mnie na Firefoksie 2 (może używacie 1.5?) i Operze 9.2 wszystko jest w porządku. Prosimy innych użytkowników o raporty to będziemy wiedzieli więcej
Standardowa porada w takich przypadkach to czyszczenie cookies, ewentualnie wina może być po stronie serwera, ale o ile nie używacie jakiś baaardzo niestandardowych przeglądarek to nie powinno być problemów, bo większość użytkowników nie ma takich problemów (albo o nich nie piszą
U mnie na Firefoksie 2 (może używacie 1.5?) i Operze 9.2 wszystko jest w porządku. Prosimy innych użytkowników o raporty to będziemy wiedzieli więcej
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”