SSSŻ Skorpiony proponują mecz
-
Szetland
SSSŻ Skorpiony proponują mecz
SSSŻ Skorpiony Poznań proponuje rozegranie meczu piłkarskiego miedzy naszymi kibicami, już rozmawiałem z Łukaszem Zarzecznym i jesteśmy po wstępnym słowie
Ja jestem jak najbardziej za. W moim przypadku w grę wchodzi piątek, sobota i niedziela.
Patrząc jednak z ogólnego punktu widzenia uważam, że weekend jest najkorzystniejszy.
Można też podwyższyć rangę spotkania i zagrać o coś np: o kaste browarów. Będzie wtedy większa motywacja i nikt nie bedzie się obijał
Jeśli chodzi o miejsce to patrząc na to co dzieje się za oknami to zdecydowanie sala.
Patrząc jednak z ogólnego punktu widzenia uważam, że weekend jest najkorzystniejszy.
Można też podwyższyć rangę spotkania i zagrać o coś np: o kaste browarów. Będzie wtedy większa motywacja i nikt nie bedzie się obijał
Jeśli chodzi o miejsce to patrząc na to co dzieje się za oknami to zdecydowanie sala.
-
Szetland
To podejdz do nas na najblizszym meczu i sie zgadamy odnosnie meczu...Pozdroemplay pisze:jako zagorzały choc nowy kibic koszykowki a zarazem facet jednej z zawodniczek azs-u moge zaproponowac i zagwarantowac mały sponsoring na ten mecz czyli kaste browarow dla wygranej druzyny . z checia bym tez w tym meczy zagral tazke jelsi bedzie wam brakowalo do skladu to dajcie znac. pozdrawiam
-
Szetland
-
Szetland
-
Szetland