Czołowa koszykarka Lotosu Gdynia prowadziła po pijanemu

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 21 lutego 2005, 19:13

Ravvafan, drobna kradzież w odróżnieniu do prowadzenia po pijaku nie stwarza zagrozenia dla innych - przypadkowych osób mogących znaleźć się pechowo na drodze takiego "wesołego lanosa". 0,85 promila to już naprawdę niezła bania. Swoją drogą jeśli już się miałą ochotę napieprzyć, to dlaczego nikt z towarzystwa nie wsadził jej w taryfę? Przecież chyba akurat koszykarki lotosu stać na taki wysiłek finansowy? Totalne odmóżdzenie.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 21 lutego 2005, 19:16

Powinni ją dyscyplinarnie wywalic z druzyny. Choć jestem pewien że tego nie zrobią bo byłoby to ogromnym osłabieniem przed play-offami a na dodatek została jeszcze Euroliga. Niestety coś czuje ze ujdzie jej to płazem a tak być nie powinno

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 21 lutego 2005, 20:13

Zapłaci kolegium i wyzbędzie się połowy pensji do końca...tak mi się wydaje...nawet być może obydwie...

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 21 lutego 2005, 20:33

ile mogła wypić :?: mozna sie pobawic: http://www.alkomaty.biz/testery/wirtualny.html :D ;)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 21 lutego 2005, 21:26

Oj tam czepiacie się - 'Tweety' zjednoczyła się z brzeskimi fanami i świętowała zapewne zwycięstwo Cukierasów nad Wisełką - a panów policjantów to jakoś nigdy nie darzyłem sympatią - w przeciwieństwie do Deanny Nolan.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 21 lutego 2005, 21:46

Koszykarce Lotosu grożą dwa lata więzienia

Ponad 0,8 promila alkoholu w wydychanym powietrzu miała kierująca samochodem czołowa koszykarka Lotosu Gdynia, 27-letnia Amerykanka Deanna Nicole N. zatrzymana przez gdańskich policjantów. Grożą jej dwa lata więzienia.

Jak zapewnił prezes gdyńskiej drużyny Mieczysław Krawczyk, drugiego trenera, Katarzyny Dydek, nie było w zatrzymanym samochodzie. Została ona tylko poproszona o przybycie i pomoc w porozumieniu się z policją.

Rzecznik gdańskiej policji Danuta Wołk-Karaczewska potwierdziła w poniedziałek fakt zatrzymania Amerykanki.

Do zdarzenia doszło w niedzielę nad ranem. Policjanci zatrzymali koszykarkę, kiedy jechała samochodem marki daewoo lanos. Amerykanka dwa razy dmuchała w alkomat. Pierwsze badanie wykazało 0,79 promila, drugie - 0,85 promila w wydychanym powietrzu.

"Nolan oświadczyła mi, że jest jej przykro. Nie spodziewała się, że dwie lampki wina mogą dać taki efekt w jej przypadku, po sześciu godzinach zajęć. Ubolewa nad tym i gotowa jest ponieść wszelkie konsekwencje" - powiedział prezes gdyńskiej drużyny Mieczysław Krawczyk.

PAP

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 21 lutego 2005, 21:53

Tak apropos kary:

Art. 178a. Kodeksu karnego:
§ 1. Kto, znajdując się w stanie nietrzeźwości lub pod wpływem środka odurzającego, prowadzi pojazd mechaniczny w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 21 lutego 2005, 22:05

Wojteg pisze:Nie spodziewała się, że dwie lampki wina mogą dać taki efekt w jej przypadku, po sześciu godzinach zajęć.

Biorąc pod uwagę porę zatrzymania ( niedziela nad ranem), to te sześć godzin zajęć łatwo mi sobie wyobrazić :lol: :lol: :lol: Po takich sześciu godzinach dochodzę do zdrowia dwa dni, a jesli takie zajęcia poprawi sie jeszcze na zakończenie dwiema lampkami wina to 0,85 prom nie powinno dziwić. :lol: :lol:
Tak dla mniej zorientowanych 0,85 to w przybliżeniu 5 bronxów, albo trzy sety gorzały :D :wink:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 lutego 2005, 22:11

Tak dla mniej zorientowanych 0,85 to w przybliżeniu 5 bronxów

Dobrze, że my z młodym wracaliśmy państwowym środkiem komunikacji po pamiętnym meczu z Gorzowem :lol: :lol:
Obrazek

you're as good as your last performance

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 21 lutego 2005, 22:15

Tak dla mniej zorientowanych 0,85 to w przybliżeniu 5 bronxów, albo trzy sety gorzały

Hihi Po 3 setkach to nie wiem czy miałbym 0,2 promila :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 lutego 2005, 22:43

:D :D :D :D no! wreszcie odpowiedni temat w odpowiednim miejscu! Coś interesującego dla forumowiczów, błyskotliwe wypowiedzi fachowców itd... :wink: :lol:

Od zawsze uważałem ludzi prowadzących "na cyku" za nie całkiem normalnych. W tym przypadku widzę zaś skrajnie nieodpowiedzialnych...

Może "świetokrowość" boiskową postanowiła przenieść do "realu"? sędzowie się z policją pomylili? nie wiem, wiem natomiast, że (jeśli z nią była) to bezmyślność sprawczyni jest w tym przypadku niczym przy skrajnej głupocie Pani (mam nadzieję że w zdrowym klubie) byłej trener.

Ps.Ten tekst o 2 lampkach to komedia... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 lutego 2005, 23:07

No ładnie się "panie gwiazdy" z Gdyni bawią. Dają niezły przykład!!! Brawo!!! :twisted:
I coś mi się tak zdaje że Nolan nie zrobią :twisted: , Pan Miecio wszystko załatwi i będzie cacy :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 22 lutego 2005, 06:33

Wojteg pisze:(...)Nie spodziewała się, że dwie lampki wina mogą dać taki efekt w jej przypadku, po sześciu godzinach zajęć. (...)
PAP

Widać, że w kraju to jest niedługo, bo nie przyszło jej do głowy wstawiać kitu o zjedzeniu połowy kilograma jabłek :lol: :wink:
Mario pisze:Oj tam czepiacie się - 'Tweety' zjednoczyła się z brzeskimi fanami i świętowała zapewne zwycięstwo Cukierasów nad Wisełką - a panów policjantów to jakoś nigdy nie darzyłem sympatią - w przeciwieństwie do Deanny Nolan.

Ciekawe kogo darzyłbyś sympatią gdyby taki (taka?) "sympatyczny :roll: " kierowca zrobiłby warzywko z kogoś Ci bliskiego. :evil:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 22 lutego 2005, 08:13

Zbych pisze:Ciekawe kogo darzyłbyś sympatią gdyby taki (taka?) "sympatyczny :roll: " kierowca zrobiłby warzywko z kogoś Ci bliskiego. :evil:

Na pewno nie policję!
..you got to lose, to know how to win..

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 22 lutego 2005, 08:28

Lisu pisze::lol: :lol: :lol:

Brawo Lotos - jesteście wielcy !!!

Czemu obwiniasz Lotos za to ze sie Nolan napila?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”