Fight Club

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 22 marca 2005, 22:57

Koleś nie zachowuj sie jak lepper... wzywasz tu do jakiegos ruchu masowo-wyzwoleńczego. Tak bedzie dla mnie strasznym ciosem fakt jesli mi nie bedziesz odpisywac.. :(

KIBIC
Junior

Re: hmm

Postautor: KIBIC » 22 marca 2005, 23:15

koligen pisze:Proponuje olać tego lokkusa ciepłym moczem i mu nie odpisywać!!!!

no teraz to chyba Ty przesadziłeś :roll:

myślę , że moderator coś zrobi z tymi "przemyśleniami"
jednego i drugiego użytkownika ;) :lol:

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 22 marca 2005, 23:34

Zuza11 pisze:
LoKKuS pisze:Nie no kabaret. Same wybitne osobowości!! Na czele z hydraulikami ( nie wiem, co wy jacyś zrośnięci bokami jesteście czy głowami??, bo nie wiem jak sie zwrwacac?? L. poj, czy mnogiej?? ) i następny Konstanty... nie bedę kończył, bo jeśli swój nick zapożyczyłeś od wybitnego polskiego poety urodzonego w moskwie to strzeliłeś solidną gafę...:-/ bo jego pełne nazwisko brzmi Konstatnty ILDEFONS Gałczyński a nie "Indelfons", to po pierwsze, po drugie panowie obiecuję, że przy najbliższym możliwym spotkaniu pogadamy normalnie. Nie chce mi sie wiecej ripostować. A jeśli chodzi o jej uda to nie są zbyt interesujące... PozdroFFa

Bardzo mnie rozczarowałeś swoja inteligentną gadką, dla mnie prezentujesz poziom 10-latka.
a Asia powinna podejśc na meczu i powiedzieć ci co o tobie myśli dzieciaku

100% racji dzieciak nie potrafiący zrobić nic, pisze jakieś bzdury, obraża innych.
Typowy cwaniaczek. Nic nie robi poza gadaniem.
Jeszcze nie dawano taki zapalony kibic tak wszystko organizował , od razu wiedziałem ze to zwykły krzykacz a po ostatnich wpisach już jestem tego pewien.
Nie warto z nim dyskutować bo i niby o czym skoro jego dyskusja niby ambitna polega na obrażaniu innych u uczestników forum a co już jest całkowicie nie do przyjęcia jeszcze młodej Zalesiakowej.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 23 marca 2005, 09:50

KIBIC pisze:myślę , że moderator coś zrobi z tymi "przemyśleniami"
jednego i drugiego użytkownika ;) :lol:

KIBIC co ty jeszcze nei zauwazyles, ze moderator (nie wiem jak tam thomas) ma to wszystko w dupie. To co tutaj stukaja swiadczy tylko o poziomie uzytkownikow, nie bede go sztucznie podwyzszal. Dla mnie wstyd za bdzury, ktore pisze, bylby wystarczajcy, zeby dac sobie z tym spokuj, ale co mi tam...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 23 marca 2005, 10:36

Więc zacytuj mi prosze fragment, w którym obraziłem Zalesiakową?? Waż słowa koleś. Cofnij sobie stronki i zobacz co napisałem, czego tyczyły się moje posty. Wszyscy nagle wielcy stróże moralności..pffff buahahaha

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 23 marca 2005, 12:55

LoKKuS pisze:Więc zacytuj mi prosze fragment, w którym obraziłem Zalesiakową?? Waż słowa koleś. Cofnij sobie stronki i zobacz co napisałem, czego tyczyły się moje posty. Wszyscy nagle wielcy stróże moralności..pffff buahahaha

Chodzi o poziom wypowiedzi wypowiedzi Twoich i Koligen-a ;)

kyS pisze:KIBIC co ty jeszcze nei zauwazyles, ze moderator (nie wiem jak tam thomas) ma to wszystko w dupie...

nie wiem może i tak ale pewne w 100% jest to , że nie które posty z tego tematu trzeba usunać. Ja tylko to zaproponowałem bo nie jestem od pilnowania porządku ale może trzeba założyć oddzielny temat na kłótnie ?? ;) np w Hyde Park ;)

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 23 marca 2005, 13:10

heh, to byłby niezzły pomysł.... bo juz niektórzy chodzą się skarżyć moderatorom, ze wlasnie ktos mi powiedzial cos niemilego:( Bo sie rozpłacze, dobrze, ze mojej mamci jeszcze nikt nie naskarżył... buahaha... lole.pffffff

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 23 marca 2005, 13:11

Widze sami dyplomaci....ehh

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”