Karla Cristina Martines da Costa
Moderator: Moderatorzy
-
MRKS_FAN
Karla Cristina Martines da Costa
Dobra zowodniczka. Chociaż nieraz się podpala i oddaje za dużo rzutów, ale mam nadzieje że działacze zostawią ją na następny sezon a pozbędą się np. Korzeniewskiej.
Re: Karla Cristina Martines da Costa
MRKS_FAN pisze:Dobra zowodniczka. Chociaż nieraz się podpala i oddaje za dużo rzutów, ale mam nadzieje że działacze zostawią ją na następny sezon a pozbędą się np. Korzeniewskiej.
A co Ci zrobiła Korzeniewska, że tak chcesz sie jej pozbyć
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:MRKS_FAN pisze:Dobra zowodniczka. Chociaż nieraz się podpala i oddaje za dużo rzutów, ale mam nadzieje że działacze zostawią ją na następny sezon a pozbędą się np. Korzeniewskiej.
To w takim razie co zrobiła takiego dobrego Korzeniewska by miała nadal pozostać u nas????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Kowalik pisze:MRKS_FAN pisze:Dobra zowodniczka. Chociaż nieraz się podpala i oddaje za dużo rzutów, ale mam nadzieje że działacze zostawią ją na następny sezon a pozbędą się np. Korzeniewskiej.
To w takim razie co zrobiła takiego dobrego Korzeniewska by miała nadal pozostać u nas????
Tego nie powiedziałem, tylko jestem ciekaw dlaczego akurat ona została wymieniona skoro jest w tym zespole pare osób, które tak samo jak ona albo jeszcze bardziej zawalaja sprawę
Gieniu, Karla jest ok a nawet super ale zbaczasz z tematu więc do rzeczy: Kogo ja bym sie pozbył?? Na pewno nie ma sensu trzymać w drużynie, która walczy ... o przepraszam mówiła że walczy o mistrzostwo ... zawodniczek, które cały mecz siedzą na ławce i nic nie wnoszą do gry nawet wtedy gdy juz dostaną szansę. Nie da sie wygrać ligi piecioma czy siedmioma zawodniczkami. Ten sezo doskonale to pokazał. Przed sezonem mieliśmy chyba najdłuższą ławkę w lidze, póxniej posypały sie kontuzje. Straciliśmy trzy podstawowe zawodniczki i nie miał kto grać. Półfinały pokazały, że dla obydu Julek i Gabi nie ma miejsca w drużynie która ma takie ambicje. i ja nie jestem złośliwy bo naprawdę lubie te dziewczyny ale jeśli mamy cos osiągnąć to sentymenty na bok. Ktoś powie, że potrzebne sa pieniądze na gwiazdy i ja sie z tym zgodzę tylko, że jeśli nie ma pieniędzy to znajmy miejsce w szeregu. Amen
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Gienek pisze:No ale miało być o Karli. Widzę, że weterani sektora A zboczyli trochę z tematu i zamiast porozmawiać przy piwku wywnętrzniają się w sieci. No a Karla dobrą zawodniczką jest w szczególności podobają mi się jej podania. Sądzę, że był to trafiony transfer.
No przecież rozmawiamy przy piwku
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

BasketFan pisze:Karla musi zostać.Wniosła duzo świerzości do gry tego zespołu.Rozruszała go.Cały czs jest w trakcie wkomponowywania się w ten zespół,ale jak to już nastapi,to przewiduję,że będzie super.
Szkoda tylko, że to super nastąpi najwcześniej w przyszłym sezonie.
To co pokazała Karla w drugim meczu z Polkowicami to było dla mnie coś niesamowitego. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Ogromna wola walki jaką zaprezentowała jest godna pochwały. Gdyby wszystkim naszym dziewczynom udzieliła się taka atmosfera to o medal byłbym spokojny. Karla musi zostać