Wasza wizja zespolu

Moderator: Moderatorzy

zawodniczka
Żak

Wasza wizja zespolu

Postautor: zawodniczka » 06 maja 2006, 22:00

Chcialabym abyscie przedstawili wasza wizje zespolu np
1 Wszystkie zawodniczki ktore waszym zdaniem powinny byc w zespole podzielcie to na grupy
np: rozgrywajaca+zmienniczka itp itp
2 Najlepeszy szkoleniowiec dla wyobrazonego zespolu
3 Co Wam sie nie podoba/co chcielibyscie zmienic
4.Oprawa meczow
5 Konkursy

I co wam jeszcze przyjdzie na mysl

Z oddanych glosow bedzie mozna Stworzyc zespol naszych marzen
Zapraszam do zabawy :D

pabiks pabianice

Postautor: pabiks pabianice » 07 czerwca 2006, 12:10

Jak dla mnie to z zespolu powinna odejść Da Costa... w tym roku poza jakims celnymi trojkami nic nie pokazala. Do skladu przydalaby sie jakas wysoka zawodnicza, oraz mocna skrzydlowa... rozgrywajacych mamy az nadmiar
Tomek Hekt powinien zostac, dobry szkoleniowiec, pokazal w tym sezonie, ze jest naprawde mocny.
Co bym zmienil... moze styl grania troche. No i zmienilbym noge Panti^^. Niech wraca do zdrowia, gdyby byla zdrowa mielibysmy srebro, albo zloto
Oprawa... Chyba jedna z lepszych w polskiej lidze koszykowki kobiet, ale bardzo małe grupki przyjezdzaja na wyjady. Trzeba cos z tym zrobic panowie ... i panie oczywiscie
Konkursy... wydaje mi sie ze pare naszych koszykarek potrafi robic jakies wsady... Moznaby jakies konkursy nie tylko dla koszykarek, ale i dla kibicow. Koszykarki powinny wybierac z trybun paru kibicow i rzucac jakies osobiste, albo szybka gra 1 vs 1 z okazji np. dnia dziecka, albo z okazji jakiegos jubileuszu...

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 07 czerwca 2006, 12:25

mogliby tu sprowadzic Briute Dominauskaite (nie wiem jak sie pisze) mysle ze fortuny by na nia nie wydali a wzmocnila by nasz zespol swoimi rzutami za 3 :D
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 07 czerwca 2006, 12:56

pabiks pabianice pisze:Jak dla mnie to z zespolu powinna odejść Da Costa... w tym roku poza jakims celnymi trojkami nic nie pokazala. Do skladu przydalaby sie jakas wysoka zawodnicza, oraz mocna skrzydlowa... rozgrywajacych mamy az nadmiar
Tomek Hekt powinien zostac, dobry szkoleniowiec, pokazal w tym sezonie, ze jest naprawde mocny. (...)

:lol: :lol: :lol: Sorki, może nie zbyt kreatywna krytyka, ale śmieszy mnie mówienie o czymś pewnym w kategoriach niepewnych...
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Gość

Postautor: Gość » 12 czerwca 2006, 12:41

moim zdaniem Krupa do domu, blokuje miejsce mlodym fajnym, a ze jest ....... Herkta to a trzyma, De Costa do siebie! Perlinska i nowa proteza dla Panti i MP polski!

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 12 czerwca 2006, 13:55

Anonymous pisze:moim zdaniem Krupa do domu, blokuje miejsce mlodym fajnym, a ze jest ....... Herkta to a trzyma, De Costa do siebie! Perlinska i nowa proteza dla Panti i MP polski!

Po 1 (moim zdaniem)Panti ma swoje lata i powrot po takiej kontuzji bedzie bardzo ciężki :evil: Patrz Sylwia Wlaźlak
a Po 2 wiele osob ma cos do krupy a moim zdaniem ona bardzo dobrze gra patrz Brązowy medal jak trafila 3 trojki pod rzad i to juz dobilo przeciwniczki albo zobacz mecz z Gorzowem jak ostatnia 3 uratowala nasze

pozdrawiam :D :D :D

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 12 czerwca 2006, 15:22

Na temat Krupy to też słyszałem wiele obelg ale przeciez dobrze wyprowadza piłki ja nie wiem o co niektorym chodzi :? a cały mecz tez potrafi zagrac wiec kondycje ma

SzymonSuchy
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: SzymonSuchy » 14 czerwca 2006, 08:38

zawodniczka pisze:
Anonymous pisze:moim zdaniem Krupa do domu, blokuje miejsce mlodym fajnym, a ze jest ....... Herkta to a trzyma, De Costa do siebie! Perlinska i nowa proteza dla Panti i MP polski!

Po 1 (moim zdaniem)Panti ma swoje lata i powrot po takiej kontuzji bedzie bardzo ciężki :evil: Patrz Sylwia Wlaźlak
a Po 2 wiele osob ma cos do krupy a moim zdaniem ona bardzo dobrze gra patrz Brązowy medal jak trafila 3 trojki pod rzad i to juz dobilo przeciwniczki albo zobacz mecz z Gorzowem jak ostatnia 3 uratowala nasze
]\
tak zgadzam się z tą opinią i podobnie jak ty uważam że krupa lepiej rozgrywa piłki od sylwii

pozdrawiam :D :D :D
Nie Zwyciężone Niebiesko- Biało- Zielone!!!!!!!!!!
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 14 czerwca 2006, 08:45

moze i lepeij rozgrywa ale w kazdym meczu brakuje wlasnie jej punktow..
sorry ze sie wtracilem ale taka jest wlasnie moja poinia
pozdro dla calych Pabianic!!!
Nasza przyjaźń zawsze jest!!!!
ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!
śmierc wrogom!!!nas nie rozłączy nic!!!

j... policję,tylko Bóg może nas sądzić!!!

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 14 czerwca 2006, 12:48

Ale rozgrywająca nie jest od zdobywania punktów tylko od rozprowadzenia dobrej akcji :wink: :wink: :wink: dziekujemy za pozdrowienia :D pozdro dla całego Brzegu :!:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 14 czerwca 2006, 13:02

Rozgrywacjaca musi miec tez duzo asyst a zdobywanie punktow to moim zdaniem rola centerki

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 14 czerwca 2006, 13:02

Ja mam taką wizję Waszego zespołu :mrgreen:

wypożyczycie Leo Panti i Alę do innej drużyny :mrgreen:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 14 czerwca 2006, 13:09

Fajny zart :!: :!: :!: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 14 czerwca 2006, 13:13

KIBIC pisze:Ja mam taką wizję Waszego zespołu :mrgreen:

wypożyczycie Leo Panti i Alę do innej drużyny :mrgreen:

Zacytował bym Ci tutaj jeden tekst ktory bardzo pasuje do tego ale nie wypada mowic nie ładnie.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 14 czerwca 2006, 13:26

No co jeszcze z Hiszpani wypożyczą nam Gosię i Martę Dydek wróci Temeka i Nolan + Ewelina Kobryn Lecia Marta Urbaniak + wzmocnienia z Pabianic + Małgosia Morka z Cukierków , Aga Szot Ola Chomać z Gorzowa i Lotos ma cały skład gotowy :roll: :wink: ale pomażyć dobra rzecz :P

Gwynbleidd fajny avatarek masz
:D :wink:

Ps1 Nie o tym temat jest więc koniec spamu z mojej strony ;)
Ps2 nie krzyczeć na mnie :wink:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Wróć do „Archiwum”