Grzegorz Szajek nowym trenerem AZS-u Poznań.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 maja 2005, 22:58

MirU <poznań> pisze:
Mytek pisze:
MirU <poznań> pisze:
Mytek pisze:z ta niespodzianką to mi chodzilo tylko o to ze niespodzianką bylo jedynie to ze Szajek pojawil sie juz wczoraj....to ze trnenerem zostal Szajek nie jest dla mnie juz zaskoczeniem....

Zaskoczenie że się pojawił na uroczystym zakończeniu? :shock:
Przecież to chyba logiczne...

powoluje sie na gazete. :D

Jeszcze pewnie na Głos i może Wiesława? :P

no ba :!: :lol: "wił" wymiata.......<zainteresowani wieza o kogo chodzi...> :lol: :lol: :lol:
reloaded :]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 09 maja 2005, 06:24

Dobra już nie cytuj kilkakrotnie cytowanego wpisu bo mnie to do szału doprowadza :lol: . To widze, że masz bardzo ciekawe źródło skąd bierzesz swoje informacje, które zamieszczasz na forum. Wiesiu jest dobry ale w czym innym ... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 maja 2005, 15:26

MirU <poznań> pisze:Dobra już nie cytuj kilkakrotnie cytowanego wpisu bo mnie to do szału doprowadza :lol: . To widze, że masz bardzo ciekawe źródło skąd bierzesz swoje informacje, które zamieszczasz na forum. Wiesiu jest dobry ale w czym innym ... :lol: :lol:

sorry, ale nikt mi nie bedzie mowil czy mam cytowac dana wypowiedz czy nie. a ze Cie to do szalu doprowadza to juz nie moja sprawa, tylko wina Twoich slabych nerwow.... a informacje mam z wielu zrodel, a ta akurat pochodzila z Głosu.
moze dokonczysz swoje zdanie i powiesz nam w czym jest dobry wił?
reloaded :]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”