Mecz Derbowy
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:Trenejro pisze:Lisu, zapraszam na "A"... Zrobie Ci darmowe balance confirmation ŁKSu...![]()
![]()
A mogę wpaść z kolegami jak dwa lata temu?![]()
![]()
PS. Ostatnio na derbach siedziałeś grzecznie na dole przy parkiecie, czyżbyś awansował?
Nie wiem czy siedzenie na "A" znaczy awans - każdy ma tam dostęp... Ale zawsze mi brakowało dobrego dopingu w Pabianicch i dlatego swoją postawą chcę coś zmienić!
Na dole na parkiecie sietnie się ogląda mecz, lepiej niż z "A", ale.. Czego się nie robi dla zwycięstwa....
Lisu, naprawdę, przełam się i usiądź ze mną
Lisu, naprawdę, przełam się i usiądź ze mną
Nie wiem czy siedzenie na "A" znaczy awans - każdy ma tam dostęp... Ale zawsze mi brakowało dobrego dopingu w Pabianicch
O ile się nie mylę, to nie dalej niż na przedostatnich derbach sam widziałem jak ochrona wraz z policją odcina dostęp do w/w sektora dla gości...
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2005, 00:54 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
Trenejro pisze:simon pisze:Lisu, naprawdę, przełam się i usiądź ze mną
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simon... Naprawde, "rozmawiając" na forum polubiłem CIę, ale... dlaczego zlewasz? Lisu lubi wygrywać - pracował z najlepszymi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiem, wiem - nie ma jak "skromność"...
nie obraź się na mnie czasem - ale ja lubię szydzić i polewać z czego i kiedy się da - z siebie także - a może głównie. Zatem jak tylko jest gdzie "szpilkę wsadzić" to nie bierz tego do siebie. Chłopaki od Was już mnie chyba poznali i rozumieją, iż w gruncie żeczy to ze mnie "dobra dusza"...