nerwowo reagujecie, przeciez to tylko zabawa
Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
seba_wro pisze:owa strona raczej nie musi byc promowana (dziennie 10000 uu) i nie jest moja![]()
nerwowo reagujecie, przeciez to tylko zabawa
Nerwowo??? W takim razie proponuję by zamiast na tamtej stronie, wszystko co pojawia się o koszykówce kobiet pojawiało się tu - na najstarszym, polskim forum poświęconym kk... Zgadzasz się?
A co do ilości... dla mnie liczy się jakość... znajomość ludzi, z którymi wymieniam poglądy... nieskrępowaność wypowiedzi... i jeszcze kilka innych spraw. ... no ale rozumiem też, że takie wybory by były dobrą okazją do zarobienia paru groszy na nich, bo wejść z konieczności do tematu autora na stronie o której mówisz, by było naprawdę sporo.
Pozdrowionka
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
seba_wro
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Seba pisze:... i próby przechwytywanie pomysłów jak widzę.
piszesz tak jakbys sam wymyslil te wybory!!
znasz znaczenie slowa "przechwytywac"? polecam encyklopedie, ja przeciez ladnie sie zapytalem!
Nie zrozumiałeś - przechwytujesz istniejący pomysł - projekt realizowany na KKForum... nie udawaj, że Cię przerasta zrozumienie tego... Jeżeli według Ciebie próba przeniesienia wyborów KKForum na inną stronę nie jest ich przechwyceniem, to nawet Ci już encyklopedia nie pomoże
Także ładnie Ci odpisałem - stwórzcie swoje... co za problem?
Co do reszty - prowadziłem poprzednie, regulamin jak pewnie zauważyłeś wymyślamy sami i jest raczej pomysłem oryginalnym. Nie mam pojęcia skąd się wzięła nazwa... pamiętam, że w "pewnej gazecie" pierwszy chyba taki konkurs w Polsce miały zupełnie inny tytuł: "wybory najpiekniejszej i najsympatyczniejszej" (jakoś chyba 1995 rok). Nie przechwycilismy NIC od nikogo z prostej przyczyny - każdy konkurs o podobnym celu może odbywać się nadal... nasz jest własny, kkforumowy:)
Co do reszty - prowadziłem poprzednie, regulamin jak pewnie zauważyłeś wymyślamy sami i jest raczej pomysłem oryginalnym. Nie mam pojęcia skąd się wzięła nazwa... pamiętam, że w "pewnej gazecie" pierwszy chyba taki konkurs w Polsce miały zupełnie inny tytuł: "wybory najpiekniejszej i najsympatyczniejszej" (jakoś chyba 1995 rok). Nie przechwycilismy NIC od nikogo z prostej przyczyny - każdy konkurs o podobnym celu może odbywać się nadal... nasz jest własny, kkforumowy:)
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2005, 16:41 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
seba_wro
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Seba pisze: ... no ale rozumiem też, że takie wybory by były dobrą okazją do zarobienia paru groszy na nich, bo wejść z konieczności do tematu autora na stronie o której mówisz, by było naprawdę sporo.
Pozdrowionka
hehh, zawsze rozpatrujesz wszystko w takich kategoriach? ze ludzie sa zli i chca Cie wykorzystac?
oczywiscie nie pomyslales ze organizacja wyborow na sportowych faktach byla by ogromna promocja tego forum, gdyz jako prezentacja zawodniczek byly by linki do watkow (kampani) zawodniczek zamieszczonych tu na forum
oczywiscie nie pomyslales ze bylaby to promocja samych zawodniczek, ich stron internetowych itd
ze byla by to promocja samej koszykowi kobiet, dotarcie do sporej liczby ludzi i poprzez urode zachecenie na chodzenie na mecze
nie pomyslales ze piecze nad wyborami mialoby to forum i wy
na pewno nie... no spoko, dostalem odpowiedz ze NIE i luz, tylko powody i pretensje z waszej strony sa malo przekonujace i bledne.
Pytam się więc - W JAKI SPOSÓB osoby prowadzące wybory miałyby pieczę nad nimi, gdyby wszystko co związane z drugą, najważniejszą ich fazą (tak napisałeś w propozycji) odbywało się na inej stronie?
Czy ja Ci napisałem GDZIEKOLWIEK, że nie możesz napisać tekstu reklamującego nasze wybory, z podaniem linku do tego Forum????? Zostawiając oczywiście całą resztę bez zmian - głosowanie tutaj, dyskusja tutaj, pełna kontrola nad pomysłami TUTAJ? Mozesz promować koszykówkę TAM, możesz prmować forum... zupełnie nie mam pojęcia w czym pomogłoby przeniesienie całych wyborów z tego forum gdzieś indziej
Co do "złych zamiarów" - nikomu ich nie zarzucam, ale mam jedno pytanie - jaki cel ma podawanie na tym Forum kilka razy (przezosobę do której NIC kompletnie zresztą nie mam) samych wyłacznie linków do artykułów z tamtej strony? Możesz napisać to wyraznie i wprost? Czy znowu coś przekręcisz...
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2005, 16:47 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
seba_wro
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Nie mam pojęcia skąd się wzięła nazwa... pamiętam, że w "pewnej gazecie" pierwszy chyba taki konkurs w Polsce miały zupełnie inny tytuł: "wybory najpiekniejszej i najsympatyczniejszej" (jakoś chyba 1995 rok). Nie przechwycilismy NIC od nikogo z prostej przyczyny - każdy konkurs o podobnym celu może odbywać się nadal... nasz jest własny, kkforumowy:)
ja wszystko rozumiem, odpowiedzialem na bezsesnowy zarzut w moim kierunku takim samym do Ciebie
wybory "Miss Basket" w latach 2002 i 2003 organizowane byly przez tygodnik "Super Basket"
w 2002 wygrala Agnieszka Szott a w 2003 Anna Kędzior
-
seba_wro
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Co do "złych zamiarów" - nikomu ich nie zarzucam, ale mam jedno pytanie - jaki cel ma podawanie na tym Forum kilka razy (przezosobę do której NIC kompletnie zresztą nie mam) samych wyłacznie linków do artykułów z tamtej strony? Możesz napisać to wyraznie i wprost? Czy znowu coś przekręcisz...
mozesz mnie oswiecic bo nie kumam niestety o co chodzi? jakie linki?
seba_wro pisze:(...)ja wszystko rozumiem, odpowiedzialem na bezsesnowy zarzut w moim kierunku takim samym do Ciebie
(...)
"Bezsensowny" ???
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
seba_wro pisze:
wybory "Miss Basket" w latach 2002 i 2003 organizowane byly przez tygodnik "Super Basket"
w 2002 wygrala Agnieszka Szott a w 2003 Anna Kędzior
Dla Twojej wiadomości....
Wybory "Miss Basket" KKForum organizowane były przez forumowiczów w latach 2003 i 2004 a tytuły zdobyły: 2003 - Agnieszka Szott i 2004 - Alicja Perlińska.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Gość
hej seba_wro! zamiast się tu spierać promuj zawodniczkę, którą zgłosiłeś, bo wygląda na sympatyczną, proponuję, abyś zgłosił jako drugą, z tego samego zespołu Klaudię:
http://www.sebafoto.com/picture.php?cat ... ge_id=3307
http://www.sebafoto.com/picture.php?cat ... ge_id=1832
http://www.sebafoto.com/picture.php?cat ... ge_id=3307
http://www.sebafoto.com/picture.php?cat ... ge_id=1832