Kadra Polski kadetek 1993-94
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Re: Kadra Polski kadetek 1993-94
co tu robi D.Miłoszewska?
nie pokazała sie na finałach..
nie pokazała sie na finałach..
-
fadsf
Miłoszewska słaby mecz zagrała jedynie ostatni.
Większym zaskoczeniem jest dla mnie Bolda Patrycja z władysławowa i Radosz Paulina ze Starachowic.
Większym zaskoczeniem jest dla mnie Bolda Patrycja z władysławowa i Radosz Paulina ze Starachowic.
-
oskar345
[quote="Gość"]Jestem pod wrażeniem! Z grona powołanych zniknęły zawodniczki, które lubią błyszczeć i nie rozumieją, co to gra zespołowa. Jest zatem szansa na stworzenie prawdziwego zespołu, w którym zawodniczki się lubią (a nie rywalizują między sobą). Oby zdążyły się zgrać, bo czasu coraz mniej! Odważna i mądra decyzja TRENERZE!!![/quote]
Marlena Blicharz? nie należy raczej do zawodniczek grających zespołowo.
Marlena Blicharz? nie należy raczej do zawodniczek grających zespołowo.
-
antygość
[quote="Gość"]co tu robi D.Miłoszewska?
nie pokazała sie na finałach..[/quote]
Kto z Was jest takim zazdrosnym ciołem, że nie widzi przydatności Dominiki w kadrze? Nie mówiąc już o przyszłorocznych mistrzostwach i potencjale na dalsze lata. Daj sobie spokój z wypisywaniem głupot na forum koszykarskim, jak się po prostu kompletnie nie znasz!!!
nie pokazała sie na finałach..[/quote]
Kto z Was jest takim zazdrosnym ciołem, że nie widzi przydatności Dominiki w kadrze? Nie mówiąc już o przyszłorocznych mistrzostwach i potencjale na dalsze lata. Daj sobie spokój z wypisywaniem głupot na forum koszykarskim, jak się po prostu kompletnie nie znasz!!!
-
mentoos23
[quote="Gość"]Jestem pod wrażeniem! Z grona powołanych zniknęły zawodniczki, które lubią błyszczeć i nie rozumieją, co to gra zespołowa. Jest zatem szansa na stworzenie prawdziwego zespołu, w którym zawodniczki się lubią (a nie rywalizują między sobą). Oby zdążyły się zgrać, bo czasu coraz mniej! Odważna i mądra decyzja TRENERZE!!![/quote]
jesli tak uwazasz to powiedz o jakie zawodniczki ci chodzi?
wykaż sie równiez mądroscia i odwagą
jesli tak uwazasz to powiedz o jakie zawodniczki ci chodzi?
wykaż sie równiez mądroscia i odwagą
O jakie zawodniczki chodzi? Jakie zostały nie powołane, a grają egoistycznie? ;>
może mi ktoś powiedzieć jakie wartości koszykarskie ma Patrycja Bolda bo chyba nie są one aż na miarę kadry Polski ??
macie jakieś info na temat przebiegu zgrupowania? były już rozgrywane mecze z Białorusią? Jeśli tak to mile widziane będą jakieś statystyki bądź też punkty
z góry dziękuje;))
-
Gość
Kadra wczoraj grala z Gdyniankami.Skald Gdyni byl pomieszany- czesc juniorki czesc kadetki. Pkt poszczegolnie kazdej nie znam, ale wiem, ze kadra wygrala.
W piatek, sobote i niedziele odbeda sie mecze z Bailorusia. Jak cos bede wiedziec to napisze;)
W piatek, sobote i niedziele odbeda sie mecze z Bailorusia. Jak cos bede wiedziec to napisze;)
-
Gość
W zespole Gdyni grało 9 zawodniczek: 3 z 92, 3 z 93 i 3 z 95. Ławka kadry '93 liczyła 15 zawodniczek. Kilka słów o tym meczu napisał trener Curyl na swoim blogu 29-06-2009.
-
Gość
Mam wiadomosc. Dzis kadra grala na Bialorusinki, 78-68 dla kadry Polski. Nie znam poszczegolnych zdobyczy punktowych,moze beda na blogu trenera Curyla. Jutro i pojutrze rowniez rozegraja z nimi spotkania. Kazda zawodniczka gra w minimum 2 spotkaniach [jak wiadomo jest ich 16 a grac moze 12] :)
wiecie może jakie zawodniczki pauzowały w tym meczu ?
W pierwszym meczu pauzowały:
Dominika Owczarzak
Agnieszka Feja
Weronika Urbaniak
Paulina Babij (kontuzjowana)
Drugi mecz:
Kinga Woźniak
Marlena Blicharz
Patrycja Bolda
Trzeci mecz:
Justyna Jaworska
Katarzyna Gierada
Prawdopodobnie siostry Jaworskie
Dominika Owczarzak
Agnieszka Feja
Weronika Urbaniak
Paulina Babij (kontuzjowana)
Drugi mecz:
Kinga Woźniak
Marlena Blicharz
Patrycja Bolda
Trzeci mecz:
Justyna Jaworska
Katarzyna Gierada
Prawdopodobnie siostry Jaworskie
-
Gość
Drugi mecz kadra przegrala 67 do 68. tyle wiem, noi te pauzujace dobrze napisane:)
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”