PRZEPRASZAM BARDZO , za pomylke myslalem ze post Simona byl na poczatku oficjalnym info a dalej ponizej byl wlasny komentarz.. sorki za pomylke ale z ukladu postu tak to wygladalo.Ale nie zamierzam sie wycofywac z tych słow ktore sam zawarlem w swoim poscie.
1.Jaka wyprzedaż ?? Very Happy Z tego co wiem w FGE podpisuje sie kontakty a nie sprzedaje sie zawodniczki Laughing Laughing
2. Nikogo na sile sie nie zastrzymuje "Z niewolnika nie ma pracownika".
3. O jakich juniorkach mowisz ? Very Happy ... moze o Zalesiak ?
Po raz kolejny przepraszam za przejezyczenie z "wyprzedaza" ok to ujme to inaczej ...bardziej dobitnie endrju...za frajerskie oddanie bez walki kilku srednich ale dobrych zawodniczek...pasuje ci ? I juz nie rozpisuj sie o kim mowisz bo nei zamierzam znowu przerabiac z toba tego samego watku zreszta nie interesuje mnie teraz temat Gorzowa nie wtracaj go jako tematu glownego. Chodzi o sama zawodniczke Koryzną.
[qoute]Żebys sie nie zdziwił kontrakt który podpisaly (pewnie dluzszy niz na rok), bedzie ich ostatnim w Lesznie Wink. Bo niby czemu mialby by nie odejsc jakby dostały lepsza oferte pracy ? Smile [/quote]
hmm no i co z tego?wiazemy sie z zawodniczkami przynajmniej na 2 lata i wiecej ... chyba to lepsze wyjscie niz rok pol roku co ?
Porównujesz Gale do ikony gorzowskiego basketu Justyny Zurowskiej ? Cool Gratuluje Exclamation (to faktycznie porownanie Stilica do Reisa) Laughing Laughing Laughing[/qutoe]
ale co ma piernik do wiatraka? nei porownuje zawodniczek !!! czlowieku zrozum to sa przyklady ktore wielu kibicom by sie nie podobaly i nei rob jakies wojny kto jest lepszy bo nie o to w tym chodzi . Chce tylko uswiadomic ze wielu z was by sie bardzo "pluło" gdyby te zawodniczki odeszly z klubu...a czemu dalem Gale na przyklad a no dlatego ze Torunianie-forumowicze sie w niej wprost zakochali i ciezko by im bylo sie pogodzic ze odeszla

[qoute]I okaze sie ze Koryzna przechodzac do Gorzowa uchronila sie od bezrobocia (odpukac bo cenie druzyne ŁKS-u)
hmm jak mialy byc wzmocnienia w Łks -ie to podejrzewam ze kasa byla wyplacana regularnie a sama zawodniczka tlumaczy ze nie przechodzi dla KASY...i tematu bezrobocia raczej tu nie ma ze wzgledu ze to jej ostatnie miesiace w lidze a dokladnie cos kolo 3 miesiecy...
- gdzie Simon się wypowiedział w tej kwestii?;
- w jaki sposób ŁKS podał Koryznie pomocną dłoń? co to znaczy? pytam, bo być może mnie coś ominęło a Wy wiecie o tym;
- jakim prawem oceniacie moralność Koryzny? Nie Ona jedna zmienia klub w okienku transferowym;
- nie tylko Koryzna chce ostatni rok kariery przypieczętować medalem - czy to grzech?;
- Koryzna ambicje sportowe ma i to jest powód zmiany klubu!;
- wnioskuję, że gdyby opuszczała ŁKS będący np. 8. zespołem w tabeli "huku kapiszonów" by nie było... O sile zespołu stanowi cała drużyna i trener, jedna jaskółka wiosny nie czyni.
żartujesz prawda? Oceniam moralnosc Koryznej prawem kazdego kibica jak zaczniesz rozumeic ze istotna czescia kazdego sportu są kibice to pogadamy. Ciekawe czy jakas druzyna by istniala przy pustych halach ? pusta hala = brak sponsora...brak sponsora=brak pieniedzy...brak pieniedzy = bezrobocie zawodniczek... wiec suma sumarum to dzieki kibicom i sponsorom (ktorzy tez sa kibicami) ten sport sie kreci...
Wiec mam prawo jak kazdy kibic ocenic postawe tej pani. Tak uwazam.A czy skuteczna pomoc w walce o utrzymanie to nei jest tez ambitny cel? pomysl mogla pomoc utrzymac zasluzony klub w lidze ale przelozyla to nad jakis tam medal i wcale taki nie pewny, powiesz ze ona jedna druzyny nie uciagnie ..masz racje!! ale jak sie jestkluczowym ogniwem calosci to takie oslabienie bardzo boli. Wezcie np Kobryn z Wisly i co ile traci druzyna? chyba dosc sporo !!! Wiec Koryzna miala wg mnei podobne znaczenie w Łodzi.
FAir play i Ochrona napisali :
coś mi się zdaje że w całej tej dyskusji krytykanci Koryzny nie mają tak naprawdę jej za złe że odchodzi z ŁKS ale że idzie do jakże lubianego na tym forum Gorzowa
cos w tym pewnie jest...
hehe no bravo

i co jeszcze zasugerujecie dyletanci? Ja jestem z Leszna i bardzo milo wspominam druzyne Gorzowa i w lidze to im kibicuje wiec o co wam chodzi ? jak chccecie cos zaczac to moze poczytajcie czy ja jade po druzynie Gorzowa? czy tylko mowie ze szkoda ze w tej druzynie jest teraz tak a tak, nie ma to nic wspolnego z postawa Koryznej
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.