Najlepsza koszykarka w historii pabianickiego basketu. CZ.2

Moderator: Moderatorzy

Najlepsza koszykarka w historii?

Marzena Seroka (1986-89)
0
Brak głosów
Jadwiga Sidoruk (1988-93)
3
15%
Beata Wróbel-Binkowska (1988-99)
0
Brak głosów
Marzena Laskowska-Grabowska (1989-2000)
0
Brak głosów
Renata Szczygieł-Piestrzyńska (1990- )
5
25%
Marzena Jarzyna-Głaszcz (1990- )
0
Brak głosów
Elżbieta Nowak-Trześniewska (1990-94; 1998- )
5
25%
Sylwia Wlaźlak (2000- )
6
30%
Agnieszka Jaroszewicz (2000- )
1
5%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 17 listopada 2004, 21:40

Mikey pisze:
gostekk pisze:Sylwia Wlaźlak
:D

I czego się cieszysz??? Stało się coś??
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 17 listopada 2004, 22:05

Szymon pisze:
Mikey pisze:

A co innego gostekk miał napisać :lol: :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: najlepsza koszykarka

Postautor: Szymon » 17 listopada 2004, 22:09

siaka pisze:wiele z naszych koszykarek sa dobre ale uwazam ze zadna z nich nie jest juz tak wysmienita!wiekszosc z nich powinna odejsc na "emeryture" i dac szanse pograc mlodszym!przeciez dlugo grac nie beda i kto wtedy bedzie reprezentowal barwy Wlokniarza?moze czas odpowiedziec sobie na to pytanie

Częściowo masz racje. Stanowczo za mało jest u nas młodych zawodniczek. Tylko że nie ma w tej chwili takich talentów, które mogłby w młodym wieku z powodzeniem grać w drużynie walczącej o najwyższe laury. Jeśli zaś chodzi o emeryturę obecnych zawodniczek to wiek nie przzesądza jeszcze wszystkiego. Przy odpowiednim stylu życia można z powodzeniem prezentować wysoki poziom.

Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 17 listopada 2004, 23:11

Viallos pisze:
Szymon pisze:
Mikey pisze:

A moze musiał :D :D :wink: :wink: :wink:

gostekk

Postautor: gostekk » 25 listopada 2004, 15:30

Wojteg pisze:
Viallos pisze:
Szymon pisze:
Mikey pisze:

A moze musiał :D :D :wink: :wink: :wink:

Z całym szacunkiem dla innych chciałem tak zrobić i tak też uczyniłem.

Gość

Postautor: Gość » 25 listopada 2004, 17:08

Nie chce niczego ujmować autorowi tego tematu,ale jeśli chodzi o historie to zaproponawane zawodniczki nie świadczą najlepiej o znajomości tej historii.Koszykówka w Pabianicach istnieje od 35-stu lat i nie wytypowano żadnej koszykarki,które tworzyły tą historie.Pabianiczanki mają w swoim dorobku 4 tytuły mistrzowskie,a wy wymieniacie zawodniczki,które nie są z Pabianic a zapominacie o najlepszej Małgosi Kozerze-Gliszczyńskiej.Przypomnijcie sobie czasy hali pękającej w szwach.To przecież nie czasy Wlażlak i obecnych nabytków.Można tu wymienić wiele koszykarek i tak sie składa,że te grające obecnie to wcale nie te najwybitniejsze pabianiczanki.Jeżeli ktoś podejmuje sie tego tematu,to najpierw o kandydatki powinien zapytać trenera Langierowicza a nie kompromitować sie ignorancją.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 listopada 2004, 20:08

Anonymous pisze:Nie chce niczego ujmować autorowi tego tematu,ale jeśli chodzi o historie to zaproponawane zawodniczki nie świadczą najlepiej o znajomości tej historii.Koszykówka w Pabianicach istnieje od 35-stu lat i nie wytypowano żadnej koszykarki,które tworzyły tą historie.Pabianiczanki mają w swoim dorobku 4 tytuły mistrzowskie,a wy wymieniacie zawodniczki,które nie są z Pabianic a zapominacie o najlepszej Małgosi Kozerze-Gliszczyńskiej.Przypomnijcie sobie czasy hali pękającej w szwach.To przecież nie czasy Wlażlak i obecnych nabytków.Można tu wymienić wiele koszykarek i tak sie składa,że te grające obecnie to wcale nie te najwybitniejsze pabianiczanki.Jeżeli ktoś podejmuje sie tego tematu,to najpierw o kandydatki powinien zapytać trenera Langierowicza a nie kompromitować sie ignorancją.

Posłuchaj gościu! Ty mnie tutaj nie ucz historii, nie przypominaj czasów świetności Włókniarza, bo ja w tym wszystkim miałem zaszczyt uczestniczyć. Otwórz lepiej oczy i popatrz na istniejące tematy. Wybór najlepszej koszykarki z przyczyn technicznych byłem zmuszony rozbić na dwie części. Poczytaj sobie wszystko dokładnie i nie kompromituj się ignorancją!

Obrazek

gostekk

Postautor: gostekk » 29 listopada 2004, 14:07

Anonymous pisze:Nie chce niczego ujmować autorowi tego tematu,ale jeśli chodzi o historie to zaproponawane zawodniczki nie świadczą najlepiej o znajomości tej historii.Koszykówka w Pabianicach istnieje od 35-stu lat i nie wytypowano żadnej koszykarki,które tworzyły tą historie.Pabianiczanki mają w swoim dorobku 4 tytuły mistrzowskie,a wy wymieniacie zawodniczki,które nie są z Pabianic a zapominacie o najlepszej Małgosi Kozerze-Gliszczyńskiej.Przypomnijcie sobie czasy hali pękającej w szwach.To przecież nie czasy Wlażlak i obecnych nabytków.Można tu wymienić wiele koszykarek i tak sie składa,że te grające obecnie to wcale nie te najwybitniejsze pabianiczanki.Jeżeli ktoś podejmuje sie tego tematu,to najpierw o kandydatki powinien zapytać trenera Langierowicza a nie kompromitować sie ignorancją.

Ja jeszcze chciałem dodać, że historia to nie tylko ta dotychczasowa działalność klubu. Historia współczesna to też historia i te zawodniczki które teraz reprezentują klub też piszą jej treść.
Co do Małgosi Kozery-Gliszczyńskiej to tak jak pisał Szymon jest ona umieszczona w cz. I.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 listopada 2004, 20:25

Dokładnie tak jak piszesz gostekk.
Najciekawsze jest to że ten "gość" który tak się oburzył że w ankiecie znalazło się miejsce dla Reni, Jarzynki, Sylwii czy Guśki zna te zawodniczki, rozmawia z nimi, udaje ich wielkiego fana. Tutaj na forum jednak wypisuje że nie powinny się znależć w tej ankiecie, że nie są owe zawodniczki wybitne. Brak odwagi i dwulicowość.

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2005, 12:32

wg mnie: (wg obecnych nazwisk :))Piestrzyńska i Storozyńska

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 lutego 2005, 13:31

Sylwia Wlaźlak :D

tak samo w reprezentacji
przynajmniej od czasu kiedy zacząłem sie interesować kobecą koszykówką zawodowo ;)

Wróć do „Archiwum”