I liga - Grupa Wielkopolska (terminarz)
Moderator: Moderatorzy
-
poz
Wynik 43-90 dla Ostrowii w Zgorzelcu, nie sądze aby dawał jakieś nadzieje temu zespołowi Należy spojrzeć na sprawe realnie Osa to nie jest zespół klasowy, przy całym szacunku dla tego zespołu i taki wynik osiągnięty z juniorkami nie daje jakiegoś wielkiego powodu do dumy tym bardziej że dzień wczesniej z tym samym zespołem się jednak przegrało. Tak więc w kontekście meczy Ostrowia- Duda, mozna tylko mysleć czy u siebie Ostrów nawiąze w miare wyrównaną walkę. Czego życzę obu zespołom
a faworyt jest jeden i to 2:O dla Leszna....
-
Rafał Szeremeta
Nawrotek ma problemy z kręgosłupem... nie wiem na ile to poważne - z nami nie grała... Najtkowska rzuca głównie za trzy - w sytuacjach, kiedy nic MUKSowi nie przychodzi innego do głowy... jak jej wchodzi to bywa ciężko, ale w tym sezonie od dawna raczej nie wchodzi. Skobel - wielki talent... ale jakoś ostatnio bez błysku... krążą słuchy, że trochę są wyeksploatowane póki co, brak świerzosci... może trener J. miał taki PLAN - mocno na początku dać w kość
W każdym razie na pewno musicie znależć sposób na Dzidkę i trójki Oli... reszta w każdej chwili może "wypalić", ale póki co jednak o postawie zespołu w trudnych meczach decyduje ktoś inny... starszy...
Pozdro.
Pozdro.
-
Rafał Szeremeta
mati pisze:talar pisze:o ktorej w sobote jest mecz??
talar...mecz jest w niedziele... chyba, że nie wpadasz na meczyk? eee trudno wybaczam;););););):D:D:D:D:D:D
hahaha mati ale nie mecz "ptasiej grypy" tylko mecz MUKSu
parole... moje ulubione... 
To różnie bywa Rafał.. akurat ten mecz o którym mówisz sędziował akurat taki "talent", że nawet gdyby chciał coś drukować, to by nie potrafił
Stąd setki niezamierzonych pomyłek... Generalnie jest tak, jak napisała Ania - raczej Jabol u sędziów ma ciężkie życie.... i prawidłowo, bo większość jego zachowań zasługuje na krótkie trzymanie. Najlepiej i najsprawiedliwiej radzi sobie z nim Madanowski... ale gdy J. widzi go w rozpisce do prowadzenia jego meczu, to zgłasza protest od razu

-
Rafał Szeremeta