Sobota, 15.10.2011
godz. 17:45
4 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Artego Bydgoszcz
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- pink panter
- Amator
Re: 4 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Artego Bydgoszcz
Prosze o info...czy jest jakas transmisja w necie..?? Dzieki
My court my rules !!!
-
shineonball
- Żak
``Spotkanie CCC Polkowice - Artego Bydgoszcz rozpocznie się o godz. 17.45 w sobotę 15 października. Tym razem telewizyjna transmisja nie jest przewidziana, dlatego serdecznie zachęcamy do odwiedzenia hali przy ul. Dąbrowskiego 1A!``
ani tvp sport, ani tvp wro.
ani tvp sport, ani tvp wro.
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
jak się nie mylę może poprowadzić transmisje CCC TV tylko że to się dopiero włącza się jak bedzie mecz bo teraz nic nie widać.
Przełamanie Megan ? być może dziewczyna potrzebuje minut, bo w drugiej połówce już nawet nawet się zaprezentowała. Celne rzuty z pod kosza, z pół dystansu i zbiórki. Lerka na swoim poziomie jak zwykle walczyła, plus dodała od siebie te 15 pkt. Maltsi ? tez swoje dała, ale chciałbym, aby tyle trafiała za tydzień w Stambule. Nie chcę pisać, że troszkę mniej dzisiaj minut Ivy czy Sharnee, ale na pewno przemyślanie rozłożone minuty dla każdej zawodniczki, co odbieram za słuszne decyzje w kontekście wspomnianego meczu w Eurolidze.
To co sędziowie gwizdali dzisiaj to jakaś porażka, może się nie znam, ale na moje oko, dużo nie trafionych decyzji, oraz przede wszystkim za byle gówno gwizdanie.
I pytanko czemu nie było Oli dzisiaj?
To co sędziowie gwizdali dzisiaj to jakaś porażka, może się nie znam, ale na moje oko, dużo nie trafionych decyzji, oraz przede wszystkim za byle gówno gwizdanie.
I pytanko czemu nie było Oli dzisiaj?
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
z przełamaniem Megan bym się wstrzymał. przynajmniej 8 punktów podarowały jej koleżanki (fenomenalne asysty Zoll po 'wyprowadzeniu w pole' 3 bydgoszczanek, czy zagranie Puss) i z takich pozycji trafiać musiała. potwierdza się za to, że pomoże nam niemało na deskach i z tego głównie się cieszę. bo zawodniczka na 3/4 grająca średnio 20min - daje 7zbiórek. jak się rozkręci na tyle, że zbliży licznik minut do połowy godziny - będzie robiła sporą różnicę.
Evina - widać, że odetchnęła po paru fajnych akcjach. ale jak Seba powiedział - na taką dyspozycję liczymy w Stambule. Martwi mnie natomiast nasza dyspozycja pod koszem i tu (chyba nie tylko ja) oczekuję największego progresu, bo Pera-Petronyte-Majewska-Walich powinny w sumie dawać znacznie więcej niż 14pkt i 14 zb z takim rywalem jak Artego.
Evina - widać, że odetchnęła po paru fajnych akcjach. ale jak Seba powiedział - na taką dyspozycję liczymy w Stambule. Martwi mnie natomiast nasza dyspozycja pod koszem i tu (chyba nie tylko ja) oczekuję największego progresu, bo Pera-Petronyte-Majewska-Walich powinny w sumie dawać znacznie więcej niż 14pkt i 14 zb z takim rywalem jak Artego.
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
15.10.2011 CCC Polkowice [70] – [49] Artego Bydgoszcz

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=125

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=125
W kwestii pozasportowej - bardzo podobają mi się stroje koszykarek Artego:). Jakieś ciekawe. nieszablonowe a przede wszystkim kolorowe. Jeszcze lepiej stroje prezentowałyby się w wersji sukienek 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”