Półfinaly Juniorek
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Anonymous pisze:w cwiercfinałach...
no no , dziękujemy Ci Gdynio , że się podłożyłaś akurat 13 pkt - tyle ile potrzebowaliśmy żeby wyjść z pierwszego miejsca
widzę , że zwolennicy teorii spiskowej zagościli na forum
teraz każdy kto przegra będzie podejrzany
pozdrowienia ze Szczecina i do zobaczenia w finale
-
Żołnierz1
Jest jak jest i nic tego nie zmieni. Zgodnie z tym co pisałem po Gorzowie Stalowa Wola,Osy to dla mnie faworyci. Do tego dołączył MUKS nie obecny w Gorzowie. Niespodziankę może zrobic Kusy. Bardzo niewygodna drużyna. Nie znam siły rażenia Pabianic i Wołomina. Gorzów przy całym szacunku dla każdego, to raczej nie kandydant do medalu. No chyba,że finały w Gorzowie.
-
gosciowka
-
Gość
Anonymous pisze:w cwiercfinałach...
hehe no dzieki wielkie Gdynio za podklad..taa..oczywiscie...jak ktos tu napisal te 13 pkt ktore spowodowaly dostanie sie Gdyni do (nie ma co ukrywac) mocniejszej grupy to byly na pewno specjalnie!! ech ludzie darujcie sobie takie dywagacje na takie tematy...przeciez to jest gra..i do tego mlodziezowa..no to teraz w finale jak ktos przegra(a tak byc przeciez musi
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Żołnierz1
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Siekierka:)
- Nowy na forum
zawodniczka osy
chcialam wszystkich przeprosic ze podczas 3 meczu polfinalowego nie mialam sil po 3 minucie , ze moje pierwsze pkt. zdobylam w 4 kwarcie (2 pkt , caly moj dorobek tego mecz) a rzucalam chyba z 20 razy modlac sie aby w koncu wpadlo !! przepraszam ze wyszlam na ten mecz niesamowicie zmobilizowana a nic mi nie szlo , przepraszam ze nie rzucilam zadnej 3 i ze zapier... w obronie jak glupia zeby zdobyc jakies pkt. bo juz nie pamietalam kiedy ostatnio cos nam wpadlo.... przepraszam.....
<<<.....~~ OsA ~~.......>>
-
Gość
Re: zawodniczka osy
Siekierka:) pisze:chcialam wszystkich przeprosic ze podczas 3 meczu polfinalowego nie mialam sil po 3 minucie , ze moje pierwsze pkt. zdobylam w 4 kwarcie (2 pkt , caly moj dorobek tego mecz) a rzucalam chyba z 20 razy modlac sie aby w koncu wpadlo !! przepraszam ze wyszlam na ten mecz niesamowicie zmobilizowana a nic mi nie szlo , przepraszam ze nie rzucilam zadnej 3 i ze zapier... w obronie jak glupia zeby zdobyc jakies pkt. bo juz nie pamietalam kiedy ostatnio cos nam wpadlo.... przepraszam.....
dobrze rokuje na finał .... z kim gracie trzeci mecz ??
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie będę więc komentował Waszych wspaniałych postów i gwoli informacji ja wcale nie szukałem żadnej teorii spiskowej - napisałem tylko, że się Osankom po prostu nie chciało i nie podjęły walki, a one nawet do tego nie są się w stanie przyznać... Przykre... A oceny WSPANIAŁEJ grupy POZNAŃSKO-GORZOWSKO-ZGORZELECKIEJ są po prostu nie na miejscu, zwłaszcza, że opcja Poznań żadnego z tych meczy nie widziała i oczywiście Żołnierz - SKS 12 to nie tylko nie mistrzostwo ale dno totalne - koszykarsko i pewnie masz rację Seba całkowicie niesłusznie "jadę" z Osankami, które jak wiesz bardzo lubię, a Ty je tak doskonale znasz, że przesadzam i zapomnieliście dodać, że się na koszykówce i na klasie zespołów grających w półfinałach i ich przygotowaniu po prostu nie znam będąc dyletantem. Pażdzioszku - też przegięłaś zwłaszcza w tym co powiedziałaś zawodniczkom SKS 12 po tym dramatycznym wyrównanym meczu w busie i te Twoje tutaj posty... ekh . A rękę bardzo chętnie Ci podam, ponieważ jestem człowiekiem kulturalnym i doceniam robotę jaką wykonujesz codziennie - to wszystko i nie napinajcie się tak w finale jest Gorzów i Zgorzelec - to są fakty ( sport czasami jest okrutny, ale największą krzywdę robi się opiniami - do których macie oczywiście pełne prawo ) - pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
seven piszesz ze jest ci przykro z powodu tego co tu napisano. Wiem ze padło tu duzo oskarżen i słow które nie powinny paśc. Jak sam jednak napisałeś to sport, a on naprawde potrafi byc okrutny. Jak sam pewnie wiesz sam napisałes tu kilka stwierdzen, które mogły niektórych wkurzyć. Ja ze swojej strony chciałem przeprosic za swoje niektóre za ostre posty w tym temacie, jednak nie pozwole aby ktoś obrazał kogos kogo lubie. Nie teraz to za rok, moze odbijecie sie za porazke. Sami mogliście zapewnic sobie finał. Co za róznica czy zadecydowała o tym wasza nieznaczna porazka z Gdynia, czy znaczna porazka zmeczonych Osanek z Gorzowem.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”