P.S.laseczki koffffffffam was BIOMLEK TO JEST POTEGA A z Babka dajmy juz spokoj nie warto pozdro dla niej
MKS BIOMLEK CHEŁM 2006
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
zawodniczka biomleku
P.S.laseczki koffffffffam was BIOMLEK TO JEST POTEGA A z Babka dajmy juz spokoj nie warto pozdro dla niej
-
Gość
ludzik76 pisze:Oficjalnego stanowiska nie będzie w najbliższym terminie. Przepraszam, ale obecnie jest wiele innych ważniejszych dla klubu zadań a nie rozstrząsanie sprawy, która i tak nie powinna się tu znaleźć. Zatem, jeśli jeszcze kiedyś ktoś sobie o tym przypomni to może ustosunkujemy się do sprawy. Na razie praca, trening, zaangażowanie i wyniki- to najważniejsze.
Szacunek dla wszystkich:)
PpooooOOOoooCiiIIIsssSSSSkkkkkk::):)
-
ja a kto inny
koniec z tym heeh ja tez jestem za zdrową rywalizacjia podkreślam zdrową!!!! ale jak trener się pyta czy mam jechac na obóz a moje kochane koleżanki z drużnyny mówią że nie do jest to dla mnie bardzo zastanawiające i oto się rozchodziło teraz mam już to wszystko gdzieś i jeżdżę tam robię swoje i wole z nikim nie mieć żadnych kontaktów a głupie uśmieszki itp mam już gdzieś poprostu niestety nie ma innej drużyny w tym regionie a wybrałam sobie studia tekie że nie mogę sobie pozwolić na to żeby znaleźć inną!!!i tyle POZDRO dla was dziewczyny i dla Pocissska hehe wielki sportowiec hyhyhy 3majcie się!!! i powodzenia na meczach
-
ja
a no i powiem wam jeszcze szczerze gdybym nie Kochała koszykówki to nigdy w życiu bym się tak nie poświecała jeździć codziennie 65 km w jedną i w drugą stronę to też jest męczące a potem dostałam nagrodę hehe od wszystkich od Was trenera i całego tego śmiesznego Prezesa to też nie jest nic cudownego!! uwierzcie!!
-
ja
a no i nie wspominajac o tym ze czasem po treningach ledwo zdążałam na busa bo pół godziny sie mniej wiecej idzie hehe ale to nie ważne liczy się to co kocham i nikt nie zabierze mi przyjemności grania w koszykówkę!!!!!!!! i tyle już wiecej nie bedę z kim kolwiek tutaj dyskutować!! A I JAK TAM MECZ JUNIOREK?? bo nikt się nie pochwalił nie ma żadnego komentarza??
-
piłkarka:)
Chcialabym nadmienic ze kolezanka Babka trenowala z ekstraklasa i wy z tego swojego biomleku nawet jej do piet nie siegacieI nie bedzie sukcesow dopoki sie miedzy soba nie zaczniecie dogadywac.I jeszcze jedna sprawa to taka mianowicie przestance obgadywac na wzajem i nagabywac trenera na temat dziewczyn z Lublina bo wy Chelmianki gracie tylko i wylacznie dlatego ze gracie z ze soba od zawsze.Jak trener wreszcie przejrzy na oczy to moze byc juz za pozno bo ona trafi gdzies w bardziej przyjazne miejsce niz Chelm.Pani Babka bo tak powinnyscie sie do niej zwracac jest tak wszechstronna zawodniczka i tak ambitna i czasem jest na dwoch treningach dziennie(trenuje takze pilke reczna razem ze mna) i jeszcze jakby cos mogla w grafik swoj zmiescic to podejrzewam ze dalaby rade i ze w kazdej druzynie i dyscyplinie jest dobra.Zwroccie uwage jak musi kochac ten sport skoro ma jeszcze chec jezdzic tam do was i trenowac w tak milej atmosferze ale Nie bedzie czekala na wasza laske i trenera bo kazdego cierpliwosc się konczy a wtedy pozalujecie swojego zachowania i arogancji z jaka sie do niej odnosicie.Pozdrawiam:)
-
kleju
Przepraszam bardzo nie sadze zeby "Pani Babka"(SKORO MAMY SIE TAK ZWRACAC) gra lepiej, poniewaz trenowala z ekstraklasa,gdyz kilka zawodniczek z chelma takze,wiec nie wiem czy jej "do piet nie dorastamy".Chcialam jeszcze zauwazyc ze nikt nie robi nagonki na zawodniczki z Lublina,juz od dawna niebylo tego tematu.
-
Żołnierz1
Jak tak czytam te wpisy tonie da się ukryć ,że wina leży po stronie działaczy. Bo to że są tarcia to norma. I taka swoista rywalizacja powinna wyjść na dobre. Problem ,że działacze postawili sie w nijakiej pozycji. I mieliśmy dowód na forum. Najpierw piszą ,że będzie oświadczenie po czym się wycofują. Dziewczyny! Trenujcie. I tyle mogę powiedzieć.
-
;|.....magda
...do piłkarkaa
...ty wogole wiesz co ty piszesz....!!....
... nie no nie moge ;|...skoro my nie dosrastamy jej do pięt to dlaczego inna druzyna jej nie wziela jezeli jest TAKA DOBRA ....
...bez sensu ..
...i my mamy zwracac sie do babki ...PANI BABKA ...
ty sie dobrze czujesz????... bu hahaaa....
a i jeszcze jedno kto naskakuje na dziewczyny z lublina..???;|... nie wnikam ......;|
zostawie ten temat bez wiekszego komentarza!!!!!!!!!
pozdroooo BioOoOOOomLek...:*:*:*:*:*:*:*
a i jeszcze jedno kto naskakuje na dziewczyny z lublina..???;|... nie wnikam ......;|
zostawie ten temat bez wiekszego komentarza!!!!!!!!!
pozdroooo BioOoOOOomLek...:*:*:*:*:*:*:*
-
Gość
-
kleju
-
..............
-
?? :|
wogole to wsztsko jest bez sensu...po pierwsze my nic nie mówiłysmy żebyś nie mogła jechać z nami na obóz, to nie nasza decyzja więc już daj z tym spokój !! Po drugie jak masz coś do nas to powiedz na treningu...a nie żalisz sie na forum (wkońcu jak sam powiedziałaś trzeba mieć odwagę pogadać prosto w oczy...Ty jej chyba widocznie nie masz). Po trzecie żadna z nas nie nagadywała na trenera na temat WAs ("dzieczyn z Lublina") już dawno uzałysmy ze jesteśmy jedna druzyna i nie ma "WAS" i "NAS" !!
Po czwarte to daj już sobie z tym spokój !! :[ przyjedź na trening to pogadamy!! nie wszyscy musza wiedzeć o co masz do nas NIESŁUSZNE pretensje!! Po piete pozdro dla BIOMLEKU!!
-
Myff
-
JA
no i koniec hehe szkoda że też żadna z Was nie zaczeła gadki tylko głupie uśmieszki i podteksty!! a zresztą hehe A no i chciałam wam też powiedzieć że to po za bosiskiem pozostawiamy na brzegu a na bosiku jesteśmy jedną drużną!!więc wiesz Kleju heeh wiesz o co chodzi!! ale itak nie było źle ciekawa tylko jestem czy poskarżyłyscie się dziś trenerowi:) pozdro i do zobaczenia w czwartek !! Poka ja tam tylko chce gdzies trenować a Magda hehe a gdzie ja niby miała bym grać tylko u Was jets taki poziom i taka zawodniczka jak ja się tu nadaje ale trenuje i nie zwracam uwagii na cokolwiek!! a i z wami nie da się pogadać heh prosto w oczy bo od razu wiesz jak jest podtsksy i takie tam więc nie ma sensu
UWAŻAM TEMAT ZA ZAMKIETY I MAM PROŚBĘ DO ADMINISTRATOTA WIELKIEGO SZEFA LUDZIKA ŻEBY ZA TYDZIEŃ JUŻ NIE BYŁO TUTAJ TEGO TEMATU TAK JAK WTEDY WYKASOWAŁ TAMTO TO UWAŻAM ŻĘ TA DYSKUSJA PONIEKĄD NIEPOTRZEBA JEST ZAKOŃCZONA
UWAŻAM TEMAT ZA ZAMKIETY I MAM PROŚBĘ DO ADMINISTRATOTA WIELKIEGO SZEFA LUDZIKA ŻEBY ZA TYDZIEŃ JUŻ NIE BYŁO TUTAJ TEGO TEMATU TAK JAK WTEDY WYKASOWAŁ TAMTO TO UWAŻAM ŻĘ TA DYSKUSJA PONIEKĄD NIEPOTRZEBA JEST ZAKOŃCZONA