Renata Piestrzyńska zagra w Chełmie?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 19 czerwca 2005, 12:36

Nie ma Jarzynki, nie bedzie Reni i ..... nie bedzie zadnych kibicow na sali.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 19 czerwca 2005, 12:51

Viallos pisze:Nie ma Jarzynki, nie bedzie Reni i ..... nie bedzie zadnych kibicow na sali.

Tego własnie sie obawiam. Kazdego roku przyjezdzamy na mecz Włokniarza i co rok jest coraz mniej kibiców.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
WYSOKI
Młodzik

Postautor: WYSOKI » 19 czerwca 2005, 13:25

GURU pisze:
Viallos pisze:Nie ma Jarzynki, nie bedzie Reni i ..... nie bedzie zadnych kibicow na sali.

Tego własnie sie obawiam. Kazdego roku przyjezdzamy na mecz Włokniarza i co rok jest coraz mniej kibiców.

Taka polityka klubu niestety :twisted: :twisted: Gdzie te czasy gdy hala pękała w szwach.Fakt od pamiętnego pierwszego mistrzostwa(11.03.1989r)WŁÓKNIARZ PABIANICE - SPÓJNIA GDAŃSK już troszkę mineło

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 czerwca 2005, 13:47

Na mecze będą przychodzili sami działacze z Polfy i będą podziwiać swój zespół. A normalni kibice zapomną w ogóle, że w Pabianicach jest koszykówka.

Ja, podobnie jak Szymon, mam nadzieję, że działacze jeszcze się obudzą i nie puszczą Reni nigdzie. Ale jeśli okaże się, że odchodzi to się wtedy zapytam gdzie są te zawodniczki które niby mają się tak identyfikować z Pabianicami :?: bo o takich mówił prezes.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 czerwca 2005, 15:56

Kowalik pisze:... Ale jeśli okaże się, że odchodzi to się wtedy zapytam gdzie są te zawodniczki które niby mają się tak identyfikować z Pabianicami :?: bo o takich mówił prezes.

No jak to gdzie :?:
Przecież jest Pantelejeva, Toma, teraz dojdzie jeszcze Krupska. Przecież one się bardzo będą identyfikować z Pabianicami(czyt. z pabianickimi pieniędzmi) :twisted: :twisted: :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 19 czerwca 2005, 18:02

Jak przeczytałem, że Renia odchodzi, normalnie miałem szklany w oczach! Co ci idioci robią z tym klubem, czy to ma być prywatny klub kilku pseudo-działaczy i pseudo-biznesmenów. Kto za to wszystko odpowiada...! Ma kłopoty zdrowotne no to trzeba się Reni pozbyć, po co Jej płacić - to jest filozofia ostatniego ścierwa (powstrzymam się od wyrazów niecenzuralnych) lepiej sprowadzić kolejne gwiazdy dragana, które siedzą i dostają kasę. Przecież Renia to ostatnia legenda Włókniarza!!!!!!! Postępowanie wobec Renatki jest właśnie miarą postępowania wobec klubu tych działaczy. Czy oni wiedzą co to jest HONOR, TRADYCJA, WDZIĘCZNOŚĆ. Tyle sezonów w tym klubie, łzy szczęścia i rozpaczy. Nie ma Gosi Błoch i Storożyńskiej, nie ma mojej ulubienicy Marzenki Grabowskiej, nie ma Beaty, teraz nie będzie Jarzynki i Reni - dla kogo przychodzić na mecze, niech sprowadzą same panienki dragana i może jakąś czarną... Obym się mylił, ale boję się, że to nie pomyłka - TO JEST JUŻ KONIEC. Teraz będziemy się spotykać tylko przy grobie Małgosi Gliszczyńskiej, bo jak tak dalej pójdzie to zespoły juniorek, kadetek i młodziczek też zniszczą, bo po co je utrzymywać, kupi się tanio od dragana.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 czerwca 2005, 18:39

Nic dodać, nic ująć :!:
A swoją drogą Darek, jakich my czasów dożyliśmy :?: :twisted: :( :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 19 czerwca 2005, 18:40

Szymon pisze:
Kowalik pisze:... Ale jeśli okaże się, że odchodzi to się wtedy zapytam gdzie są te zawodniczki które niby mają się tak identyfikować z Pabianicami :?: bo o takich mówił prezes.

No jak to gdzie :?:
Przecież jest Pantelejeva, Toma, teraz dojdzie jeszcze Krupska. Przecież one się bardzo będą identyfikować z Pabianicami(czyt. z pabianickimi pieniędzmi) :twisted: :twisted: :twisted:

Jest również Karla a dojdą jeszcze inne.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: Renata Piestrzyńska zagra w Chełmie?

Postautor: Matii » 20 czerwca 2005, 11:54

Matii pisze: Decyzja o tym, czy wielokrotna reprezentantka Polski zagra w chełmskiej drużynie zapadnie w poniedziałek lub wtorek.

dzis poniedzialek... emocje wzrastaja :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: Renata Piestrzyńska zagra w Chełmie?

Postautor: natalia » 20 czerwca 2005, 20:54

Matii pisze:
Matii pisze: Decyzja o tym, czy wielokrotna reprezentantka Polski zagra w chełmskiej drużynie zapadnie w poniedziałek lub wtorek.

dzis poniedzialek... emocje wzrastaja :D :D :D :D :D
A no wzrastaja. Juz jutro poznamy decyzje Renaty Piestrzynskiej :D :D :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 21 czerwca 2005, 17:17

Gdzie zagra Renata Piestrzyńska

Renata Piestrzyńska chce odejść z PZU Polfy Pabianice. Była reprezentantka Polski ma propozycję z AZS Chełm

Dla Piestrzyńskiej ubiegły sezon był stracony, bo z powodu choroby rozegrała zaledwie trzy mecze. Nowy trener PZU Polfy Tomasz Herkt nie widzi Piestrzyńskiej w podstawowej piątce, dlatego szefowie klubu nie zdecydowali się przedłużyć z nią kontraktu.

Wykorzystali to działacze AZS Chełm, którzy zaproponowali Piestrzyńskiej roczną umowę. - Na razie nie wiem, gdzie będę występować - mówi koszykarka. - W środę jestem umówiona z pabianickimi działaczami. Jeżeli nie dojdziemy do porozumienia, odejdę do Chełma.

Wkrótce na testy do Pabianic mają przyjechać dwie koszykarki - środkowa z USA i skrzydłowa z Czech.

Spore zmiany szykują się też w ŁKS. Agnieszka Makowska i Agata Kasprzak odchodzą do Odry Brzeg. Klub opuszczą także Magdalena Arażny i Agnieszka Golemska.

jw (Gazeta Wyborcza)

Gość

Postautor: Gość » 21 czerwca 2005, 17:42

Nie będzie tak żle.Przecież do Pabianic będą przyjeżdzały pabianiczanki tyle tylko,że będą grały w innych drużynach.Na pewno wtedy będą kibice tyle że będą dopingować inne drużyny.To już sprawdzony scenariusz.Nawet w tym sezonie na meczach z ŁKS RODZINY Włodarskich,Stefańczyków czy historia pabianickiej koszykówki Mariola Manias-Szymańska dopingowały swoje córki.A co dopiero gdy wieloletni trener MTK a jednocześnie jedna z najlepszych pabianickich koszykarek dopinguje swoją córke,która ogrywa Polfe w walce o brązowy medal Agate Nowacką.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”