Euroliga kibicowsko

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 03 lutego 2009, 10:51

fmaster pisze:...powiedzialem swoje, włożyłem kij w mrowisko, efekt zamierzony osiągnąłem, może coś się zmieni na lepsze. Z tego co wiem, to już się coś, a w zasadzie ktoś, zmienił :)

znaczy, że co? To że ktoś ma postanowienie poprawy i to, że coś sie w naszym mrowisku zaczyna dziać to dzieki Tobie?
rozczaruję Cię, zaczeliśmy zmieniać wiele rzeczy już jakiś czas temu, a ty wsadziłeś ten niby kij dopiero w sobotę więc nie ciesz się bo to na bank nie Twoja zasługa tylko nas samych :D
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2009, 11:11 przez walczacy z wiatrakami, łącznie zmieniany 2 razy.

T.S.WISŁA
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: T.S.WISŁA » 03 lutego 2009, 10:58

fmaster pisze:następny ćwok - skąd się wy bierzecie? dyskusja z toba jest bezcelowa, pewnie z Jolą Rutowicz byś się dogadał, ale nie ze mną. Zajmij sie swoim podwórkiem.

Ja wziąłem się z mamy i taty, ty natomiast chyba z kapusty..?

Osiągnąłeś swój cel? ....:

-To znaczy - nie odpowiedziałeś w tym temacie na żadne, niewygodne dla ciebie, pytanie.

-3 x napisałeś że nie chce ci sie z nimi/nami gadać...
[ choć dalej to czynisz.... czyli rzucasz słowa na wiatr..??]

-Włożyłeś kij w mrowisko, ale dziwnym trafem całe ONO zwróciło się przeciw tobie... ?
[Jakich jeszcze bodźców potrzebujesz by dokonać refleksji nad SAMYM SOBĄ?]

-Jestem bardziej niż pewny że nie przyjdziesz na to spotkanie na które Cię zapraszają bo jesteś tchórzem.

-Możesz mnie nazywać ćwokiem do woli, w ogóle możesz użyć najgorszych znanych ci obelg - Ale pamiętaj, nie jesteś w stanie mnie obrazić.... :)

-My, Wisła Kraków, pokonaliśmy już tabuny podobnych do Ciebie wichrzycieli, malkontentów, pajaców, nie istniejących w rzeczywistości = podobnie jak ty matołów...
Którzy za punkt honoru obrali sobie INTERNETOWE CHULIGAŃSTWO.... bo inaczej tego co robisz nie można nazwać....
Skoro nam się udało to i w Gdyni się uda.

Czego sobie i państwu życzę.

P.S. Drogi interlokutorze, z ciekawości, jakiegoż to przedmiotu jesteś nauczycielem ... ?
[mam swoje typy ale nie chce zapeszać... ;p]
WISŁA KRAKÓW!

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 03 lutego 2009, 11:13

fmaster pisze:czytaj uważnie, bo wszystko zostało powiedziane, napisane... a tak na marginesie, to nie chce mi sie z Wami gadać. powiedzialem swoje, włożyłem kij w mrowisko, efekt zamierzony osiągnąłem, może coś się zmieni na lepsze. Z tego co wiem, to już się coś, a w zasadzie ktoś, zmienił :)

Wiesz co? Dobrze, że ty jesteś na tyle tchórzliwy, że w realu sie nie ujawnisz. Bo stwierdzam, że rozmowa z Tobą byłaby bezcelowa. Z jakiej przyczyny? Jestes dla nas wszystkich zbyt mądry. Na każde pytanie odpowiadasz, że jakby ktoś czytał ze zrozumieniem to by wiedział. Wniosek? My zwykli ludzie, szaraczki nijakie nie jesteśmy w stanie objąć naszym małym rozumkiem tych jakże oczywistych odpowiedzi. Ale to nic. Ważne jest to, że nauczyciel ludu- nadkibic powiedział swoje - uświadomił wszystkim co robią źle i teraz możemy juz to zmienić. I to wszystko dzięki Tobie. Proponuje, żeby w gablotce na starej hali zrobic dla Ciebie ołtarzyk dziękczynny, bo jesteś wspaniałym człowiekiem. Pamiętaj, że cokolwiek sie teraz będzie zmieniac na lepsze w dopingu w Gdyni jest tylko i wyłącznie dzięki Tobie.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2009, 11:21 przez czekolada, łącznie zmieniany 1 raz.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 03 lutego 2009, 11:16

ja od wczoraj szukam telefonu do Pstrąga i biorę wolne w przyszłym tygodniu i idę werbować młodzież do szkół
i na dobre i na ZŁE!!!

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 03 lutego 2009, 11:20

I jeszcze jedno. Żeby nikt nie miał wątpliwości. Ja osobiście już teraz bardzo mało udzielam się w KK. Taki jest fakt, powód nieistotny. Ale przynajmniej doceniam co robią inni. Że chce im sie swój wolny czas poświęcać na przygotowanie oprawy- nawet jak czasem nie wyjdzie. Doceniam to, bo mi juz jest za daleko, za późno, za zimno itp. Mega wkurza mnie natomiast jak ktoś nie dość, że nie robi nic to jeszcze nie docenia pracy innych. Można kogoś nie lubić, nie rozumieć, kłócić się - ale dorosłego, mądrego człowieka od dzieciaka, tudzież głupca odróżnia między innymi umiejętność szanowania nawet wroga i przede wszystkim obiektywizm.

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 03 lutego 2009, 12:00

jezu, nie wszyscy naraz :) ciesze sie, ze zmiany zaczely sie duzo wczesniej zanim wlozylem kij w mrowisko tylko dlaczego znowu nie wam wyszlo... czepiacie sie p..., a nie potraficie sie skupic na meritum sprawy. Wielokrotnie podkreslalem, ze doceniam to ze jestescie, ze drzecie gardla i chwala Wam za to. Wielokrotnie tez podkreslalem, ze KK z roku na rok jest coraz slabszy i to mnie martwi. A wy tylko swoje w stylu nie gadaj tylko sam cos zrob. Probowalem, probuje nadal a w dzialalnosc KK angazowac sie nie zamierzam. Swoje zdanie moge miec i moge je tez wyrazac dowoli.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 03 lutego 2009, 12:30

fmaster pisze:ciesze sie, ze zmiany zaczely sie duzo wczesniej zanim wlozylem kij w mrowisko tylko dlaczego znowu nie wam wyszlo...

bo może zmiany potrzebują czasu? nie pomyślałes o tym?

fmaster pisze:A wy tylko swoje w stylu nie gadaj tylko sam cos zrob.Probowalem, probuje nadal a w dzialalnosc KK angazowac sie nie zamierzam. Swoje zdanie moge miec i moge je tez wyrazac dowoli.

na koniec powiem tyle NIGDY NIC NIE ZROBIŁEŚ a twoje bajeczki jak to się angażujesz czy próbowałeś coś robić to totalna bzdura.
i na dobre i na ZŁE!!!

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 03 lutego 2009, 17:00

niech i tak będzie wszystkowiedzący, nieomylny don kichocie

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 04 lutego 2009, 21:49

Na oglądanie stawiło się 50 :shock: osób .. atmosfera była super do 39:46 regulaminowego czasu gry.. później już coraz gorzej :( szkoda porażki.. :( :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Wróć do „Kibice”