XXVI kolejka FGE: Energa Toruń - AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
XXVI kolejka FGE: Energa Toruń - AZS KK Jelenia Góra
niedziela, godz. 16:00
chyba kibice z Jeleniej sie nie wybiora? Ale jak cos to pozdrowienia.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
bym wolał wygrac jednym punktem i miec zdrowa Eweline niz wygrac 12 punktami!!!! 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
została lekko pchnieta przez Hollie Meredith i wyladowała na parkiecie. Nie podnosiła sie wiec usztywniono Jej kregosłup a pózniej odwiezli ja do szpiatala.
Na tym meczu lekkiej kontuzji doznała z Jelonki Nierzwa (imienia nie pamietam). Zreszta dwójka sedziowska totalnie nie panowała na boisku!!!!
Zeby było smieszniej jeden sedzia chyba załozył sie wyprowadzi z równowagi Edo. Który dostał dwa techniczne a sedziemu chciał sprzedac strzał.
Na tym meczu lekkiej kontuzji doznała z Jelonki Nierzwa (imienia nie pamietam). Zreszta dwójka sedziowska totalnie nie panowała na boisku!!!!
Zeby było smieszniej jeden sedzia chyba załozył sie wyprowadzi z równowagi Edo. Który dostał dwa techniczne a sedziemu chciał sprzedac strzał.
wszystkie akcje w ataku przechodza przez rece Hollie. Pozostałe amerykanki grały bardzo ostro (na co pozwałał im sedzia) w ataku na pograniczu faulu! W obronie totalna prowizorka!!! Słaba strona zbiórki i duzo strat
-
koszykarz
Meczyk niby o pietruszkę a działo się sporo...
Kapitalnie grała toruńska ,,Jilian Robbins'' czyli Sugeiry Monsac Sierrra..
Nie spodziewałem się po niej zbyt wiele - za to żenująco słabo w ataku J.Moore...
Bardzo dobrze zagrała Ewelina - jej upadek nie wyglądał groźnie - przypadkowo uderzona w tył głowy przez Holie Merideth - ale wiadomo że prześwietlenie nic poważnego nie wykazało.
a co do JELONKI - nie zagrali nic wielkiego - słabo na zbiórce - właściwie tylko Górzyńska i Skorek coś próbowały szarpać - troszkę Holie ale ona punkty zdobywała ,,fuksiarsko''... Panie Reese i Okorie są słabiutkie - nawet za bardzo nie trzeba ich kryć - choc Reese przeciw Wiśle rzuciła 7x3
Mi się podobała gra młodej Niewrzawy - będą z niej ludzie - mam nadzieję
PS. Nasz treneiro - EDO OMANIĆ dostał w II kwarcie 2 techniczne i został wyrzucony z hali
Doslownie wpadł w furię - i niewiele brakowało by doszło do pojedynku bokserskiego
Na szczęście w pobliżu była nasza MO oraz dyrektor klubu - i EDO w towarzystwie kobiet ,,zmiękł''.
Teraz akcja WISŁA - pomęczymy trochę mistrza Polski
Kapitalnie grała toruńska ,,Jilian Robbins'' czyli Sugeiry Monsac Sierrra..
Nie spodziewałem się po niej zbyt wiele - za to żenująco słabo w ataku J.Moore...
Bardzo dobrze zagrała Ewelina - jej upadek nie wyglądał groźnie - przypadkowo uderzona w tył głowy przez Holie Merideth - ale wiadomo że prześwietlenie nic poważnego nie wykazało.
a co do JELONKI - nie zagrali nic wielkiego - słabo na zbiórce - właściwie tylko Górzyńska i Skorek coś próbowały szarpać - troszkę Holie ale ona punkty zdobywała ,,fuksiarsko''... Panie Reese i Okorie są słabiutkie - nawet za bardzo nie trzeba ich kryć - choc Reese przeciw Wiśle rzuciła 7x3
Mi się podobała gra młodej Niewrzawy - będą z niej ludzie - mam nadzieję
PS. Nasz treneiro - EDO OMANIĆ dostał w II kwarcie 2 techniczne i został wyrzucony z hali
Doslownie wpadł w furię - i niewiele brakowało by doszło do pojedynku bokserskiego
Teraz akcja WISŁA - pomęczymy trochę mistrza Polski
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”