Przygotowania kadry do ME 2009

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 14 sierpnia 2008, 16:10

Obrona obroną, ale w drugiej połowie nasze zdobyły 19 punktów.

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 16 sierpnia 2008, 17:45

Turcja-Polska 75-59. Ostatni gasi światło.

Za chwile pojedynek Gorzowsko-Gdyński czyli Niemcy-Izrael
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 16 sierpnia 2008, 18:14

1/8 z gry Biby i wszystko jasne. Bibie nie idzie, reszta bez niej nie umie.

koszykarz

Postautor: koszykarz » 16 sierpnia 2008, 18:45

ann pisze:1/8 z gry Biby i wszystko jasne. Bibie nie idzie, reszta bez niej nie umie.

Mam nadzieje że wnioski zostaną wyciągnięte...

a rozgrywające - powinny wylecieć z HUKIEM... razem z Koziorowiczem...

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 16 sierpnia 2008, 18:55

koszykarz pisze:
ann pisze:1/8 z gry Biby i wszystko jasne. Bibie nie idzie, reszta bez niej nie umie.

a rozgrywające - powinny wylecieć z HUKIEM... razem z Koziorowiczem...
To ciekawe mistrzu kto będzie rozgrywał ..

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 16 sierpnia 2008, 19:35

Co to ma w ogole być- 63 i 59 pkt, przy takim potencjalne ofensywnym koszykarek, dlaczego trener po raz kolejny nie potrafi wykorzystać umiejętności Międzik i Mielocha?

:twisted: :twisted: :twisted: Rąk brakuje, abstrahując od rozgrywających, czy te dziewczyny nie umieją zdobywać pkt?

Jesli im podstawowa rzecz w koszykówce, czyli zdobywanie pkt idzie jak męki tantalskie, to za przeproszeniem niech spierd..... i rozwiążmy tą repę, przynajmniej nie będziemy się denerwować.

A co do rozgrywających- szybko naturalizujmy jakąś Amerykankę, bo to naprawdę tragedia.
A co sie dzieje z paszportem dla MAslovski?? Moze KRawczyk albo Ludwiczuk skomentowaliby w końcu łaskawie co się dzieje w tej sprawie??

Dalej _ Kozioł won- teraz chciałbym albo Hejkovą, ale na pierwszym miejscu Coudraya, albo kogoś z Francji.

I na koniec - zdecydowanei przestało mnie już bawić patrzenie na baty na wyjazdach -albo się jest zespołem z "przysłowiowymi jajami" ( wiadomo kobiety, nie o to chodzi ale... :wink: ) albo zbieraniną cieniar, które jadą na wyjazd do byle europejskiego średniaka Turcji czy Chorwacji i tma rozwalają sie niczym żałosne cieniary.
Nasze koszykarki same muszą sobie odpowiedzieć na to pytanie

Ech i por az kolejny zostałem zmuszony do wylania kubła pomyj na nasze koszykarki - zapewne nie pierwszy raz i nie ostatni - przynajmniej mi ulżyło :D :D :wink:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 16 sierpnia 2008, 19:51

Saletra pisze:Co to ma w ogole być- 63 i 59 pkt, przy takim potencjalne ofensywnym koszykarek, dlaczego trener po raz kolejny nie potrafi wykorzystać umiejętności Międzik i Mielocha?

:twisted: :twisted: :twisted: Rąk brakuje, abstrahując od rozgrywających, czy te dziewczyny nie umieją zdobywać pkt?

Jesli im podstawowa rzecz w koszykówce, czyli zdobywanie pkt idzie jak męki tantalskie, to za przeproszeniem niech spierd..... i rozwiążmy tą repę, przynajmniej nie będziemy się denerwować.

A co do rozgrywających- szybko naturalizujmy jakąś Amerykankę, bo to naprawdę tragedia.
A co sie dzieje z paszportem dla MAslovski?? Moze KRawczyk albo Ludwiczuk skomentowaliby w końcu łaskawie co się dzieje w tej sprawie??

Dalej _ Kozioł won- teraz chciałbym

albo Hejkovą, ale na pierwszym miejscu Coudraya, albo kogoś z Francji.

I na koniec - zdecydowanei przestało mnie już bawić patrzenie na baty na wyjazdach -albo się jest zespołem z "przysłowiowymi jajami" ( wiadomo kobiety, nie o to chodzi ale... :wink: ) albo zbieraniną cieniar, które jadą na wyjazd do byle europejskiego średniaka Turcji czy Chorwacji i tma rozwalają sie niczym żałosne cieniary.
Nasze koszykarki same muszą sobie odpowiedzieć na to pytanie

Ech i por az kolejny zostałem zmuszony do wylania kubła pomyj na nasze koszykarki - zapewne nie pierwszy raz i nie ostatni - przynajmniej mi ulżyło :D :D :wink:

Masz całkowitą racje : trener musi być z zagranicy bo te środowisko trenerskie w POLSCE jest ch...a warte....

W pierwszej kolejności to naturalizować ROZGRYWAJKE !!! A nie jakieś MASŁOWSKIE i inne...
Chociaż jak sie patrzy na grę Leciejewskiej , Mieloszyńskiej ........ GDZIE SĄ ŻUROWSKA i PAŁKA ????

Moim zdaniem za Pawlak i Krysiewicz w kadrze powinny być SIBORA i WALIGÓRSKA !!!

Bardzo słabe rozegranie - dawno tak ,,cieniutko '' nie było .
Chyba w najbliższym czasie nie doczekamy się następczyń Wlaźlak , Predehl i Szymańskiej Lary...

gdziol
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: gdziol » 16 sierpnia 2008, 21:24

Lara byłaby i tak najlepsza z tego co na "1" ma do zaoferowania nasza reprezentacja. o wieku nie mówie, bo Krysiewicz też do juniorek nie należy.

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 16 sierpnia 2008, 22:00

saletra uspokój sie Mieloch odrazu ci mecyz nie bedzie wygrywac w Lesznie byla gwiazda i moze ją byc ale pewnego pozimu nie przeskoczy narazie...

co do kandydatury Sibory no comment a jesli chodzi o wielce utalentowana Waligorska no chyba jakos nie potrafi sie znalezc od czsu przejścia do Lotosa

p.s. a na pytanie gdzie jest Palka no gdzie konczy sie gdzies w krakowskiej wiselce ale to tylko moje zdanie ;)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 sierpnia 2008, 08:11

Powtorze jeszcze raz!
Co robi Koziorowicz jeszcze w tej reprezentacji :?: :?: :?:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 sierpnia 2008, 08:33

Endrju pisze:Powtorze jeszcze raz!
Co robi Koziorowicz jeszcze w tej reprezentacji :?: :?: :?:

Szymańska Lara i Waligorska za Pawlak i Krysiewicz .

Ponadto do kadry : Żurowska , Pałka - no i gdzie Krawiec ???

Jak sie patrzy na bezradność niektórych kadrowiczek - to ręce opadają...

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 17 sierpnia 2008, 13:32

ja juz sie dawno przestalem przejmowac wystepami naszej Reprezentacji...nie wiem jak one chca awanowac do ME.....mam nadzieje, ze obecne pokolenie 16-18 lat bedzie w przyszlosci lepiej gralo niz obecne "gwiazdy".

swatch
Amator

Postautor: swatch » 17 sierpnia 2008, 13:47

hellraiser pisze:Turcja-Polska 75-59. Ostatni gasi światło.

No i Gorzow go wyrgal...

A.Breitreiner 31pkt , 4/8 (za 3)
J. Fleischer 8pkt
^^

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 17 sierpnia 2008, 23:56

swatch pisze:
hellraiser pisze:Turcja-Polska 75-59. Ostatni gasi światło.

No i Gorzow go wyrgal...

A.Breitreiner 31pkt , 4/8 (za 3)
J. Fleischer 8pkt

:lol: :lol:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 sierpnia 2008, 21:15

Jak tak bedzie grała w lidze to ja moge spac spokojnie :lol: :lol: :lol:
A juz w pierwszej kolejce moga byc niespodzianki :D :D :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”