Przed meczem: AZS Poznań vs CCC Polkowice.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Przed meczem: AZS Poznań vs CCC Polkowice.

Postautor: Mytek » 16 lutego 2005, 12:10

ten temat juz w znaczacym stopniu byl poruszony w temaci eobok wiec proponuje przerzucic rozwazania tutaj :D
szczerze mowiac to teraz mam zamet w glowie i nie wiem czy CCC sie nam podlozy, po to by grac z nami w play-offach i "przy opkazji" zaczac rozgryzac nasz zespol zagrywki itd... czy tez potraktuja ten mecz powaznie chcac zmazac plame dwoch ostatnich porazek.....
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 16 lutego 2005, 12:46

Cena Cudów w Poznaniu Nie Uczyni! :D
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 16 lutego 2005, 14:27

Jakikolwiek wynik padnei w tym meczu, to moim zdaniem nie będzie miał nic wspólnego z chęcią zmazywania jakichkolwiek plam. Polkowice mają możliwość wpłynięcia na to, kto będzie ich przeciwnikiem w pierwszej rundzie play-off i moim zdaniem tylko to sie będzie liczyć, ale niewiadome pozostaną:
1. Wygrana Polkowic wcale nie daje im pewności, że trafią na AZS.
2. To, że Polkowice podejdą do meczu poważnie (chcąc za przeciwnika w play-off mieć Odrę) nie musi oznaczać, że mecz wygrają. Tym samym, przegrana CCC w tym meczu nie musi oznaczać, że zespół się podłożył.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 16 lutego 2005, 16:51

Z bólem serca będe trzymal po raz pierwszy kciuki za CCC chociaż moje trzymanie za jakąś drużyną niestety nic tu nie da. Ciężko jest wytypować w tym meczu zwyciężce bo każdy ma jakieś swoje plany co do gry w paly offach. Ja mam tylko nadzieje ze wynik bedzie znany dopiero po meczu a nie juz wcześniejustalonu odgórnie.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 16 lutego 2005, 22:40

GURU pisze: Ja mam tylko nadzieje ze wynik bedzie znany dopiero po meczu a nie juz wcześniejustalonu odgórnie.

Ja takźe mam nadzieje! No i trzymam mocno kciuki za AZS! Pozdro

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 lutego 2005, 09:12

Zbych pisze:Jakikolwiek wynik padnei w tym meczu, to moim zdaniem nie będzie miał nic wspólnego z chęcią zmazywania jakichkolwiek plam. Polkowice mają możliwość wpłynięcia na to, kto będzie ich przeciwnikiem w pierwszej rundzie play-off i moim zdaniem tylko to sie będzie liczyć, ale niewiadome pozostaną:
1. Wygrana Polkowic wcale nie daje im pewności, że trafią na AZS.
2. To, że Polkowice podejdą do meczu poważnie (chcąc za przeciwnika w play-off mieć Odrę) nie musi oznaczać, że mecz wygrają. Tym samym, przegrana CCC w tym meczu nie musi oznaczać, że zespół się podłożył.

z drugiej strony Wisla czuje oddech Polfy na plecach, szczegolnie po zwyciestwie tej ostatniej nad Lotosem i zapewne zespol z Krakowa bedzie chcial obronic druga pozycje, a poniewaz mysle ze Wisla jest o wiele silniejsza niz Odra to am nadzieje ze Brzeg tym razem polegnie, mimo ze graja we wlasniej hali....

kurdeee? czemu nikt z Polkowic, bezposrednio zainteresowanego miasta sie nie wypowiada? :shock:

Gość

Postautor: Gość » 17 lutego 2005, 10:44

MirU <poznań> pisze:
GURU pisze: Ja mam tylko nadzieje ze wynik bedzie znany dopiero po meczu a nie juz wcześniejustalonu odgórnie.

Ja takźe mam nadzieje! No i trzymam mocno kciuki za AZS! Pozdro

Na pewno Polkowice bedą grać o zwycięstwo.Ale np takiej Krupskiej przydałaby sie nauczka.Sama grając w Olsztynie puściła mecz ze Slezą co mogło się skończyć wypadnięciem Brzegu z rozgrywek play-off.Zresztą los i tak okazał się sprawiedliwy bo przegrały z ŁKS CHOĆ SKŁAD MIAŁY SUPER

kula
Amator
Kontaktowanie:

Czy będzie piątka ?.

Postautor: kula » 17 lutego 2005, 12:20

W najbliższy piątek koszykarki AZS-u Poznań rozegrają w hali „Arena” ostatni mecz sezonu zasadniczego 2004/2005. Przeciwnikiem poznanianek będzie zespół CCC Polkowice. Piątkowe spotkanie zadecyduje z której pozycji akademiczki przystąpią do zbliżających się rozgrywek play-off .

Polkowiczanki mają bez względu na wynik potyczki w „Arenie” i pozostałych meczów ostatniej kolejki zapewnioną czwartą lokatę. Rywalem polkowickiej ekipy w fazie play-off mogą być Cukierki Odra Brzeg lub w przypadku jutrzejszej wygranej AZS. Podopieczne trenera Nowakowskiego, w ostatniej kolejce uległy dość niespodziewanie na własnym parkiecie Meblotopowi PWSZ Chełm 68:76. Najwięcej punktów, w tym pojedynku dla gospodyń rzuciła Justyna Klosińska dwanaście. Czy w Poznaniu będzie podobnie?. Podopieczne trenera Nowakowskiego po porażce z Meblotapem zostały ukarane finansowo ( obcięto zawodniczką z premii meczowych). Czy to zmotywuje koszykarki do lepszej gry ?.

Z kolei podopieczne trenera Romana Habera, by zapewnić sobie piątą lokatę po zasadniczej części rozgrywek muszą spełnić bezsprzecznie dwa warunki. Wygrać z AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski, co uczyniły w miniony piątek pokonując gorzowianki 72:59. Najskuteczniejszą zawodniczką akademiczek, w tym spotkaniu była Monika Ciecierska zdobywczyni dwudziestu pięciu punktów. Oraz pokonać polkowiczanki. Czy drugi z tych warunków zostanie spełniony?. Przekonamy się już w najbliższy piątek zaglądając pod kopułę poznańskiej „Areny”. Początek meczu zaplanowano na godzinę 17.00.

Młodzież i studenci chcący śledzić koszykarskie emocje, w „Arenie” po okazaniu ważnych legitymacji wstęp wolny. Bilet normalny, to koszt tylko pięciu złotych.

Autor:Łukasz "kula" Klin.

Gość

Postautor: Gość » 17 lutego 2005, 12:52

Myślę że AZS wygra z CCC bo uważam że CCC będzie chciało grać z Odrą Brzeg w pierwszej rundzie play off choć w sporcie nigdy nic nie wiadomo

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 lutego 2005, 13:43

Anonymous pisze:Myślę że AZS wygra z CCC bo uważam że CCC będzie chciało grać z Odrą Brzeg w pierwszej rundzie play off choć w sporcie nigdy nic nie wiadomo

troszle bez sensu ta wypowiedz...nie powinno tam byc slowka "nie" w ktoryms miejscu.......?

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 17 lutego 2005, 14:42

Anonymous pisze:Myślę że AZS wygra z CCC bo uważam że CCC będzie chciało grać z Odrą Brzeg w pierwszej rundzie play off choć w sporcie nigdy nic nie wiadomo

Chyba ktos nie w temacie :shock: gdzies dzwoni ale ktory to kosciol?????

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 17 lutego 2005, 19:08

Moze ksiadz Rydzyk juz dotarl na to forum! :shock:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

parr

Postautor: parr » 17 lutego 2005, 19:29

czy wie ktos czy bedzie jutro na forum podawana relacja z poznan - ccc polkowice prosze o odpowiedz z gory dziekuje

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 17 lutego 2005, 19:31

jeżeli ktoś wysyłałby mi wyniki co 5 minut, to moge umieszczać na forum, jeżeli jest chętny do wysyłania, to podam mój numer na priva.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 17 lutego 2005, 19:55

Jeśli pojadę to co kwartę mogę wysłać. Jutro dam znać i ew. podam Ci mój numer na prv.
Obrazek

you're as good as your last performance

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”