1 kolejka 11.10.2006
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
1 kolejka 11.10.2006
Panie i Panowie!
Już jutro zaczynamy kolejny sezon! Mam zaszczyt jako pierwszy założyć ten historyczny temat na kkforum. Wspólnie z Marco, nauczeni doświadczeniem z innych fora dyskusyjnych o tematyce kibicowskiej, postanowiliśmy że wszelkie relacje, zdjęcia i dyskusje odnośnie poza sportowej części meczy w danej kolejce będą zebrane w jednym temacie. Jeżeli zajdzie taka potrzeba i jakiś mecz wzbudzi wyjątkowo ożywiona dyskusję na forum przeniesiemy wszystkie wpisy do oddzielnego tematu poświęconemu tylko temu spotkaniu.
Dla przypomnienia:
1 kolejka - 11.10.2006
TS Wisła Kraków - KK AZS Jelenia Góra
CCC Polkowice - Lotos Gdynia
AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów
Włókniarz Pabianice - Odra Brzeg
ŁKS Łódź - Duda PWSZ Leszno
Nova Trading Toruń - SMS PZKosz Łomianki
Od razu moje pierwsze pytanie czy ktoś z forumowiczów których drużyny grają na wyjeździe w tej kolejce wybiera się na mecz?
Wydaje mi się, że kibice Odry powinni zawitać do Pabianic do swojej zgody. Po tym co zobaczyłem na "memoriale" wydaje mi się, że miejscowi kibice również nie będą siedzieć cicho.
Ciekawi mnie również czy Wisła szykuje jakiś "show" na trybunach? Ostatnio pokazali się jak na mecz koszykówki kobiet wręcz rewelacyjnie.
U nas w Łodzi wielka niewiadoma. Sporo osób ma już duże ciśnienie więc jest szansa że atmosfera na hali będzie gorąca!
Już jutro zaczynamy kolejny sezon! Mam zaszczyt jako pierwszy założyć ten historyczny temat na kkforum. Wspólnie z Marco, nauczeni doświadczeniem z innych fora dyskusyjnych o tematyce kibicowskiej, postanowiliśmy że wszelkie relacje, zdjęcia i dyskusje odnośnie poza sportowej części meczy w danej kolejce będą zebrane w jednym temacie. Jeżeli zajdzie taka potrzeba i jakiś mecz wzbudzi wyjątkowo ożywiona dyskusję na forum przeniesiemy wszystkie wpisy do oddzielnego tematu poświęconemu tylko temu spotkaniu.
Dla przypomnienia:
1 kolejka - 11.10.2006
TS Wisła Kraków - KK AZS Jelenia Góra
CCC Polkowice - Lotos Gdynia
AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów
Włókniarz Pabianice - Odra Brzeg
ŁKS Łódź - Duda PWSZ Leszno
Nova Trading Toruń - SMS PZKosz Łomianki
Od razu moje pierwsze pytanie czy ktoś z forumowiczów których drużyny grają na wyjeździe w tej kolejce wybiera się na mecz?
Wydaje mi się, że kibice Odry powinni zawitać do Pabianic do swojej zgody. Po tym co zobaczyłem na "memoriale" wydaje mi się, że miejscowi kibice również nie będą siedzieć cicho.
Ciekawi mnie również czy Wisła szykuje jakiś "show" na trybunach? Ostatnio pokazali się jak na mecz koszykówki kobiet wręcz rewelacyjnie.
U nas w Łodzi wielka niewiadoma. Sporo osób ma już duże ciśnienie więc jest szansa że atmosfera na hali będzie gorąca!
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Re: 1 kolejka 11.10.2006
Lisu pisze:Ciekawi mnie również czy Wisła szykuje jakiś "show" na trybunach? Ostatnio pokazali się jak na mecz koszykówki kobiet wręcz rewelacyjnie.
W Wiśle (podobnie jak w ŁKS-ie) wielka niewiadoma. Ludzie nie mają już takiego ciśnienia na zobaczenie 'nowej drużyny', bo widzieli ją na turnieju jubileuszowym, mecz w środku tygodnia, o godzinie takiej sobie. Dlatego też u nas nie nastawiamy sie na jakieś fajerwerki, raczej skupiamy się na nakręcaniu ludzi, a jutro celem numer jeden będzie dobry ciągły doping i atmosfera podobna do tej stworzonej na ostatnim meczu. Łatwo nie będzie, ale myśle że damy radę
Czy ktoś z Jeleniej Góry wybiera się do grodu Kraka ?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Powinni chyba, dostali drugą szanse zeby sie pokazac kibicowsko i zaprezentowac cos więcej niż lżenie koszykarek drużyny przeciwnej, więc czemu nie.Liquidor pisze:Czy ktoś z Jeleniej Góry wybiera się do grodu Kraka ?

-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Powinni chyba, dostali drugą szanse zeby sie pokazac kibicowsko i zaprezentowac cos więcej niż lżenie koszykarek drużyny przeciwnej, więc czemu nie.Liquidor pisze:Czy ktoś z Jeleniej Góry wybiera się do grodu Kraka ?
niestety nic niewiem...ale wątpie alby byli
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
ŁKS-Duda Tęcza Leszno
Właściwie nie ma o czym pisać. Doping ... był ... teoretycznie
Inauguracja słabiutka, wstyd sie przyznać. Na poczatku idzie sektorówka, wiszą dwia fany ŁKS Łódź i Zbytkownicy. Jak na ŁKS to raczej z dopingiem marnie zwlaszcza w kontekście ostatniego wyjazdu pilkarskiego do Belchatowa. Żadnym usprawiedliwieniem nie powinien być raczej egzotyczny rywal, przy calym szacunku dla Leszna malo atrakcyjny kibicowsko.
Ekipa gości... doliczyłem sie trzech osób dwóch z partyzanta jeden w szalu, choc pamietający chyba czasy Naczelnika Piłsudskiego
Pozdro dla Talara
Właściwie nie ma o czym pisać. Doping ... był ... teoretycznie
Ekipa gości... doliczyłem sie trzech osób dwóch z partyzanta jeden w szalu, choc pamietający chyba czasy Naczelnika Piłsudskiego
Pozdro dla Talara

- EL
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Cóz , jak juz napisał Mikey, rewelacji u nas niestety nie było. Mozna by powiedziec ze szara kibicowska rzeczywistosc na naszej hali. Podczas prezentacji idzie w góre nasza biało-czerwono-biała sektorówka. W pierwszej kwarcie dosc dobry doping, szczególnie "Tylko Ty" wychodzi nam ponad poziomem, ktory dzis prezentowalismy na hali. O drugiej i trzeciej kwarcie chyba chcielibysmy zapomniec. Pod koniec czwratej kwarty lekkie ozywienie w naszych szeregach, aczkolwiek, stac nas na wiecej....na wiele wiecej...
Tyle na szybko...
Tyle na szybko...
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Marco TS pisze:Wisła?? bez komantarza. Porażka - tyle mozna napisać.
Dokładnie
Młyn, składający się dzisiaj z około 20 osób dopingował jedną kwarte, w pozostałych doszedł do wniosku że nie ma się co wygłupiać.. Cóż, licze na to że ta farsa spowodowana była terminem, i w sobotę będzie dużo lepiej.
Kibiców z Jeleniej, 2, może 3, bez barw, wiek przedemerytalny.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Jutro może Miru jakieś fotki zamieści z Areny! Jednak fotek kibiców jest mało bo nie miał kto ich robić! Wszyscy dopingiem byli zajęci!![]()
Warunki dopingowania i co za tym idzie emocje nam sie poprawiły w tym sezonie in plus
Spodziewałem sie ze bedzie was troche wiecej, ale gratuluje zapału

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Niestety nie udalo sie wyjechac brzezanom do ziomkow z pabianic! Liczylem na to ze juz tradycyjnie zawitamy do miasta wlokniarzy tymczasem okazalo sie inaczej. NO coz nie zawsze szystko idzie po naszej mysli! sadac po wyniku naszego mecu(plecy) zabraklo szostego zawodnika na hali - PRETORIAN! Chcialbym aby mozna bylo nazwac nasza nieobecnosc "wypadkiem przy pracy" i obym mial racje!!!
Poczekamy do soboty i wtedy zobaczymy na ile nasz jeszcze stac! Takze dozobaczenia na hali przy ul. Oławskiej!!!
Poczekamy do soboty i wtedy zobaczymy na ile nasz jeszcze stac! Takze dozobaczenia na hali przy ul. Oławskiej!!!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!