KS PIASECZNO-BIOMLEK CHEŁM 60:73
Moderator: Moderatorzy
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
KS PIASECZNO-BIOMLEK CHEŁM 60:73
Wypracowane całą ekipą zwycięstwo drużyny z Chełma. Gratulacje!!! Opis i szczegóły niebawem. Na razie czas na zasłużony odpoczynek dla całej ekipy:)
-
Kibol11
-
Gość
Kibol11 pisze:Kurcze przegrałem kubek ale gratuluje dziewczynom .............!!!he mam nadzieje ze naprawde był to mecz wygrany całą drużyną a nie zawodniczkami z ławek ekstraklasy Zawsze i Wszędzie Biomlek będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kibol a co za różnica czyt to ławka ekstraklasy,I-ej ligi czy jakaś inna? Jest tak samo twarda w d***. A co to za zawodniczki ekstraklasy gdzie Gozdur wystąpiła w 4 meczach łącznie 9 minut i zdobyła w tym czasie 2 pkt, Szewczuk (a nie Szewczyk panie kierowniku) wystąpiła w 2 meczach przez 3 minuty i zdobyła 2 pkt. Natomiast Paluszek i Figiel wystąpiły w jednym meczu.Pierwsza z nich grała 3 min a druga 2! Więc proszę nie pisz,że są to zawodniczki ekstraklasy.
Gratuluję zwycięstwa!
pozdrawiam
Zyzia pisze:Seba pisze:Mam takie malutkie pytanko... z ciekawości. Z którym zespołem trenują te dziewczyny, które wymienił Albi? To znaczy te niby z ekstraklasy - z tym, w którym grają więcej, czy z tym, który gra w wyzszych rozgrywkach?
Pozdrowionka i gratuluję wygranej!
Trenują i grają z Biomlekiem
No i BARDZO DOBRZE! To wtedy taki zespół rezerw ma sens - w każdym zespole grają te, które wspólnie trenują, tworząc DRUŻYNĘ!!! Niestety nie wszędzie tak jest
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Kiedy dostane kubek , który wygrałem ?? 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
KIBIC pisze:Kiedy dostane kubek , który wygrałem ??
Kibic jak narazie kubek jest niczyj ponieważ drugi mecz pucharowy jest dopiero w środę. Ten sobotni to mecz ligowy.
Seba zawodniczki,które wymieniłem grają w tym sezonie w Biomleku a w zeszłym trenowały z Meblotapem i stąd stwierdzenie kibola11 "zawodniczki ławek ekstraklasy". Jakie to były zawodniczki ekstraklasy pytam! Jakoś nikt nie chce udzielić odpowiedzi więc po co pisać takie rzeczy,które są dla tych dziewczyn przykre.
ALBI pisze:KIBIC pisze:Kiedy dostane kubek , który wygrałem ??
Kibic jak narazie kubek jest niczyj ponieważ drugi mecz pucharowy jest dopiero w środę. Ten sobotni to mecz ligowy.
A to przepraszam nie doczytałem
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Kibol11
no to właśnie napsiałem że z ławek ekstraklasy bo tylko na nich siedziły a teraz zabieraja miejsce na boisku młodym Chełmiankom ktore miały się nauczyć grać w tej pierwszej lidze o to mi chodzi!!.bo przecież przed Chełmiankami mecze juniorek!!.........ale ok już więcej tak nie będę pisał ........pozdarwiam gwiazdy z ławek........i wygrywajcie mecze!!! Zawsze i Wszędzie Biomlek moim klubem będzie 
-
CHełm
kibol11 zgadzam sie z Tobą to nie sprawiedliwe że jakies zawodniczki, które nie wiadomo skad sie wzięły garają w pierwszym składzie!! przeciez teraz te Chełmianki które w tamtym sezonie przeszły do finałów Mistrzostw Polski Kadetek i tam zajęły 8 miejsce siedzą teraz na trybunach albo co najwyżej na ławie i graja po kilka minut! chyba ten fakt oznacza ze sa to na prawde dobra koszykari i powinny grac teraz! i tak przeciez BIOMLEK narazie sie tylko ogrywa więc niech sie ogrywa a nie uczy kibicowac!!