Mamy nowych moderatorów!

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 18 maja 2006, 12:40

No masz racje mamy Cie :lol: Kwiatów nie bedzie bo krowa zeżarła :wink: !!!! A jak tam Twój zespół, awans jest?? :twisted:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 18 maja 2006, 15:39

nie awansowalismy przegralismy ten mecz jeden w calym sezonie ktory pogrzebal nasze szanse o dzika karte bedzie chyba bardzo ciezko bo ze statrych zawodnikow zostalbym tylko ja wiec niema komu grac i chyba nie kupimy a ja mam propozycje z jeleniej gory jak mozna bylo przeczytac nawet o tym u was w dziale aktualnosci temat "taraszkiewucz trenerem sudetow" i chyba tam zagram i dlatego wlasnie moge byc zadkim gosciem u was bo bede mial wiece meczy i dluzsze wyjazdy ale bede robil co w mojej moc aby byc na jak najwiekszej liczbie meczy :D

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 18 maja 2006, 18:16

No to prawdziwa postawa kibica :D Wiesz dla Ciebie bedzie zawsze miejsca na nowej hali :wink: No i zobaczymi jak będzie Ci szło w nowym zespole :!:

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 18 maja 2006, 22:13

{Mikro pisze:nie awansowalismy przegralismy ten mecz jeden w calym sezonie ktory pogrzebal nasze szanse o dzika karte bedzie chyba bardzo ciezko bo ze statrych zawodnikow zostalbym tylko ja wiec niema komu grac i chyba nie kupimy a ja mam propozycje z jeleniej gory jak mozna bylo przeczytac nawet o tym u was w dziale aktualnosci temat "taraszkiewucz trenerem sudetow" i chyba tam zagram i dlatego wlasnie moge byc zadkim gosciem u was bo bede mial wiece meczy i dluzsze wyjazdy ale bede robil co w mojej moc aby byc na jak najwiekszej liczbie meczy :D

a kto tam mieszka? :lol: 8)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 18 maja 2006, 22:37

Wnoszę tu apel do nowowybranych moderatorów aby przywołali uzytkowników do porządku isami dali przykład ,bo dyskusja schodzi na inny temat niz jest w tytule. :lol: :wink:
Ja go znam to jest ten no...:)

Ja

Postautor: Ja » 19 maja 2006, 01:03

No wlasnie

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 19 maja 2006, 07:16

Brodacz pisze:Wnoszę tu apel do nowowybranych moderatorów aby przywołali uzytkowników do porządku isami dali przykład ,bo dyskusja schodzi na inny temat niz jest w tytule. :lol: :wink:

Moderatorzy mają pewnie taki okres, że muszą się "wyszumieć" i zapewne już niedługo zaczną działać ;) Póki co przed nami trudny sezon ogórkowy - ważne, by nasze podforum nie zastygło.. :wink: i potrzebne są teraz luźne rozmowy w tłoku.. 8)
..you got to lose, to know how to win..

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 19 maja 2006, 10:05

no wiadomo kto mieszka w jelonce ale aktualnie miszka tez w brzegu i sie bedziemy mijac:P

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 19 maja 2006, 10:56

Brodacz ty z postami uwazaj bo mozesz za 2 wejsciem ich nie zobaczyc :twisted: :twisted: Mario dobrze mowi trza przetestowac wladze hehehehehe 8)

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 19 maja 2006, 11:26

straszysz mnie? :lol:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 19 maja 2006, 13:52

yyyyyyyyyy no to sobie uwzaj 8)

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 20 maja 2006, 00:03

No to musze sie wyszumieć .........................................

.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.

szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz szzzzzzzzzzzzzzzzz szzzzzzzzzzzzzzz szzzzzzzzzzzzzzzz No i narazie mi wystarczy :wink:

Wróć do „KS Odra Brzeg”