1 kolejka 11.10.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

1 kolejka 11.10.2006

Postautor: Lisu » 10 października 2006, 09:04

Panie i Panowie!
Już jutro zaczynamy kolejny sezon! Mam zaszczyt jako pierwszy założyć ten historyczny temat na kkforum. Wspólnie z Marco, nauczeni doświadczeniem z innych fora dyskusyjnych o tematyce kibicowskiej, postanowiliśmy że wszelkie relacje, zdjęcia i dyskusje odnośnie poza sportowej części meczy w danej kolejce będą zebrane w jednym temacie. Jeżeli zajdzie taka potrzeba i jakiś mecz wzbudzi wyjątkowo ożywiona dyskusję na forum przeniesiemy wszystkie wpisy do oddzielnego tematu poświęconemu tylko temu spotkaniu.

Dla przypomnienia:

1 kolejka - 11.10.2006

TS Wisła Kraków - KK AZS Jelenia Góra
CCC Polkowice - Lotos Gdynia
AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów
Włókniarz Pabianice - Odra Brzeg
ŁKS Łódź - Duda PWSZ Leszno
Nova Trading Toruń - SMS PZKosz Łomianki

Od razu moje pierwsze pytanie czy ktoś z forumowiczów których drużyny grają na wyjeździe w tej kolejce wybiera się na mecz?

Wydaje mi się, że kibice Odry powinni zawitać do Pabianic do swojej zgody. Po tym co zobaczyłem na "memoriale" wydaje mi się, że miejscowi kibice również nie będą siedzieć cicho.

Ciekawi mnie również czy Wisła szykuje jakiś "show" na trybunach? Ostatnio pokazali się jak na mecz koszykówki kobiet wręcz rewelacyjnie.

U nas w Łodzi wielka niewiadoma. Sporo osób ma już duże ciśnienie więc jest szansa że atmosfera na hali będzie gorąca!

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 10 października 2006, 12:12

W Pabianicach może być bardzo ciekawe spotkanie.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 października 2006, 19:53

ja sie wybieram do Poznania
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: 1 kolejka 11.10.2006

Postautor: Liquidor » 10 października 2006, 22:46

Lisu pisze:Ciekawi mnie również czy Wisła szykuje jakiś "show" na trybunach? Ostatnio pokazali się jak na mecz koszykówki kobiet wręcz rewelacyjnie.

W Wiśle (podobnie jak w ŁKS-ie) wielka niewiadoma. Ludzie nie mają już takiego ciśnienia na zobaczenie 'nowej drużyny', bo widzieli ją na turnieju jubileuszowym, mecz w środku tygodnia, o godzinie takiej sobie. Dlatego też u nas nie nastawiamy sie na jakieś fajerwerki, raczej skupiamy się na nakręcaniu ludzi, a jutro celem numer jeden będzie dobry ciągły doping i atmosfera podobna do tej stworzonej na ostatnim meczu. Łatwo nie będzie, ale myśle że damy radę 8)

Czy ktoś z Jeleniej Góry wybiera się do grodu Kraka ?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 października 2006, 23:40

Liquidor pisze:Czy ktoś z Jeleniej Góry wybiera się do grodu Kraka ?
Powinni chyba, dostali drugą szanse zeby sie pokazac kibicowsko i zaprezentowac cos więcej niż lżenie koszykarek drużyny przeciwnej, więc czemu nie.
Obrazek
Obrazek

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 11 października 2006, 15:00

Mikey pisze:
Liquidor pisze:Czy ktoś z Jeleniej Góry wybiera się do grodu Kraka ?
Powinni chyba, dostali drugą szanse zeby sie pokazac kibicowsko i zaprezentowac cos więcej niż lżenie koszykarek drużyny przeciwnej, więc czemu nie.

niestety nic niewiem...ale wątpie alby byli :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 października 2006, 19:53

ŁKS-Duda Tęcza Leszno

Właściwie nie ma o czym pisać. Doping ... był ... teoretycznie :lol: Inauguracja słabiutka, wstyd sie przyznać. Na poczatku idzie sektorówka, wiszą dwia fany ŁKS Łódź i Zbytkownicy. Jak na ŁKS to raczej z dopingiem marnie zwlaszcza w kontekście ostatniego wyjazdu pilkarskiego do Belchatowa. Żadnym usprawiedliwieniem nie powinien być raczej egzotyczny rywal, przy calym szacunku dla Leszna malo atrakcyjny kibicowsko.
Ekipa gości... doliczyłem sie trzech osób dwóch z partyzanta jeden w szalu, choc pamietający chyba czasy Naczelnika Piłsudskiego :wink:
Pozdro dla Talara 8)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
EL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: EL » 11 października 2006, 20:17

Cóz , jak juz napisał Mikey, rewelacji u nas niestety nie było. Mozna by powiedziec ze szara kibicowska rzeczywistosc na naszej hali. Podczas prezentacji idzie w góre nasza biało-czerwono-biała sektorówka. W pierwszej kwarcie dosc dobry doping, szczególnie "Tylko Ty" wychodzi nam ponad poziomem, ktory dzis prezentowalismy na hali. O drugiej i trzeciej kwarcie chyba chcielibysmy zapomniec. Pod koniec czwratej kwarty lekkie ozywienie w naszych szeregach, aczkolwiek, stac nas na wiecej....na wiele wiecej...

Tyle na szybko...

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 października 2006, 21:39

Wisła?? bez komantarza. Porażka - tyle mozna napisać.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 11 października 2006, 21:51

Marco TS pisze:Wisła?? bez komantarza. Porażka - tyle mozna napisać.

Dokładnie :roll:

Młyn, składający się dzisiaj z około 20 osób dopingował jedną kwarte, w pozostałych doszedł do wniosku że nie ma się co wygłupiać.. Cóż, licze na to że ta farsa spowodowana była terminem, i w sobotę będzie dużo lepiej.

Kibiców z Jeleniej, 2, może 3, bez barw, wiek przedemerytalny.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 października 2006, 21:55

Jutro może Miru jakieś fotki zamieści z Areny! Jednak fotek kibiców jest mało bo nie miał kto ich robić! Wszyscy dopingiem byli zajęci! :P
Warunki dopingowania i co za tym idzie emocje nam sie poprawiły w tym sezonie in plus :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 12 października 2006, 07:50

MARAS pisze:Jutro może Miru jakieś fotki zamieści z Areny! Jednak fotek kibiców jest mało bo nie miał kto ich robić! Wszyscy dopingiem byli zajęci! :P
Warunki dopingowania i co za tym idzie emocje nam sie poprawiły w tym sezonie in plus :!:

Spodziewałem sie ze bedzie was troche wiecej, ale gratuluje zapału
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
EL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: EL » 12 października 2006, 09:07

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 października 2006, 11:11

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 12 października 2006, 12:29

Niestety nie udalo sie wyjechac brzezanom do ziomkow z pabianic! Liczylem na to ze juz tradycyjnie zawitamy do miasta wlokniarzy tymczasem okazalo sie inaczej. NO coz nie zawsze szystko idzie po naszej mysli! sadac po wyniku naszego mecu(plecy) zabraklo szostego zawodnika na hali - PRETORIAN! Chcialbym aby mozna bylo nazwac nasza nieobecnosc "wypadkiem przy pracy" i obym mial racje!!! :evil:
Poczekamy do soboty i wtedy zobaczymy na ile nasz jeszcze stac! Takze dozobaczenia na hali przy ul. Oławskiej!!!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

Wróć do „Kibice”