Orzeł Polkowice vs AZS Poznań

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Orzeł Polkowice vs AZS Poznań

Postautor: MARAS » 17 kwietnia 2008, 11:27

Na ostatni mecz sezonu wybieramy sie w ok. 10 osób, zajeżdzamy przed początkiem meczu, wejście poszło w miare gładko. Doping z naszej strony myśle że dobry, ze strony gospodarzy dopingu brak. W przerwie dziadki z impela znowu wariowali, po meczi fajna fotka pamiątkowa z druzyną, niedługo coś sie zamieści. Drogi powrotnej nie pamiętam poza migawkami McDonalda w Głogowie :lol: Fajne zakończenie sezonu!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 kwietnia 2008, 13:28

jak wroce do domu to cos wrzuce:]

ten nasz doping słabnął wraz z czasem :wink: ale dalismy rade:]

troche sie zdziwilem frekwencją na hali - gdyby tak wszystkich zebrac, to by sie okazalo ze okolo 1/3 hali tylko byla zajeta, no moze kapke wiecej.... no i mialem nadzieje zobaczyc jakis aktywnych fanow Orła - widac nie przetrwali oni w walce z szeroko pojętą ochroną na hali.

a ta ochrona to jakas paranoja. za kazdym razem jak jetem w Polkowicach to jest coraz gorzej:[ tym razem nie chciano mnie wypuscic w czasie przerwy na dwór - niedorzeczne:/ oczywiscie panowie ochroniarze nie potrafili mi podac jakiegos rozsadnego argumentu popierajacego ich działania, a jedynie: "bo jest taki przepis". A gdy grzecznie poprosilem o pokazanie mi tegoprzepisu gdzies w regulaminie, to uslyszalem, ze "nie, bo nie". ręce opadają...:/

pozdrowienia dla Kuby i Gindy :!: :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 kwietnia 2008, 17:36

Pierwszy raz byłem świadkiem jak są traktowani przyjezdni w Polkowicach i się przeraziłem. W przerwie wchodzimy w 4(3 z Poznania i ja) ,a Impel do nas"wchodzimy osobno". Bierze jednego do środka, a Maras trzyma drzwi (ciekawe czy ot pamięta :wink: ) Impel na k****cy go odpycha i łapie z łape, żeby puścił klamkę. Mnnie wpuścili bez problemu, ale Marasowi chyba kazali ochłonąć, bo dopiero w 5min drugiej polowy go ujrzałem na hali.
Najlepsze jest to, że AZS z Poznania do nas przyjeżdżał już kilka razy i "ochrona" powinna wiedzieć, jak oni się zachowują i sobie dać sianka, bo nigdy problemu z nimi nie było.
PS Fajnie wasz trenerek nawijał po meczu
PZDR
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 17 kwietnia 2008, 19:03

Bylo pisane nie raz o waszych impelowskich burakach, a Ty dopiero teraz to zobaczyles no niezle...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 17 kwietnia 2008, 19:36

No pewnie że pamiętam! Pamięć mi sie urwała dopiero w drodze powrotnej! No to prawda ochłonąłem i potem mnie wpuścili ale początkowo wogóle nie mieli zamiaru mnie wpuszczać! Pozdro dla Kuby, Gindy i reszty z którymi gadałem!

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 17 kwietnia 2008, 20:00

pawelsuch pisze:Bylo pisane nie raz o waszych impelowskich burakach, a Ty dopiero teraz to zobaczyles no niezle...

Ale jak bys nie zauwazyl on dopiero teraz zobaczyl to na oczy !! wiec sie nie sadz ....

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 kwietnia 2008, 20:02

Znowu sie zaczyna ? :roll:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 17 kwietnia 2008, 20:19

Jasny pisze:
pawelsuch pisze:Bylo pisane nie raz o waszych impelowskich burakach, a Ty dopiero teraz to zobaczyles no niezle...

Ale jak bys nie zauwazyl on dopiero teraz zobaczyl to na oczy !! wiec sie nie sadz ....

Najciemniej pod latarnią :wink:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 kwietnia 2008, 20:58

Dopiero teraz to zobaczyłem, bo nie raczej nie miałem zamiaru wchodzić z kibicami z Gorzowa tylnym wejściem, a o naszych "Impelowskich burakach" było już pisane, ale wiedzę miałem tylko teoretyczną(poza macanskiem Impeli przed każdym meczem) Powiem jeszcze, że staram się pisać komentarze podparte wiedzą którą sam nabyłem i mam jakiś argument w ręku itp. . Teraz miałem okazje zobaczyć jak to jest na prawdę więc napisałem.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 08 sierpnia 2008, 10:36

Jedno można napewno powiedzieć-podczas tego wyjazdu Maras dostarczył nam niezapomnianych wrażeń, a szczególnie w drodze powrotnej :lol:
NIE DLA PSA KIEŁBASA
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 08 sierpnia 2008, 12:45

Hamplik pisze:Jedno można napewno powiedzieć-podczas tego wyjazdu Maras dostarczył nam niezapomnianych wrażeń, a szczególnie w drodze powrotnej :lol:

Coś długo formułowałeś to zdanie bo aż 3 miesiace :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 11 sierpnia 2008, 15:40

moze dopiero wrocil z dalekiej podrozy :wink:
Obrazek

Wróć do „Kibice”