Seba napisał:
Wyobraz sobie, że były już w poprzednim sezonie rozgrywki drugiej ligi... i wyobraz sobie, że żadnej Wschowy w nich nie było, podobnie jak rezerw Gorzowa,
A w jakim kraju te rozgrywki się toczyły? Bo raczej nie w.........Polsce
Moderator: Moderatorzy
Rafał Szeremeta pisze:A to jest najlepsze![]()
![]()
Seba napisał:
Wyobraz sobie, że były już w poprzednim sezonie rozgrywki drugiej ligi... i wyobraz sobie, że żadnej Wschowy w nich nie było, podobnie jak rezerw Gorzowa,
A w jakim kraju te rozgrywki się toczyły? Bo raczej nie w.........Polsce
Rafał Szeremeta pisze:T(...)
Pokaż mi wyniki tej 2 ligiByć może odbywały się potajemnie? :d
Seba, proszę...daj spokój...
Rafał Szeremeta pisze:A ja czekam na pokazanie mi wyników tej rzekomo 2 ligi o której piszesz, ze była w poprzednim sezonieMoze poproś PZKOSZ?
(...)
Rafał Szeremeta pisze:(...)Na orginalny sposób wpadli w Odrze, nawiazując współpracę z MKS Stzrelce Opolskie. Poczytaj sobie dokładnie o tym sposobie... Jest to swego rodzaju novum. ciekawe czy sie sprawdzi?
Jeszcze pozostaje kwestia wypożyczeń. Można też o tym pomyśleć... tylko zrobić to należy w sensowny sposób, taki by nie rodził pewnych konfliktów...
Ty wystawiasz laurkę zespołowi po dwóch wyjazdowych spotkaniach, w tym po boju z najlepszym zespołem pierwszej ligi
dudek pisze:(...)Argumentowanie Seby, że w drugiej lidze nikt nie chce grać jest śmieszne.
(...)
basketos pisze:(...) Wiem, że z grup B awansują pierwsze 4 drużyny i grają play off. Ale czy zespoły rezerw też mogą awansować do tych play off?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości