Jakie wzmocnienia na następny sezon a z kim się żegnać?

Moderator: Moderatorzy

MRKS_Fan

Jakie wzmocnienia na następny sezon a z kim się żegnać?

Postautor: MRKS_Fan » 08 kwietnia 2005, 20:21

Z chęcią widział bym w zespole ŻUROWSKĄ z Gorzowa.

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 11 kwietnia 2005, 13:45

ja powiem tylko ze musimy zatrzymac w druzynie carle, alicje, kristofowa i ele. a odejsc musi iwliewa, toma, kozeniewska i chyba jednak glaszcz.
na ich miejsce musimy sciagnac dobre zawodniczki a nawet gwiazdy bo jak mistrza zdobedziemy to musimy miec super druzyne zeby grac dobrze w eurolidze.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 kwietnia 2005, 21:40

a Panti ma zostac czy wrócic do Poznania??? :D
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 18 kwietnia 2005, 15:50

do poznania to nie ma poco wracac. przecie olimpia nasz przyjaciel nie gra a ten caly azs jest cienki. wiec panti zostaje u nas.

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2005, 19:49

Pierwszy do wymiany trener Aleksandrowicz

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2005, 19:54

mlody kibic pisze:ja powiem tylko ze musimy zatrzymac w druzynie carle, alicje, kristofowa i ele. a odejsc musi iwliewa, toma, kozeniewska i chyba jednak glaszcz.
na ich miejsce musimy sciagnac dobre zawodniczki a nawet gwiazdy bo jak mistrza zdobedziemy to musimy miec super druzyne zeby grac dobrze w eurolidze.

marzenia...... :-)

BasketFan

Postautor: BasketFan » 24 kwietnia 2005, 12:44

Według mnie do odejścia kwalifikuja się:
Iliewa,Korzeniewska,Głaszcz,Toma.
Zostać MUSZĄ:
Trześniewska,Pantelejewa,Perlińska,Costa,Kristofova,Wlażlak,Jaroszwicz.
Na tym "szkielecie" trzeba budować zespół.Do tego niezbędne są pieniądze i to chyba duże.Ciekawe czy sponsorzy to rozumieją?

BasketFan

Postautor: BasketFan » 24 kwietnia 2005, 12:55

Koniecznie musi też zostać "szpila".

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 kwietnia 2005, 13:09

Kto ma odejść??? Hmmm.... według mnie napewno Iwliewa i Korzeniewska. Zastanowiłbym się nad pozostaniem w drużynie Tomy, Jaroszewicz i niestety Głaszcz :( . Zostać powinny: Perlińska, Piestrzyńska, Wlaźlak, Karla, Lamparska, Trześniewska i Krystofova. Jeśli zaś chodzi o Pantelejewą to kto wie gdzie jej się teraz zechce grać???

Jeśli chodzi o wzmocnienia to zależy to głównie od zasobności portfela. Ale zastanowiłbym się np: nad powrotem do Pabianic Nowackiej i Pałki. Może warto byłoby pójśc "tropem brazylijskim" i ściągnąć kolejną zawodniczkę z tego kraju??? Kto wie czy dobrym rozwiązaniem nie byłoby ściągnięcie którejś z zawodniczek AZSu Gorzów (Szott, Żurowska, Mroczek)??? Zobaczymy co wymyślą działacze???
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2005, 14:54 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 24 kwietnia 2005, 14:50

No to się stary rozmarzyłeś :lol: . Pysi Ci się zachciało :lol: . Zresztą ja nie miałbym nic przeciwko a nawet powiem, że jestem jak najbardziej za :D .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Gość

Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, 17:55

potrzebne są bardzo duże zmiany drużyna się wypaliła

Loża Szyderców

Postautor: Loża Szyderców » 24 kwietnia 2005, 21:03

A może ściągnąć Jodekaite, Mruk a ponadto Klimek na prezesa, Trześniewski na trenera. Zostawić Carle, Renatkę i Elke, ściągnąć wychowanki oraz zainwestować w młodzież. Ściągnąc kilka młodych dziewczyn np. z Gorzowa czy Meblotapu. Jest kasa a nie ma sukcesów, to nie lepiej wydać mniejsze pieniądze i niech dziewczyny walczą. Młode są głodne sukcesu, będą gryzły parkiet. A tak na koniec to chyba Pan Henryk Langierowicz musi coś zrobić. :wink:

Gość

Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, 21:37

Loża Szyderców pisze:A może ściągnąć Jodekaite, Mruk a ponadto Klimek na prezesa, Trześniewski na trenera. Zostawić Carle, Renatkę i Elke, ściągnąć wychowanki oraz zainwestować w młodzież. Ściągnąc kilka młodych dziewczyn np. z Gorzowa czy Meblotapu. Jest kasa a nie ma sukcesów, to nie lepiej wydać mniejsze pieniądze i niech dziewczyny walczą. Młode są głodne sukcesu, będą gryzły parkiet. A tak na koniec to chyba Pan Henryk Langierowicz musi coś zrobić. :wink:

a może tak przed zmianami w klubie by pomóc i dopingować klub w meczach wyjazdowych w polkowicach

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 kwietnia 2005, 21:44

Anonymous pisze:
a może tak przed zmianami w klubie by pomóc i dopingować klub w meczach wyjazdowych w polkowicach

Hmmmm..... może uda się to zrealizować :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 25 kwietnia 2005, 10:28

Szymon pisze:
Anonymous pisze:

Hmmmm..... może uda się to zrealizować :?

Życzę powodzenia :D
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Wróć do „Archiwum”