Tadeusz Aleksandrowicz
Moderator: Moderatorzy
-
MRKS_Fan
Tadeusz Aleksandrowicz
Dobry trener. W porównaniu z Trześniewskim geniusz (choć nie trudno znaleźć lepszego od Trześniewskiego). Kilka wpadek, ale według mnie powinien prowadzić ten zespół dalej!
-
BasketFan
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Nie da się ukryc, że w piątym meczu z Wisłą trener popełnił błędy (według mnie), jednak powinien zostać. Jest w Pabianicach pierwszy rok i powinien dostać szanse dalszej pracy. Jego poprzednik popełniał błędy przez 7 lat, więc nieporozumieniem byłoby zwolnienie Aleksandrowicza po premierowym sezonie w Pabianicach.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Loża Szyderców
- hellraiser
- Junior
Największą zaletą Aleksandrowicza jest to...że jest następcą Trześniewskiego.I TO WSZYSTKO.Choć ja sam nie wiem czy Trzesniewski straciłby taką przewagę.
Czy potrafi brać czasy w odpowiednich momentach?
Czy drużyna prezentuje się lepiej taktycznie niż w latach poprzednich?
ITD.
Jak nie macie lepszego to go zostawcie.
Czy potrafi brać czasy w odpowiednich momentach?
Czy drużyna prezentuje się lepiej taktycznie niż w latach poprzednich?
ITD.
Jak nie macie lepszego to go zostawcie.
Fakt - największa zaleta masła to to, że można nim posmarować suchą bułkę... Ale czy nie lepiej położyć na kanapkę coś jeszczę?
Po Mirku, który nie jest zupełnie zły - tylko pewna bariera czasu i braku zmiany strategii trenując Pabianice została przez niego przekroczona, Alex jawił się za wybitnego trenera - czas zweryfikawał te opinie. Jednak oczywiście to dopiero 1 sezon, szczęście mu specjalnie nie sprzyjało, a jakieś 2 minuty brakowały do tego, by opinie były całkiem odmienne.
Prawdą jest jednak też, że skład Pabianic nie wymagał specjalnych zabiegów i kunsztu, by osiągnąć to, co osiągnął...
Jak dla mnie to pozostanie trenerem, i wcale nie będzie to decyzja specjalnie dyskusyjna...
Po Mirku, który nie jest zupełnie zły - tylko pewna bariera czasu i braku zmiany strategii trenując Pabianice została przez niego przekroczona, Alex jawił się za wybitnego trenera - czas zweryfikawał te opinie. Jednak oczywiście to dopiero 1 sezon, szczęście mu specjalnie nie sprzyjało, a jakieś 2 minuty brakowały do tego, by opinie były całkiem odmienne.
Prawdą jest jednak też, że skład Pabianic nie wymagał specjalnych zabiegów i kunsztu, by osiągnąć to, co osiągnął...
Jak dla mnie to pozostanie trenerem, i wcale nie będzie to decyzja specjalnie dyskusyjna...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Otóż to
Uważam że nie może być w tym momencie żadnego tłumaczenia, że gralismy osłabionym składem! Owszem, ubytki były bardzo znaczące, jednak nawet bez trzech czołowych zawodniczek przez większą część piątego meczu z Wisłą dominowaliśmy na parkiecie i powinniśmy go wygrać
Pewnie, że zawsze będzie można gdybać, co by było gdyby mogła grać Renia, Sylwia i Alicja
Może nawet byłby tytuł mistrzowski
Jednak tego się już nie dowiemy. Ja wiem natomiast jedno. Że bez tych zawodniczek powinien być przynajmniej srebrny medal

Pewnie, że zawsze będzie można gdybać, co by było gdyby mogła grać Renia, Sylwia i Alicja
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Każdy trener jest lepszy od Treśniewskiego! Niestety widzielismy, że Tadeusz Aleksandrowicz również popełnia błędy. Najbardziej widoczne było to w mecz z Wisłą, gdy obaj trenerzy stali z założonymi rękami i patrzyli jak wymyka się awans do finału.
Wierzę jednak, że klub da trochę wolnej ręki trenerowi, co pozwoli na osiągnięcie sukcesów w dalszej rywalizacji. Sądzę też, że trenerzy wyciągną odpowiednie wnioski ze swojego postepowania i takie zachowanie więcej nie będzie miało miejsca.
Wierzę jednak, że klub da trochę wolnej ręki trenerowi, co pozwoli na osiągnięcie sukcesów w dalszej rywalizacji. Sądzę też, że trenerzy wyciągną odpowiednie wnioski ze swojego postepowania i takie zachowanie więcej nie będzie miało miejsca.
RENAULT Clio on the tour.