BRZESCY KIBICE

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

BRZESCY KIBICE

Postautor: Mlody » 17 marca 2005, 23:25

Co sadzisz o kibicach z Brzegu ??
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 17 marca 2005, 23:30

cool....<ok>
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 17 marca 2005, 23:34

najlepsi
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2005, 14:51 przez bocianmaster, łącznie zmieniany 1 raz.

Maniek

Postautor: Maniek » 17 marca 2005, 23:42

Pretorianie.Cóż dużo mowic nic dodac nic ujac :P

Awatar użytkownika
paluchvip
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: paluchvip » 17 marca 2005, 23:57

My jesteśmy Pretorianie hop sa sa heheh Oddani Odrze Bedziemy jej służyć!! AŻ DO ŚMIERCI!!!! KIBICE TO POTĘGA NAJLEPSIEJSI W POLSCE :P :lol: :D
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 18 marca 2005, 06:18

bocianmaster pisze:Poprostu prawdziwi kibice! Oddani klubowi, wierni jego tradycji, wyrozumiali dla dziewczyn. PRETORIANIE! duża pogoda ducha i mnóstwo rozpierającej energii- to są własnie brzescy kibice :)

Bądźcie pozdrowieni !

Czy możesz to rozwinąć?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dread » 18 marca 2005, 06:33

Brzescy kibice są fantastyczni, niepowtarzalni, nie dbają o gardła tylko zapalczywie dopingują drużynę, którą kochają całym sercem ODRA BRZEG ODRA BRZEG ;). Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak ogromnym oddaniem kibiców. Co tu dużo "mówić", brzescy kibice są zdecydowanie najlepsi i nikt im nigdy nie dorówna. Mocne słowa, ale póki co nikt nie może ich podważyć. Pozdrawiam!!! AVE! PRETORIANIE DO BOJU!!!
Always look on the bright side of life :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 18 marca 2005, 09:26

Dread pisze: Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak ogromnym oddaniem kibiców. Co tu dużo "mówić", brzescy kibice są zdecydowanie najlepsi i nikt im nigdy nie dorówna.

Słuchaj, że ktoś nie drze ryja na meczu nie znaczy, ze nie jest oddany klubowi, że nie jeździ na wyjazdy, ze nie przeżywa pewnych kwestii. I nie można mówić o tym, że jesteście najlepsi. Ludzie są różni. To że kibic przychodzi siada i poprostu ogląda mecz co jakiś czas klaszcząć nie oznacza, że jest gorszy od tych którzy robią to cały czas. Wydaje mi się, że ja jestem oddany mojej drużynie. I nie podobają mi się teksty typu: bardziej oddanych kibiców nie ma. Musisz spojrzeć jaką to miarą jest mierzone. Bo jak chodzi o serce to znam wielu, wielu bardziej oddanych fanów odemnie...i plis bez takich tekstów bo to nie ma sensu moim zdaniem...nie mamy obiektywizmu w mówieniu kto może być najbardziej oddanym kibicem swojego klubu.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Mlody

Postautor: Mlody » 18 marca 2005, 13:12

mati pisze:
Dread pisze: Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak ogromnym oddaniem kibiców. Co tu dużo "mówić", brzescy kibice są zdecydowanie najlepsi i nikt im nigdy nie dorówna.

Słuchaj, że ktoś nie drze ryja na meczu nie znaczy, ze nie jest oddany klubowi, że nie jeździ na wyjazdy, ze nie przeżywa pewnych kwestii. I nie można mówić o tym, że jesteście najlepsi. Ludzie są różni. To że kibic przychodzi siada i poprostu ogląda mecz co jakiś czas klaszcząć nie oznacza, że jest gorszy od tych którzy robią to cały czas. Wydaje mi się, że ja jestem oddany mojej drużynie. I nie podobają mi się teksty typu: bardziej oddanych kibiców nie ma. Musisz spojrzeć jaką to miarą jest mierzone. Bo jak chodzi o serce to znam wielu, wielu bardziej oddanych fanów odemnie...i plis bez takich tekstów bo to nie ma sensu moim zdaniem...nie mamy obiektywizmu w mówieniu kto może być najbardziej oddanym kibicem swojego klubu.

sluchajcie ja prosze was o opinie Kibicow a nie jakies klutnie typu zle interpretujesz zdanie jezeli dread ma takie zdanie o kibicach spoko to jego zdanie i nikt nie powinien jego podwazac Mati wypowiedz sie o Kibicach a nie o poscie Dreada!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, 16:14 przez Mlody, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Mlody

Postautor: Mlody » 18 marca 2005, 13:15

i to samo qiero nie podwazaj zdania bocianmastera tylko sie wypowiedz o Kibicach. z gory dziek!!!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, 16:13 przez Mlody, łącznie zmieniany 2 razy.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 marca 2005, 15:15

bocianmaster pisze:

Bądźcie pozdrowieni !

Co to :shock: :shock: :shock:

Skad zescie wzieli ta nazwe PRETORIANIE????
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Mlody

Postautor: qiero » 18 marca 2005, 16:19

Mlody pisze:i to samo qiero nie podwazaj zdania bocianmastera tylko sie wypowiedz o Kibicach. z gory dziek!!!

W którym miejscu mojego pytania widzisz podważenie jego słów? A jesli chodzi o kibiców, to na tym forum wypowiadałem się nieraz, dla mnie jesteście mistrz, tylko ostatnio za dużo jest gadania, kibicowanie wystarczy.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

MIRAS

Moj pierwszy raz!

Postautor: MIRAS » 18 marca 2005, 17:48

To moj pierwszy wpis. Mam nadzieje ze ten historyczny wpis bedzie na poziomie innych brzeskich wypowiedzi(nie mam namysli jakiegos KUBUsia z polkowic co sie miodku opil)!!!!!!!
Jutro nastanie sadny dzien ktoty zadecyduje o losie brzeskch witryn sklepowych-zart.Liczymy z calych sil na brzeskich kibiow tu dziez pretorian.[/b]

Draft

Brzescy Kibice

Postautor: Draft » 18 marca 2005, 21:50

Heh no postawa kibiców ODRY jest wyśmienita w Brzegu a na wyjazdach to jush całkiem :) (szczególnie w drogach powrotnych :P). Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
tomek_19jol
Nowy na forum

Postautor: tomek_19jol » 19 marca 2005, 12:11

Ja sadze ze brzescy kibice zawsze dopinguja swoja druzyne w tych zlych i dobrych chilach takie jest moje zdanie ze kibice z brzegu sa najlepsi
pozdro dla nich
PRETORIANIE DO BOJU

Wróć do „KS Odra Brzeg”