IV kolejka FGE:TS Wisła Kraków-MUKS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

romek
Amator

Postautor: romek » 01 października 2008, 21:51

Wiślak PB pisze:Oglądając dzisiaj ten mecz tak się zastanawiałem jak Lotos z Poznaniem mógł wygrać 3 ptk ?? Z całym szacunkiem do tej drużyny ale jeżeli wyjąć by z niej zawodniczkę z numerem 6 tj. Rushing to ta drużyna prezentowała się dzisiaj podobnie ( jak nie gorzej) co SMS w zeszłym sezonie. Nie żartuje sobie ani nie szydzę z MUKS-u . Po prostu z perspektywy trybun tak to wyglądało... I jeżeli wcześniej pisałem , że liga się wyrównała to dotyczy to tylko kilku zespołów w lidze oprócz Wisły i Lotosu.. :roll: P.S podobała mi się gra Kotnis :) Poza tym to ten mecz przypominał bardziej kabaret niż zawody sportowe.

Ozdobą dzisiejszego spotkania Wisły Can-Pack Kraków z MUKS-em Poznań (godz. 1Cool powinien być pojedynek czołowych koszykarek ligi - Chamique Holdsclaw z Djenebou Sissoko [u]

No jeżeli Djenebou Sissoko jest czołową koszykarką ligi , to... bez komentarza... (P.S fajnie rzuca osobiste :D jak Shaq )

Wisła była jednym z aktorów tego kabaretu. Swoją drogą musi być słaba, skoro z tak cienkim, jak twierdzisz, przeciwnikiem wygrywa tylko 26 punktami. Pewien trener mówił "jeżeli nie szanujesz przeciwnika, nie szanujesz samego siebie".

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 października 2008, 21:51

P.OLD pisze:
jimmy pisze:! w 3 kwarcie jest +30 a po parkiecie biega Gburczyk :shock: po co ta zawodniczka Wiśle?? na szczęście dziś nikomu na parkiecie krzywdy nie zrobiła.....

Sama by sobię krzywdę zrobiła, gdyby głowy nie skuliła :)

nie po co tylko dlaczego?! :lol:

a Boba no cóż... bo o istnieniu Matovic w Wiśle nie wiedziano :roll:

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 01 października 2008, 22:28

romek pisze:
Wiślak PB pisze:Oglądając dzisiaj ten mecz tak się zastanawiałem jak Lotos z Poznaniem mógł wygrać 3 ptk ?? Z całym szacunkiem do tej drużyny ale jeżeli wyjąć by z niej zawodniczkę z numerem 6 tj. Rushing to ta drużyna prezentowała się dzisiaj podobnie ( jak nie gorzej) co SMS w zeszłym sezonie. Nie żartuje sobie ani nie szydzę z MUKS-u . Po prostu z perspektywy trybun tak to wyglądało... I jeżeli wcześniej pisałem , że liga się wyrównała to dotyczy to tylko kilku zespołów w lidze oprócz Wisły i Lotosu.. :roll: P.S podobała mi się gra Kotnis :) Poza tym to ten mecz przypominał bardziej kabaret niż zawody sportowe.

Ozdobą dzisiejszego spotkania Wisły Can-Pack Kraków z MUKS-em Poznań (godz. 1Cool powinien być pojedynek czołowych koszykarek ligi - Chamique Holdsclaw z Djenebou Sissoko [u]

No jeżeli Djenebou Sissoko jest czołową koszykarką ligi , to... bez komentarza... (P.S fajnie rzuca osobiste :D jak Shaq )

Wisła była jednym z aktorów tego kabaretu. Swoją drogą musi być słaba, skoro z tak cienkim, jak twierdzisz, przeciwnikiem wygrywa tylko 26 punktami. Pewien trener mówił "jeżeli nie szanujesz przeciwnika, nie szanujesz samego siebie".

Przeczytaj dokładnie mojego posta a będziesz wiedział , że szanuje przeciwnika. A jeśli chodzi o udział Wisły w tym kabarecie to chyba chodziło Ci o radość CH.H po każdym koszu młodych zawodniczek :D Bo mi chodziło o różnice klas dzielącą w tym meczu te drużyny...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 01 października 2008, 22:51

ann pisze:
P.OLD pisze:
jimmy pisze:! w 3 kwarcie jest +30 a po parkiecie biega Gburczyk :shock: po co ta zawodniczka Wiśle?? na szczęście dziś nikomu na parkiecie krzywdy nie zrobiła.....

Sama by sobię krzywdę zrobiła, gdyby głowy nie skuliła :)

nie po co tylko dlaczego?! :lol:

a Boba no cóż... bo o istnieniu Matovic w Wiśle nie wiedziano :roll:

miejmy nadzieję, że jak zagramy z Nadzieżą Orenburg to "góra" nie zapragnie mieć u siebie Albeny Branzowej :lol:

za to Verameyenka... jak najbardziej!! :D
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 02 października 2008, 14:31

Kuba pisze:Cieszę się, że stawiasz Polkowice na równi z takimi drużynami jak aktualnie Brzeg czy Leszno. Już nas jedni dzis zlekceważyli - oby było was jak najwięcej.

Poki Polkowice, nie zakontraktują solidnej centerki, to osobiście nie wróżę zespołowi za wiele dobrego. Natomiast gdy juz zapowiadana przez Kozła gwiazda przyjedzie, jest wysoce prawdopodobne, że z powrotem włączycie się do walki o najwyzsze laury.

A Sisso, ze spokojem, da radę dziewucha - co nie zmienia faktu, że jka Wisła przyjedzie do Poznania, albo przyszłoby grać MUKS-owi z innym równie klasowym rywalem, to Sisso nie zawalczy tak jak zwykle. Po prostu klasowe koszykarki będą umiały ją odpowiednio wyłączyć z gry.Ja oczywiście, zycze sobie, żeby się tak nie stało.

Testem dla Sisso będzie mecz w Gorzowie - zobaczymy jak będzie sobie radziła z statyczną, ale jednak bardzo wysoką Taylor ( Sisso ma w końcu tylko 1,82 cm czyli tylie ile Biba o ile się nie mylę)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 października 2008, 15:01

Jak już to Gorzów przyjeżdza do Chwiałki B.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”