4 grudnia- mecz wyjazdowy z AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
4 grudnia- mecz wyjazdowy z AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
uwaga! 4[sobota] grudnia organizujemy wyjazd na mecz z gorzowem. do tej pory zdeklarowanych jest 5 osob[malo!]. prosze tutaj raz jeszcze ptowierdzic swoja chec wyjazdu!pilne!!!, zakup biletow zaplanowalem z marasem na ten czwartek!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
poezja
poezji ciag dalszy:
Gorzów czeka, wy czekacie ale i tak nie wygracie
:p
Gorzów czeka, wy czekacie ale i tak nie wygracie
:p
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
MARAS pisze:Poznań czeka my czekamy aż Gorzowik pokonamy!
Dobra poezja co nie?
Ma ktoś zarzuty?
nic ci nie przybyło pokory i szacunku dla rywala .....
Nasze dziewczyny ostatnio sprowadziły Cię na ziemię, jadnak widac znowu zaczynasz się przemądrzać! Maras, to naprawde zaczyna być wkurzające. Ile razy jeszcze AZS musi polec w kiepskim stylu, abys wreszcie nabrał trochę pokory i dystansu?
Człowieku OPANUJ SIĘ!
Kuba pisze:![]()
nic ci nie przybyło pokory i szacunku dla rywala .....
Nasze dziewczyny ostatnio sprowadziły Cię na ziemię, jadnak widac znowu zaczynasz się przemądrzać! Maras, to naprawde zaczyna być wkurzające. Ile razy jeszcze AZS musi polec w kiepskim stylu, abys wreszcie nabrał trochę pokory i dystansu?
Człowieku OPANUJ SIĘ!
Nie mowie o wczesniejszych "przemądrzaniach" Marasa, ale tutaj w tym przypadku nie uważam, żeby to był brak pokory czy coś temu podobne. To jest tekst przyśpiewki kibicowskiej jak na pewno wiecie i chyba można sobie napisać takie coś. A co Maras ma pisać: czekamy aż przegramy? W końcu jest kibicem AZSu tak jak Wy jestescie kibicami swoich drużyn. Co prawda Wy nie wypisujecie takich rymów ale chyba nie ma zakazu pisania takich rzeczy.
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
najswierzsze i chyba raczej ostateczne informacje: w Gorzowie pojawimy sie w szesc osob.
mecz bedzie trudny, z reszta chyba nie ma latwych, ale mam nadzieje ze wygramy!
Kuba! no sorry ale tym razem to chyba Ty przesadziłes troche. masz racje: marka sprowadzila na Ziemie porazka z polkowicami, ale to, ze napisal ze czeka na zwyciestwo jego zespolu nie jest chyba wyrazem braku szacunku do przeciwnika???
ogolnie:moim zdaniem po to by byc kibicem nie jest potrzebna pokora przed innymi zespolami. szacunek i respekt- jak najbardziej tak, ale mysle ze pokora-nie. pokora kojarzy mi sie z tym ze ktos/cos musi kogos/czegos sluchac i byc mu bezwzglednie ulegly...w sporcie, w lidze miedzy zespolami nie powinno tak chyba byc!!!zatem na jakiej podstawie Maras ma żywić pokore w stosunku do innego zespolu??? szacunek i respekt:oczywiscie tak, ale pokora:mysle ze nie.
mecz bedzie trudny, z reszta chyba nie ma latwych, ale mam nadzieje ze wygramy!
Kuba! no sorry ale tym razem to chyba Ty przesadziłes troche. masz racje: marka sprowadzila na Ziemie porazka z polkowicami, ale to, ze napisal ze czeka na zwyciestwo jego zespolu nie jest chyba wyrazem braku szacunku do przeciwnika???
ogolnie:moim zdaniem po to by byc kibicem nie jest potrzebna pokora przed innymi zespolami. szacunek i respekt- jak najbardziej tak, ale mysle ze pokora-nie. pokora kojarzy mi sie z tym ze ktos/cos musi kogos/czegos sluchac i byc mu bezwzglednie ulegly...w sporcie, w lidze miedzy zespolami nie powinno tak chyba byc!!!zatem na jakiej podstawie Maras ma żywić pokore w stosunku do innego zespolu??? szacunek i respekt:oczywiscie tak, ale pokora:mysle ze nie.
Maras zapytał, czy "dobra poezja" i czy ktoś ma zarzuty, więc mu odpisałem.
Maras jest pewny wygranej swojego zespołu tak, jak w kazdym innym meczu. Szkoda tylko, ze porazki nie nauczyly go, że nie nalezy mówić "hop" zanim się przeskoczy... i szkoda, ze chyba tego juz się nigdy nie nauczy.
Pozdrawiam
Maras jest pewny wygranej swojego zespołu tak, jak w kazdym innym meczu. Szkoda tylko, ze porazki nie nauczyly go, że nie nalezy mówić "hop" zanim się przeskoczy... i szkoda, ze chyba tego juz się nigdy nie nauczy.
Pozdrawiam
Nauczyłem się ! Co ty wygadujesz może troche za impulsywnie się wypowiadam! Co waszej do wygranej w Polkowicach to gratuluje tobie jak całemu Zagłebiu Miedziowemu zwycięstwa jak najbardziej zasłużonego nad fatalnie grającym w tym dniu AZS z Poznania!
Wyrażam skruche!
Wyrażam skruche!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re: 4 grudnia- mecz wyjazdowy z AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Mytek pisze:uwaga! 4[sobota] grudnia organizujemy wyjazd na mecz z gorzowem. do tej pory zdeklarowanych jest 5 osob[malo!]. prosze tutaj raz jeszcze ptowierdzic swoja chec wyjazdu!pilne!!!, zakup biletow zaplanowalem z marasem na ten czwartek!
mało powiadasz??? ale jestem pełen podziwu waszego dopingu i gratuluje zwyciestwa.
szacuneczek panowie
ps
widzieliscie jak wam zrobiłem zdjęcie?
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: