Proponuje dodac jeszcze jednego moderatora do tego podforum

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Proponuje dodac jeszcze jednego moderatora do tego podforum

Postautor: MARAS » 26 maja 2005, 11:54

Mysle ze przydaloby sie wsparcie dla Mytka w osobie Lukasza-fana który tez jest wazna osoba wsród kibiców AZSu. Jest naszym lacznikiem miedzy nami a dzialaczami klubu.
Wiec taka mala prosba do adminów o dodanie Lukasz-fana do grona moderatorów.
Oczywiscie sam zainteresowany musi wyrazic chec pelnienia takiej funkcji czy tez nie.
Ale reszta kibiców AZSu tez musi z aprobata przyjac ta kandydature bo jesli potem maja byc jakies pretensje co do jego funckcji to nie ma sensu robic Lukasza-fana moderatorem.

Ja jestem za! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 maja 2005, 14:39

hmmm.... "do pomocy", jak narazie sobie jakos radzilem, ale nie mowie nie temu pomyslowi. jest tylko jedna wada: Łukasz rzadko tutaj wchodzi i rzadko sie wypowiada.....no ale ja w tej sprawie to akurat nie powinienem sie wypowiadac!!

PS: proponuje przeniesc ten temat do dzialu "Propozycje-ogloszenia" :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 26 maja 2005, 14:45

Myślę, że to dobry pomysł żeby Łukasz-fan został kolejnym moderatorem, będzie to dobrym wsparciem dla Mytka, który dobrze wykonuje swoją "robotę".

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 maja 2005, 18:07

Czekamy na decyzje admina

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 03 czerwca 2005, 06:55

No ja też jestem za żeby Łukasz był drugim moderatorem!

:!: Mytek przyklej ten temat na sam początek naszego podforum, to więcej osób będzie się moglo wypowiedzieć bo teraz nie wiem czemu przesunięty jest i mało kto go widzi :!:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 07 czerwca 2005, 12:53

Mysle ze zaangazowanie "Łukasz-fan"jako moderatora na forum jest dobrym pomyslem.....gdyz w klubie wykonuje dobra robote.....
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 16:13

:) Na Podforum AZSu może być i 10 Moderatorów... tylko jedno pytanko: "PO CO????" ;) Jeśli ktokolwiek przedstawi tu jakikolwiek powód z jakiego "praca" Nasa i Mytka nie wystarcza, to będzie mozna zacząć dyskusję.

Znam Łukasza troszeczkę i wiem, że jest osobą godną zaufania, ale jak sam mówił wielokrotnie, brak mu czasu, żeby odwiedzać KKForum systematycznie. Z tych więc powodów sprawowanie przez niego funkcji Moderatora będzie miało jedynie charakter wyróżnienia - bez żadnego wpływu praktycznie na funkcjonowanie tego Działu... No chyba, że to właśnie chodzi o wyróżnienie takim tytułem Łukasza... wtedy oczywiście NO PROBLEM (chyba).

A tak wogóle to przypominam, że nawet 143 Moderatorów nie pomoże, jesli wpisujący się Forumowicz nie przemyśli najpierw tego, co chce umieścić na KKForum ;) Więc namawiam do conajmniej dwukrotnego przeczytania swoich postów, zanim się naciśnie "wyślij" ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 czerwca 2005, 17:02

Powód jest taki ze w zasadzie jest tylko jeden moderator na tym podforum Mytek, bo Nas tez tylko od swieta zaglada na to forum i nie jest zainteresowany praca na rzecz tego podforum. On jest adminem na forum Unii Swarzedz wiec tutaj tylko funkcje moderatora pelni jako wyróznienie poniewaz byl jednym z pierwszy ktorzy zechcieli by byc moderatorami podforum AZSu.

Dlatego do pomocy proponuje Lukasza na moderatora.
Co dwie glowy to nie jedna.

Przemyslcie to admini.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 17:08

Maras - Nas zagląda na to forum conajmniej 10 razy częściej niż Łukasz :lol: :lol: :lol: Powód do bani więc :) A Twoje wymuszanie na nim w różnych miejscach rezygnacji z pełnienia tej funkcji przynosi jedynie takie efekty, że się po prostu kompromitujesz... Nas jest z nami o wiele dłużej niż Ty i cieszy się o wiele większym zaufaniem ogółu. A tak jak już pisałem - jesli masz zamiar robić burdel, to nie pomoże nawet 10 Moderatorów.

Co nie znaczy, że mam cokolwiek do Lukasza... bo nie mam... tylko nic się nie zmienia - pytanie: "PO CO?" pozostaje :)

A co na to reszta? Viallos? Mytek?

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 czerwca 2005, 21:38

Skoro ci przeszkadzam to mnie zbanuj i po klopocie 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 21:54

MARAS pisze:Skoro ci przeszkadzam to mnie zbanuj i po klopocie 8)

Uffff...myślałem, że już nidgy nie poprosisz ;) :) :lol:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2005, 22:44

Ja uwazam ze nie ma po co robic modem osoby, która tu sie wcale nie udziela

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 czerwca 2005, 12:37

a wiec tak: na poczatku w ogole nie chcialem zajmowac glosu w tym temacie bo troche mi nie wypadalo, gdyz sam juz jestem moderatorem, dopiero cos innego mnie to tego przekonalo. generalnie nie mam nic przeciwko trzeciemu moderatorowi, ale jak narazie to razem z Nasem sobie dobrze radzimy i pomoc nam jest niepotrzebna. malo tego. gdyby NIKT nie robil (za przeproszeniem)burdelu u nas, a robi to zazwyczaj waska grupa osob, to w ogole nie potrzeba by na naszym forum moderatora. zamiast prowowac hurtem ładowac nowych moderatorow ktorzy maja sie uzerac z nieodpowiednimi wpisami lepiej jest zaczac od siebie tak zeby moderator nie musial ingerowac w to co znajduje sie w poscie danego delikwenta, lepiej jest przemyslec swoja wypowiedz, swoj post a nie pisac glupoty(lub obelgi lub przeklenstwa lub inne obrazliwe rzeczy) i zas oburzac sie ze moderator musial to usunac i przez to robic jeszcze wiekszy bajzel.

PS: oczywisc chce tez zaznaczyc ze nie mam nic preciwko Łukaszowi-Fan jako moderatorowi i chce to jeszcze raz podkreslic. wyjasnienie macie wyzej.

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 20 czerwca 2005, 16:22

Viallos pisze:Ja uwazam ze nie ma po co robic modem osoby, która tu sie wcale nie udziela

Chwila a może ktoś by mnie zapytał o zdanie??
Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek, wszyscy tutaj rzucają pewne sugestie bez mojej zupełnie wiedzy.
Po pierwsze nie rozumiem po co miałbym zostac moderatorem, Mytek wywiązuje sie z tej roli wedle mnie bardzo dobrze...
Po drugie to trzeba było mnie najpierw zapytać czy ja mam na to w ogóle ochotę zamiast bawić się w publiczne komentowanie czy ja się nadaje czy nie... 8)
Ja to forumprzeważnie tylko czytam i najwyżej zamieszczam bardzo ważne informacje z życia klubu, dlatego Viallos nie wiem dlaczego w ten sposob do mnie piszesz...ale mniejsza o to nawet sie nie znamy...

I po ostatnie to co Seba napisał to fakt, mówiłem mu, że ja na tym forum rzadko zabieram głos również z powodu braku czasu...

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i następnym razem zapytajcie najpierw u źródła za nim zaczniecie ogolnopolska debatę na mój temat:P

Aha tak ogolnie to jestem Łukasz a nie jakis tam Łukasz-fan to tylko moj nick na forach:) wiec jak już o mnie piszecie to jestem Łukasz<LOL> 8)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 26 czerwca 2005, 10:49

No to wszystko jasne :lol: :P

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”