Mamy nowych moderatorów!
Moderator: qBK
nie awansowalismy przegralismy ten mecz jeden w calym sezonie ktory pogrzebal nasze szanse o dzika karte bedzie chyba bardzo ciezko bo ze statrych zawodnikow zostalbym tylko ja wiec niema komu grac i chyba nie kupimy a ja mam propozycje z jeleniej gory jak mozna bylo przeczytac nawet o tym u was w dziale aktualnosci temat "taraszkiewucz trenerem sudetow" i chyba tam zagram i dlatego wlasnie moge byc zadkim gosciem u was bo bede mial wiece meczy i dluzsze wyjazdy ale bede robil co w mojej moc aby byc na jak najwiekszej liczbie meczy 
{Mikro pisze:nie awansowalismy przegralismy ten mecz jeden w calym sezonie ktory pogrzebal nasze szanse o dzika karte bedzie chyba bardzo ciezko bo ze statrych zawodnikow zostalbym tylko ja wiec niema komu grac i chyba nie kupimy a ja mam propozycje z jeleniej gory jak mozna bylo przeczytac nawet o tym u was w dziale aktualnosci temat "taraszkiewucz trenerem sudetow" i chyba tam zagram i dlatego wlasnie moge byc zadkim gosciem u was bo bede mial wiece meczy i dluzsze wyjazdy ale bede robil co w mojej moc aby byc na jak najwiekszej liczbie meczy
a kto tam mieszka?
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Brodacz pisze:Wnoszę tu apel do nowowybranych moderatorów aby przywołali uzytkowników do porządku isami dali przykład ,bo dyskusja schodzi na inny temat niz jest w tytule.![]()
Moderatorzy mają pewnie taki okres, że muszą się "wyszumieć" i zapewne już niedługo zaczną działać
..you got to lose, to know how to win..