Pabianice - co dalej?

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 26 listopada 2007, 11:35

gostekk pisze:"Kto nie skacze ten z Lotosu"....... to mi się najbardziej podobało na meczu Pabianic i La basket Warszawa :wink:

nie no gratuluje pomyslu :P

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 26 listopada 2007, 17:42

A.shock pisze:
gostekk pisze:"Kto nie skacze ten z Lotosu"....... to mi się najbardziej podobało na meczu Pabianic i La basket Warszawa :wink:

nie no gratuluje pomyslu :P

Jakiego pomyslu? Mamy kose z Lotosem i skaczemy...cos w tym dziwnego?

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 27 listopada 2007, 08:34

Krispel_1946 pisze:Jakiego pomyslu? Mamy kose z Lotosem i skaczemy...cos w tym dziwnego?

Zajmijcie się narazie dopingowaniem Włókniarza, a jak się "wzmocnicie", to sobie znajdziecie z kims 'kosę' :!:
OK :!: :?:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 27 listopada 2007, 13:55

No dobrze, dobrze. Jest pan starszy, wie pan wiecej wiec sie klocic nie bede, ale skakac i tak co mecz bedziemy :!:

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 27 listopada 2007, 13:59

Mam pytanie. Kiedys istniala jakas ekipa Crazy Boys. Kim oni byli :?: Byli z kregu hooligans czy ultras :?: Kiedy powstala i kiedy sie rozpadla :?: Ile osob do niej nalezalo :?: No...to koniec pytan w tym poscie... :lol:

Awatar użytkownika
lukaszm79
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: lukaszm79 » 06 grudnia 2007, 00:35

Ech...to były czasy.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 00:44 przez lukaszm79, łącznie zmieniany 1 raz.
Włókniarz Pabianice F.C. Bełchatów ;-)

Awatar użytkownika
lukaszm79
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: lukaszm79 » 06 grudnia 2007, 00:42

Krispel_1946 pisze:Mam pytanie. Kiedys istniala jakas ekipa Crazy Boys. Kim oni byli :?: Byli z kregu hooligans czy ultras :?: Kiedy powstala i kiedy sie rozpadla :?: Ile osob do niej nalezalo :?: No...to koniec pytan w tym poscie... :lol:

Tak więc małolacie była kiedyś taka grupa.
Należało do niej myślę, że w polotach jakieś 10 osób. Wszyscy mieszkaliśmy na "Młodzieniaszku" (rejon ulicy Dolnej, Podleśnej i Myśliwskiej). Generalnie nikt na tym osiedlu w tamtych czasach nam nie podskoczył. wogóle to były chyba jedne z lepszych czasów kibiców Włókniarza (moze nie ilościowo ale jakościowo). Jeżeli chodzi o to kim byli(śmy).Generalnie bylismy młodymi ludźmi którzy nie przepadali za Widzewem. Mamy nawet szalik (jak zauważyłem na zdjęciu jakiś małolat też go miał) który do dziś dzień jest w honorowym miejscu w mieszkaniu. Oprócz szalika zachowała się również czapeczka "terrorystka" w barwach N-B-Z. Niestety w pewnym momencie nasze drogi się rozeszły i każdy poszedł w swoją strone.
Generalnie to co (czasem) czytam o tym, co się dzieje na hali Włókniarza i o tym jaki to macie problem z dopingiem to mnie to nie to bawi. Ogólnie niestety już stare dobre czasy kiedy widzewiacy z Pabianic jeździli na mecze do Łodzi przez Sieradz już nie wrócą...a było tak fajnie ;-)
Pozdrowienia dla Przemka i Pompona oraz dla Szymona
Włókniarz Pabianice F.C. Bełchatów ;-)

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 06 grudnia 2007, 17:24

Na razie to nic pewnego, ale w planach( a wlasciwie juz od dzisiaj istnieje 8) ) jest zalozenie nowej ekipy. Teraz jeszcze nie moge zdradzic nazwy, ale byc moze juz niedlugo...Jest jeden problem. Narazie naleza do niej 3 osoby(buahahahaha) :lol: :lol: Zawsze cos,od czegos trzeba zaczac. Oczywiscie ekipa jest z kregu ultras, a nie hooligans. Jezeli ktos chcialby sie przylaczyc, zapraszamy. jak by bylo nas wiecej to warto pomyslec o szalikach z nazwa ekipy :lol:
P.S. W poprzednim poscie napisales (mowa tu o lukaszm79), ze nie przepadaliscie za Widzewem a w podpisie masz F.C. Bełchatów. Wiare zmieniles? Z tego co wiem F.C. Belchatow to ekipa Widzewa.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 21:47 przez Krispel_1946, łącznie zmieniany 2 razy.

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 06 grudnia 2007, 19:01

Dobrze, ze ktos sie za to wzial. Zycze powodzenia!
Obrazek

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 07 grudnia 2007, 14:06

Mamy nawet szalik (jak zauważyłem na zdjęciu jakiś małolat też go miał)

byl rzeczywiscie koles w tym szalu, ale to na pewno z ta ekipa nie zwiazany. widocznie jakos po kims musial dostac, przeciez chyba wyprodukowaliscie je tylko dla siebie.
krispel_a ekipa Widzewa z Beł-towa, to chyba sie zwie FCB'91 (jakos tak) i nie musi miec nic wspolnego z ta. ale to juz prywatna sprawa lukasz'a m79, a to podforum jest o Włókniarzu, a nie o innych klubach i ich ekipach.

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 07 grudnia 2007, 14:31

Nie mozecie sie na meczu spytac starszych co to byla za ekipa :?: Boicie sie podejsc do nich, Oni kibicuja temu samemu zespolowi co Wy :)
Tutaj tylko znowu jakies nieporozumienie wyszlo.
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 07 grudnia 2007, 16:56

Była jeszcze "Włókniarz Fans - LumpEkipa"... ale H. już nie ma wśród Nas...
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 07 grudnia 2007, 18:25

Wypominasz mi o tym ze gadam o innych ekipach a sam niedawno na forum pisales w dziale dot. meczu z Zyrardowianka o tym ze kolesie krzyczacy przez chwile "Polfa Pabianice" byli z Widzewa. Najpierw spojrz na siebie a dopiero pozniej przypie*r*dalaj sie do innych, ok? :lol: :lol:

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 08 grudnia 2007, 16:16

tyle ze w tym przypadku, to nie byla zadna zorganizowana ekipa (kolesie se robili jaja) i nie widze tu zadnego zwiazku z Włókniarzem. co to ma do rzeczy?
kto sie tu do kogo przy*pierdala? atakujesz od razu nawet nie wiadomo z jakiego powodu, z byle powodu.
nie widze sensu dalszego kontynuowania tego tematu tu na forum, wiec krispel, zapraszam na priv-piszac takie posty tylko sie osmieszasz...

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 08 grudnia 2007, 16:36

Najpierw piszesz cos na mnie, zarzucasz mi pare rzeczy, ja ci odpisuje a pozniej bronisz sie argumentami, ktore cie obciazaja. Mozesz mi odpisac co chcesz, ale juz wiecej nie zamierzam sie klocic i kontynuowac tego tematu. Ktos i moze sie osmiesza, ale w tym przypadku ta osoba nie jestem ja.
P.S.Pozdrowienia i do zobaczenia na meczu :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2007, 17:36 przez Krispel_1946, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kibice”