Mistrzostwa Europy U16 - Poznań (22-31 lipiec)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 31 lipca 2005, 12:53

Anonymous pisze:Doping nawet fajnie wyszedł w tej "kupie" :D . Jestem ciekaw jak dziewczyny dzisiaj sie zaprezentują i czy zdobędą 3 miejsce? :wink: :cry:

Sorki znowu się nie zalogowałem :cry: :wink: :roll: uppppppppsssssssssssss

MG
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: MG » 31 lipca 2005, 17:07

Mamyyyy Brązzzzzzik! +5 z Turcją - brawo!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 31 lipca 2005, 17:19

no to pięknie, gartulacje dla dziewczyn, teraz jeszcze juniorki i seniorki i będzie komplet :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

wierny kibic

Postautor: wierny kibic » 31 lipca 2005, 18:03

super dziewczyny :D teraz juniorki zloto i bedzie komplet medali dla kobiecych reprezentacji mlodziezowych. I znów Agnieszka najlepsza. Koszykówka dziewczyn jest de best!!!!!!! Koledzy przegrali, ale znowu punktowali poznaniacy tym razem Krystian 12 pkt.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 31 lipca 2005, 21:30

Wielkie brawa dla Polek za wywalczenie brązu. To naprawdę duży sukces, a porównując mecz o 3 miejsce i finał, łatwo zauważyć różnicę poziomów. Hiszpania była poza naszym zasiegiem zdecydowanie, Francja... nie wracajmy do tego ;) . Cieszymy się i tyle! :)

Co do nagród indywidualnych... Może rozpocznę niepotrzebną dyskusję, ale musze to napisać. Chcąc być obiektywny stwierdzam, iż w najlepszej piątce mistrzostw zamiast Weroniki Idczak (z całym szacunkiem) powinna nzaleźć się w pełni zasłużenie AGNIESZKA SKOBEL!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 31 lipca 2005, 21:53

Super dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo fajne widowisko, ale co dobre szybko się kończy :( :D

Awatar użytkownika
Joy ( MUKS )
Nowy na forum
Kontaktowanie:

! ! ! !

Postautor: Joy ( MUKS ) » 31 lipca 2005, 22:08

SKOBEL DLA MNIE ZAWSZE BYŁA,JEST i BĘDZIE NAJLEPSZA !! A Wera to jej do pięt nie dorasta.Więc o czym mu tutaj w ogóle mówimy. Noooo....
SKOBEL NAJLEPSZA !! Bez żadnych wątpliwości....
I ona dobrze o tym wie...
Eheeee...KONIEC ! Bo za chwile coś rozwale z nerwów.
MUKS?A co to w ogóle jest?

Joy jako NEW UNIJKA ??
Taaaak ;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 31 lipca 2005, 23:06

brawo laski :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 sierpnia 2005, 00:22

No cóż... każdy ma swoje zdanie - dla mnie Wera jest NAJLEPSZA!!! I tyle... i nie będę pisał kto jej do pięt nie dorasta, bo to nie ma znaczenia... Bardzo się cieszę z tego wyróżnienia, wiem, że Wera też... ale troszeczkę ją znając wiem, że oddałaby każdą taką nagrodę, w każdej sytuacji, gdyby w zamian wynik zespołu mógł być jeszcze choćby troszeczkę lepszy. Myślę też, że nie miałaby nic przeciwko temu, żeby wyróżniono zamiast niej jej koleżankę, gdyby tamtej na tym strasznie zależało - wie, że takie nagrody mają często niewielki sens, małe przełożenie potem na przyszłość, są bardzo subiektywna sprawą - liczy się to, że wie czego chce, zna swoją wartość, wie czego jeszcze nie potrafi, nad czym musi pracować, ufa trenerom, że pomogą jej wyeliminować błędy, wierzy w siebie... To jest o wiele, wiele ważniejsze niż podobne wyróżnienia i zdanie osób stojących z boku na temat kogoś, kogo z reguły nie znają... widzieli kilka jej meczy w życiu...

GRATULACJE DLA CAŁEJ REPREZENTACJI POLSKI!!! GRATULACJE WERA!!! Super sprawa!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 sierpnia 2005, 01:46

Brawo dziewczyny... :):):) dobrze bylo... :):):) ale... dokladnie jak napisal DaRiO...
DaRiO pisze:...Hiszpania była poza naszym zasiegiem zdecydowanie...

to prawda...
Ale mam nadzieje ze nasze kadetki... ogladajac ten final... i widzac jak graly Hiszpanki z Francuskami... beda ostro pracowac... na to... aby grac rowniez na taki poziomie... :):):)
A jesli chodzi... o indywidualne nagrody... to... Agnieszka Skobel... zasluzyla na MVP calego turnieju... :!: :!:
Widzialam jej statystyki... i byla we wszystkim lepsza...od Alby ale... musiala odstapic tego tytulu z tego powodu iz... Polska byla gospodarzem turnieju... i... moglo by byc to odebrane... "niezaciekawie" :P:P:P (Osankowe stwierdzenie... :P:P:P)
Szkoda... ze Skoblito... nie dostala zadnego wyroznienia...
Ale... dla mnie... grala... zajeqrdefajnie... :):):)
Oczywiscie Alba... takze... pokazala... klase... :):):)
ajjj... ale ta nagrde mogla dostac tylko jedna zawodnicza... :):):) tak juz bywa... :):):)
Gratulacje 3 miejsca... :):):)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

wierny kibic

Postautor: wierny kibic » 01 sierpnia 2005, 07:31

Jako obiektywny kibic chce stwierdzic ze na MVP zaslugiwala Agnieszka Skobel.Prowadzila w statystykach jako najlepsza z naszych zawodniczek.
No ale cóz widocznie zdanie trenerów bylo inne :(

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 sierpnia 2005, 07:47

tez jestem takiego zdania ze Agnieszka Skobel zostala skrzywdzona tym ze ne uzyskala zadnej nagordy indywidualnej. Nie ogladalem wszystkich meczow, ale MVP lub wybranie do pierwszej piatki sie jej nalezalo :!: :!: a nawet to ze ewentualnie w tej pierwszej piatce bylby dwie Polki to co z tego :?: widocznie zaslugiwaly :D

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 01 sierpnia 2005, 08:12

Anonymous pisze:no a najlepiej jak Zołnierz dal kilka słow do słuchu jabolowej gdy sie mijali

minł to on się z kulturą i to o cały rok świetlny, po prostu pokazał, że jest "dwupiwnym Tysonem" i w dodatku "damskim bokserem"

Kolejny Cichociemny? Dwupak? :lol: Oj koleś lub koleżanko coś chyba kiepsko ze wzrokiem piwa było więcej. Kogo chciałem bić? Kobietę? Tam nie było zadnej kobiety! Był jakiś facet ,pózniej drugi i jakiaś dziewczynka (trudno ją nazwać kobietą z racji ilości wiosen na koncie) która na moje komentarze dotyczące 3 kwarty zwróciła się do mnie - k...... zamknij się! Co za Anielski śpiew. Nie będę ukrywał,że odpowiedziałem odpowiednio.

Pozdro dla wszystkich którzy dopingowali Polskę i dla tego gościa (chyba Z AZSu) który wymyślił - ........ Co? Pobudka.

Jednak najlepiej jest kibicować Swojej drużynie.

I na tym kończę temat Mistrzostw. CZAS NA SEZON> OLIMPIA POZNAŃ

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 01 sierpnia 2005, 08:15

Mytek pisze:tez jestem takiego zdania ze Agnieszka Skobel zostala skrzywdzona tym ze ne uzyskala zadnej nagordy indywidualnej. Nie ogladalem wszystkich meczow, ale MVP lub wybranie do pierwszej piatki sie jej nalezalo :!: :!: a nawet to ze ewentualnie w tej pierwszej piatce bylby dwie Polki to co z tego :?: widocznie zaslugiwaly :D

A co do tego tematu.

Panowie przy pełnym szacunku. Nie byliśmy na wszystkich meczach ,więc trudno nam mówić kto na co zasłużył. Ale ,to nie Polska zdobyła złoto. Szacunek dla rywali.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 01 sierpnia 2005, 08:41

Żołnierz1 pisze:

Pozdro dla wszystkich którzy dopingowali Polskę i dla tego gościa (chyba Z AZSu) który wymyślił - ........ Co? Pobudka.

Jednak najlepiej jest kibicować Swojej drużynie.

To był nasz Unijny człowiek - basket fan ;).

A co do tego drugiego to popieram w 100%.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”