Witam Was kibice koszykarek AZS-u Poznan. Poniewaz mamy w dzisiejszych czasach mozliwosc wspanialego komunikowania sie przez internet.........moze "odnalazlbym" starszych kibicow i czlonkow starego Klubu Kibica AZS-u Poznan???? Prosze sie meldowac.
Mlodszym kibicom zycze duzo wytrwalosci podczas kazdego meczu i dopingujcie od pierwszej do ostatniej sekundy meczu:))
lesio
Chetnie powspominalbym piekne stare czasy.......AZS-u Poznan
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
hmm... na meczach pojawiają sie co jakis czas dwie osoby ze "starszego szeregu". Czasem jeżdza nawet na wyjazdy. Maras kiedyś miał kontakt do jednego z nich, ale nie jestem w stanie powiedziec, czy ten kontakt jest nadal aktualny.
Jednak obydwóch tych kibiców znał/kojarzył trener Haber - moze warto także do niego sie zwrócić?
Zobaczymy, czy ktos z tych starszych osób pojawi sie na pierwszym meczu z Gorzowem.
Jednak obydwóch tych kibiców znał/kojarzył trener Haber - moze warto także do niego sie zwrócić?
Zobaczymy, czy ktos z tych starszych osób pojawi sie na pierwszym meczu z Gorzowem.
reloaded :]
-
lesio
Stare czasy........
No stare czasy to mam na mysli czasy trenera Wisniewskiego........to byly bardzo dobre czasy.
-
lesio
Mez AZS-u
Niestety nie moge ......chociaz bardzo chetnie obejrzalbym sobie mecz AZS-u:))Mam nadziej ze kiedys do tego dojdzie.Niestety odleglosc jest za duza zebym tylko tak sobie na mecz przyjechal.
pozdrawiam was kibice AZS-u i dopingujcie dziewczyny w kazdym meczu od pierwszej do ostatniej minuty
lesio
pozdrawiam was kibice AZS-u i dopingujcie dziewczyny w kazdym meczu od pierwszej do ostatniej minuty
lesio