Szymon pisze:Gratulacje dla Polkowic!!!
Zastanawia mnie tylko ta awaria oświetleniaHmm... celowe to było czy nie
![]()
tak, celowe
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Kuba pisze:Celowa awaria oświetlenia?![]()
a niby po co? nasze dziewczyny były w wyraźnym gazie, gdyz własnie odrobiły dość sporą stratę i zaczęły budować wlasną. ehh ...

Szymon pisze:Kuba pisze:Celowa awaria oświetlenia?![]()
a niby po co? nasze dziewczyny były w wyraźnym gazie, gdyz własnie odrobiły dość sporą stratę i zaczęły budować wlasną. ehh ...
Wiesz Kuba, na mecze koszykówki chodzę już 20 lat i jakoś nigdy się nie spotkałem z awarią oświetleniaA u Was z tego co czytam wydarzyło się to już drugi raz. Hmmm....
![]()
Jeśli macie problem ze znalezieniem dobrego elektryka, który zadba o wszelkie niuanse związane z elektryką na hali, to daj znać, polecę Wam wyśmienitego fachowca w tej dziedzinie - GienkaTylko uprzedzam że nie będzie to tanie
![]()
![]()
ginda pisze:owszem, kiedys przerwano juz u nas mecz, ale na kilka minut z powodu awarii tablicy.
z tego co pamietam to tez wszystsko poszlo, swiatlo itp
brzydki pisze:majoneez pisze:zatem mamy zagadkę do rozwiązania: Premier czy prezes zarządził awarię oswietlenia i dlaczego akurat wtedy?![]()
![]()
![]()
hehe
a czy aby ta pierwsza awaria nie miala miejsca podczas pamietnego meczu z LKS'em? tym z dwoma dogrywkami u nas? i kto wowczas dzwonil, i do kogo?
Kuba pisze:to nie była tylko awaria oświetlenia tylko ogólnie prądu. wiec razem z tablicą itd. o ile pamietam w Pabianicach tez nie jest to nieznany problem, wiec wstrzymaj sie od niepotrzebnych i moim zdaniem troche głupich pytań o celowość awarii ...
masz racje. był to drugi raz. ale kiedy byl ten pierwszy przypadek? 5 lat temu. chyba awaria prądu raz na 5 lat to żadna tragedia?

Czy Polkowice 5 lat temu grały już w Ekstraklasie?? Jakoś nie moge sobie przypomnieć od kiedy jesteście w elicie i mam nadzieję na fachową odpowiedź.
I w kwestii formalnej, czytając gorące i nerwowe tłumaczenia Szanownych forumowiczów z Polkowic zastanawiam się czy przypadkiem nie macie nic wspólnego z tą awarią![]()
![]()
Heh.... w pierwszym moim poście nic nie zasugerowałem żę to niby Wasza winna a tu takie tłumaczenia
![]()
![]()
![]()
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości