Co myślicie o dotychczasowej grze Kae?
Moderator: Moderatorzy
Co myślicie o dotychczasowej grze Kae?
Moim zdaniem Micaela jest super!!!!skoczna,celne rzuty. A jak się ładnie cieszy jak rzuci
I jakie ma ładne paznokcie
Niewiem jak ktoś mógł ją nazwać BAMBUSICĄ
Gra zajefajnie!!!!!!!!!!!powinni z nią podpisac kontrakt na nastepny sezon
Madziorek
-
Gość
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Ja także uważam, że gra świetnie. Aż chce się patrzeć na Jej grę !! !! !!
Kurdę, szkoda tylko że nie zawsze trafia z dobrych pozycji !!
Ale mam nadzieję, że celność Jej się poprawi w następnym sezonie
.
Kurdę, szkoda tylko że nie zawsze trafia z dobrych pozycji !!
Ale mam nadzieję, że celność Jej się poprawi w następnym sezonie
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
Gość
Porównać ją do Amerykanek z innych drużyn...tamte to takie napuszone chodzą...Kae z każdego punktu zdobytego się cieszy i to mi się w niej podoba...gra dobrze, chociaż ma czasem słabszy dzień, co może się każdemu przytrafić, i da się przy tym lubić. Szybka(nawet bardzo), zwinna, skoczna i uśmiechnięta
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
A ja powiem tak. Faktycznie Kae jest zajebiście szybka (odnosze wrażenie że czasami to nawet sama za sobą nienadąża
) i potrafi grać wyjątkowo atrakcyjnie dla oka. Ale żeby nie było za słodko to uważam, że trzy może cztery dobre mecze w jej wykonaniu do tej pory to trochę za mało.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- franek
- Nowy na forum
Kowalik pisze:Ale żeby nie było za słodko to uważam, że trzy może cztery dobre mecze w jej wykonaniu do tej pory to trochę za mało.
Podaj więc proszę przykład innej zawodniczki, która z taką pasją podchodzi do gry jak Kae...
PS. To po Jej akcjach na sali podnosiła się wrzawa... dlatego iż ten sposób gry jest bardzo atrakcyjny dla publiczności... a atrakcyjność widowiska to dziś sposób na pełną halę na każdym meczu...
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...
franek pisze:
PS. To po Jej akcjach na sali podnosiła się wrzawa... dlatego iż ten sposób gry jest bardzo atrakcyjny dla publiczności... a atrakcyjność widowiska to dziś sposób na pełną halę na każdym meczu...
Masz racje tylko powiedz mi ile było tych meczy
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Może skuteczności nie ma rewelacyjnej, ale na tle zespołu wwydaje mi się, że jest na dobrym poziomie.
Bardzo dobra motoryka, dobra obrona (szybkie ręce), a przede wszystkim to co brakuje innym naszym zawodniczką - PASJA. Po prostu koszykówka ją cieszy i to widać, każdy zdobyty punkt każda akcja w obronie, każde podanie są dla niej na wagę złota.
Jedyny mankament to brak rzutu z dystansu - ale nie każdy jest idealny.
Ja osobiście jestem zachwycony, mam nadzieję, że zostanie u nas na przyszły sezon.
Zaangażowaniem w grę ona jedyna zasługuje obecnie na miano Włókniarki
Bardzo dobra motoryka, dobra obrona (szybkie ręce), a przede wszystkim to co brakuje innym naszym zawodniczką - PASJA. Po prostu koszykówka ją cieszy i to widać, każdy zdobyty punkt każda akcja w obronie, każde podanie są dla niej na wagę złota.
Jedyny mankament to brak rzutu z dystansu - ale nie każdy jest idealny.
Ja osobiście jestem zachwycony, mam nadzieję, że zostanie u nas na przyszły sezon.
Zaangażowaniem w grę ona jedyna zasługuje obecnie na miano Włókniarki
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
-
Gość
- franek
- Nowy na forum
Kowalik pisze:(...) ale skutecznościa to Kae nie imponuje.
Problem w tym, że ostatnimi meczy rzadna z graczek nie imponuje, ciągłe straty, brak skuteczności... Kae w tym wszystkim ma jednak swój własny styl, jak sam napisałeś: (...) potrafi grać wyjątkowo atrakcyjnie dla oka, nawet jeśli gra poprostu nie idzie...
PS. Myślę, że Jej entuzjazm musi, tak samo jak na publiczność, oddziaływać również na pozostałe koszykarki, co nie jest bez znaczenia...
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...
-
gosccccc
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Zawodniczka żywiołowa, szybka, zwinna, sprawna i waleczna. Dobra w obronie, zaliczająca fajne przechwyty. W ataku jednak niestabilna, grająca w kratkę. Mało skuteczna w rzutach z dystansu, znacznie lepsza w wejściach pod kosz.
Uważam że można ją zatrudnić na następny sezon i zobaczyć jak się zaprezentuje w przekroju całego sezonu a nie tylko kilku miesięcy.
Uważam że można ją zatrudnić na następny sezon i zobaczyć jak się zaprezentuje w przekroju całego sezonu a nie tylko kilku miesięcy.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Kibic MRKS-U